Amerikai csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10737 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A North Carolina kapitánya új hajót kapott:)

A New Mexico,Colorado páros szerintem még mindig verhetetlen a csatahajók között:)igaz a japán ágon csak a Myoginál tartok,így csak ellenfélként tudom összehasonlítani a két ágat.Ellenfélnek jobban örülök egy Fusonak,vagy Nagatonak,mint az amcsiknak:)Nem azt mondom,hogy a japók rosszak,de valahogy könnyeb ellenük..nekem:)A 8as szint már más tészta,ott az Amagit jobbnak látom.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10740 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Grat.! Nagyon szép az az Iowa osztályú csatahajód! :)
Fuso ha 20+ kilométeren marad, megizzaszt azért... csak erre nekem sincs sokszor türelmem... :S

Több
8 éve 10 hónapja #10744 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Szete58 írta: Grat.! Nagyon szép az az Iowa osztályú csatahajód! :)
Fuso ha 20+ kilométeren marad, megizzaszt azért... csak erre nekem sincs sokszor türelmem... :S

ha nagy a tulero, akkor en is tavolrol piszkalodom, de igazabol azt szeretem, ha a másodlagos utegek is veretik az oldalat :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #10748 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Végre összekapartam az xp-t és a creditet a Nort Carolina-ra, és elment a kedvem a játéktól...
Folyamat 8-9-10-es hajók jönnek, lődözgetek 25 kilométerekere hasztalan, lehangoló játékmenet. Ha tudom hogy ennyire fos, nem nyomulok rá ennyire. Ágyúja is kevés, gyakorlatilag nem tudok csatát nyerni vele. New Mexicot imádom, Coloradot is megszerettem, igaz azt kevésbé. Itt kell abbahagyni...

Több
8 éve 10 hónapja #10753 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

bacsagabi írta: Végre összekapartam az xp-t és a creditet a Nort Carolina-ra, és elment a kedvem a játéktól...
Folyamat 8-9-10-es hajók jönnek, lődözgetek 25 kilométerekere hasztalan, lehangoló játékmenet. Ha tudom hogy ennyire fos, nem nyomulok rá ennyire. Ágyúja is kevés, gyakorlatilag nem tudok csatát nyerni vele. New Mexicot imádom, Coloradot is megszerettem, igaz azt kevésbé. Itt kell abbahagyni...

Dehogy... szorzózd le napjával, s gyűjtsd a tallérokat a NM-val!

Több
8 éve 10 hónapja #10759 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

bacsagabi írta: Végre összekapartam az xp-t és a creditet a Nort Carolina-ra, és elment a kedvem a játéktól...

hát, ágyúban erős visszalépés, az tény, de nagyon kemény jószág, és tartok tőle, hogy előtanulmány lesz az Iowahoz, azt is nagyon nehéz megkarcolni, háát, az agyujat meg majd meglatjuk...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.