- Köszönetek: 12
Sajnos el kell rontanom a kedved, mert ugyanezt tapasztalom én is. A patch elött a new mexico igazi kannibál volt , megevett mindent ami elé kerül. Ha ügyes voltál a citadel hit-ek sorozatai halmozódtak. Nekem szeméy szerint volt 1 sorozat lovésnél a cirkálóba 3x citadel 20km röl persze ki is vérzet. Na megjött a patch és ezzel egyidöben húztam ki a colorádót, elöször azt hittem biztos standard az a baj majd ha meglesz minden pontosabb lesz. Na megvan már minden de még ahogy te is irtad 1-2 talál és kampó. Bánatomban gondoltam visszatérek a Mexico-ra hiszen tudtam az a hajó mire képes hát már nem arra mint patch elött. Gyönyörü szépen elcseszték, szinte játszhatatlan. Coloradoval nem merek nekimenni a Nagatonak mert míg én adok neki 2-3k sebzés ö kíhúzza a belem. Emelet nézd meg milyen hajók a top sebzők meccs után. Nagy százalékban DD vagy Cirkáló. Röhejes nem? Nem irom le azokat a hajókat. De teljesen elveszett a csatahajók szerepe. pont ugyanúgy mint a wotban a heavy tanknak. Egy közepes hajó szétkap pikk - pakk. Nem utolsó sorban hála a patch-nek és a retardált csapattársaknak 3%-ot buktam lefelé,de ami fájó az örökös vesztés ebbe fáradok bele és már sokszor inkább nem játszom mert nem akarok feszkós lenni.zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!
A véleményeteket szeretném kérni a következő dolgokban.
A patch óta, nálam a NEW MEXICO pontossága, nagymértékben romlott.
Minden meccsen, a lövedékek szórása olyan nagy lett, hogy szinte a hajam tépem, mert a 12 lövedékből, alig 1-2 találja csak el a célpontot. A patch előtt, ilyen csak viszonylag ritkán fordult elő. (RNG...)
Szóval azok véleményére lennék elsősorban kíváncsi, akik rendszeresen játszanak a NEW MEXICO-val, hogy nekik mi a tapasztalatuk ezen a téren.
(Mondjuk a FUSO-val meg pont ellentétes a helyzet nálam, de azt nem bánom... )
Remélem, hogy a N.M.-val csak átmeneti állapot ez, és csak rossz RNG szériát kaptam ki. De ha nem változik, akkor sajnos nem lesz miért megtartani ezt a hajót, mert a két erősségéből az egyik így elveszik, ugyanakkor a másik, (páncélzat) egymagában nem lesz elég az üdvösséghez.
A másik dolog a COLORADO.
Ez a hajó tényleg olyan rossz mint érzem, vagy csak ez is átmeneti állapot. Még ugyan alap, de az összes extra felszerelés rajta van. (Lő táv növelő, fordulás segítő, stb. stb.)
Lehet, hogy én vártam sokat ettől a hajótól, azt, hogy hasonló lesz, mint a NEW MEXICO, de ez így katasztrófa és szenvedés. Eltalálni vele valamit, hát mit mondjak? Optimistán hozzáállva, elég rapszodikus. Fordulni szinte nem is tud. Egyedül talán a páncélzat ami úgy ahogy jó…
Sikeresen kikezeltem magam a NEW YORK után, (sok nyugtatóra még több alkohol... ) de ez után, újra szükség lesz egy még hosszabb kezelésre.
Kérlek titeket, vígasztaljatok meg, mondjátok, hogy mindkét eset csak ideiglenes, és minden rendben lesz…
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ezzel az a baj,hogy tipikus wg gondolkodás. Most a csatahajó legközelebb majd a dd vagy a cirkáló utána majd a ca. Mindig lesz valami amit nerfelni fognak. De hogy mosolyogjunk kapunk majd esetleg új pályát vagy HD modelleket. Igaz a játék szar lesz de legalább HD.vcsaba1968 írta: A csatahajok álltalános romlásával egyetértek.
zstorok75 írta: A másik dolog a COLORADO.
Ez a hajó tényleg olyan rossz mint érzem, vagy csak ez is átmeneti állapot. Még ugyan alap, de az összes extra felszerelés rajta van. (Lő táv növelő, fordulás segítő, stb. stb.)
Lehet, hogy én vártam sokat ettől a hajótól, azt, hogy hasonló lesz, mint a NEW MEXICO, de ez így katasztrófa és szenvedés. Eltalálni vele valamit, hát mit mondjak? Optimistán hozzáállva, elég rapszodikus. Fordulni szinte nem is tud. Egyedül talán a páncélzat ami úgy ahogy jó…
Sikeresen kikezeltem magam a NEW YORK után, (sok nyugtatóra még több alkohol... ) de ez után, újra szükség lesz egy még hosszabb kezelésre.
Kérlek titeket, vígasztaljatok meg, mondjátok, hogy mindkét eset csak ideiglenes, és minden rendben lesz…
vcsaba1968 írta: A Colorado na az nehéz ügy .Az Ameikai Nagato vagy nem talál el semmit vagy rommá lövi egy sorozattal. A b tetstet meg se vetem csak a c-t és találatban nem éreztem változást. Azt kell mondanom hogy tier 6-7ben kigyenlitettek a hajok.
zstorok75 írta:
A másik dolog a COLORADO.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.