Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13184 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Doktoruur írta: Iowa nevezetű szutyokra milyen fejlesztéseket érdemes rakni?

jó ágyú, nagyon bírja az ütést, kiváló légvédelem. nagyságrendi előrelépés az NC-hez.
ami a ti bajotok vele, hogy minden kilences meccsen 4-5 Shimikaze szaladgáll, szal nyugodtan át lehet ugrani free xp-ből, a Montana se lesz jobb semmivel...

én légvédelmet tettem rá, és meditállok a 3 millás cuccon, ha oda is légvédelem lenne, az nagyon poenos lenne a vegen :)
ugyanakkor rombolo a baja szegenynek, fordulas helyett nekem az a cucc van, hogy hamarabb elmuljon a flooding meg a tuz, ha van csata, azaz nincs 4-5 rombi, vagy a mieink ertelmesek, akkor az kell.
ha meg nincs, akkor ugyis tokmindegy a torpedo spam ellen...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13191 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Egyenlőre nem tettem rá semmit. :) A lövegek tényleg pontosak! Eddig kellemes csalódás, igaz ez volt az első csatám...

Iowa:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Lajler

Több
8 éve 9 hónapja #13203 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Első és idáig egyetlen csatám a Carolinával amit még élveztem is. Már csak a lőtáv növelő kell és fullos. Remélem utána már használhatóbb lesz, de ezt nem a lőtáv miatt értem.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #13213 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Lajler írta: Első és idáig egyetlen csatám a Carolinával amit még élveztem is. Már csak a lőtáv növelő kell és fullos. Remélem utána már használhatóbb lesz, de ezt nem a lőtáv miatt értem.

szép eredmény, én a lőtáv növelőt felszerelésből raktam rá, az a 16%-s tod, azzal valami 23km-t tudott, onnan se találtam el semmit...
szal szépen kihuztam anelkul, volt olyan hogy hianyzott, de nagyon ritkan...

Amagi fullosan tud 20km kornyeki lotavot mellesleg...

szerintem akkor tedd csak ra, ha meg akarod tartani, de annyira nem jo hajo hogy én meg akarjam... van Tirpitzem azt se hasznallom :)

ha amint lehet mesz az Iowa fele, akkor a 26kxp az hagyjan, de 1,8 milla, no nekem ez volt a sok foleg... meg akkor is, ha tudom, hogy eladaskor visszajon a fele, szal csak 900k...

Több
8 éve 9 hónapja #13238 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem rossz ez a hajó, szódával elmegy...

Iowa:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13247 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vonKurz írta:

Lajler írta: Első és idáig egyetlen csatám a Carolinával amit még élveztem is. Már csak a lőtáv növelő kell és fullos. Remélem utána már használhatóbb lesz, de ezt nem a lőtáv miatt értem.

szép eredmény, én a lőtáv növelőt felszerelésből raktam rá, az a 16%-s tod, azzal valami 23km-t tudott, onnan se találtam el semmit...
szal szépen kihuztam anelkul, volt olyan hogy hianyzott, de nagyon ritkan...

Amagi fullosan tud 20km kornyeki lotavot mellesleg...

szerintem akkor tedd csak ra, ha meg akarod tartani, de annyira nem jo hajo hogy én meg akarjam... van Tirpitzem azt se hasznallom :)

ha amint lehet mesz az Iowa fele, akkor a 26kxp az hagyjan, de 1,8 milla, no nekem ez volt a sok foleg... meg akkor is, ha tudom, hogy eladaskor visszajon a fele, szal csak 900k...

Vonkurz köszönöm a jó tanácsokat, akkor nem fejlesztem ki :) Jól jön az az xp az Iovához.

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.