Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13378 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Apró örömök,végre néha eltalálok valamit:)Nem nagy körök,de már ezeknek is örülök)..van még hova fejlödni..:)
Itt nem gondoltam volna,hogy az erő velünk lesz..:)meg sok vizet nem zavartam :blush:

Ez már egy hajszállal jobb lett:)

Doktoruur,vagy akinek még van Iowája, ha tennétek fel replayokat,megköszönném:)

ui.a Shimakazék nem csak este 10 után nőnek:)...hogy fészkelne varjú az orrukba :p

Majd teszek fel, de nem mostanában tudok menni vele. Most töltök fel egy vidit youtubera, ami.... 83125876976978492741975893 perc kb. :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13384 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Doktoruur írta: Most töltök fel egy vidit youtubera, ami.... 83125876976978492741975893 perc kb. :S

Hja, köllött Neked váltani kurblis telefonra... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, zstorok75, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #13388 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Szete58 írta:

Doktoruur írta: Most töltök fel egy vidit youtubera, ami.... 83125876976978492741975893 perc kb. :S

Hja, köllött Neked váltani kurblis telefonra... :whistle:

Nem értem... Mint ha nem is töltené fel. Minden 10mp-ben nő 1min-nel a feltöltés ideje. Most tartok már 2950 percnél. Azaz hogy annyi kell még neki....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #13422 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szegény New Mexico-mal nincs szerencsém. Hiába rámolok be egy rakat citadellát, és süllyesztem párosával a hajókat, mindig veszít a csapat. :( Annyi haszna van azért ezeknek a meccseknek, hogy gyűlik a sebzés az ARP Kongo-s küldibe.

Több
8 éve 9 hónapja #13569 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mint púpos gyerek a prés alatt:)Azt hiszem vissza kell vonnom a pár nappal ezelőtti hsz-emet,nem olyan rossz vas ez:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #13580 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Mint púpos gyerek a prés alatt:)Azt hiszem vissza kell vonnom a pár nappal ezelőtti hsz-emet,nem olyan rossz vas ez:)

igen, nekem is jo meccsem volt vele, nem toltom fel, elhiszitek talan :) 2 shimikaze volt az oldalamon, hulye rombolokkal/cirkalokkal, akik odaengedtek hozzam.
8 perces csata volt, 33 lövést adtam le, 3 találat, 5600 sebzés, ebből 300 tűz.
-90 credit prem accal, egyébként a meccs meglett, mert amig mentem elore, addig a cirkalok is jottek utanam, es eleg jol elcsipegettuk a rombikat.
namost azt vágom, hogy az Iowanak nem ez a dolga, meg azt is, hogy ha elottem járnak 3-4 km-rel a cirkálók/saját rombik, akkor nem ilyen meccs lett volna.
ugyanakkor nem az Iowa xar amiatt, mert a saját könnyebb hajók nem tudnak játszani, hanem mivel egy meccs megnyerése magasabb tierben az értelmes rombolón/cirkálón múlik, ezért azzal kell játszani ha biztosra akar menni az ember...
van Amagim, van Iowam, utobbi 10 napban osszesen nem duplaztam le 5* oket, azt is csak azert, hogy menjen valamennyire a gyongyos kuldi csatahajos resze...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.