Amerikai csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10715 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!

A véleményeteket szeretném kérni a következő dolgokban.

A patch óta, nálam a NEW MEXICO pontossága, nagymértékben romlott. :(
Minden meccsen, a lövedékek szórása olyan nagy lett, hogy szinte a hajam tépem, mert a 12 lövedékből, alig 1-2 találja csak el a célpontot. A patch előtt, ilyen csak viszonylag ritkán fordult elő. (RNG...) :sick:

Szóval azok véleményére lennék elsősorban kíváncsi, akik rendszeresen játszanak a NEW MEXICO-val, hogy nekik mi a tapasztalatuk ezen a téren.
(Mondjuk a FUSO-val meg pont ellentétes a helyzet nálam, de azt nem bánom... :) )
Remélem, hogy a N.M.-val csak átmeneti állapot ez, és csak rossz RNG szériát kaptam ki. De ha nem változik, akkor sajnos nem lesz miért megtartani ezt a hajót, mert a két erősségéből az egyik így elveszik, ugyanakkor a másik, (páncélzat) egymagában nem lesz elég az üdvösséghez. :( :angry:

A másik dolog a COLORADO.
Ez a hajó tényleg olyan rossz mint érzem, vagy csak ez is átmeneti állapot. Még ugyan alap, de az összes extra felszerelés rajta van. (Lő táv növelő, fordulás segítő, stb. stb.) :sick:
Lehet, hogy én vártam sokat ettől a hajótól, azt, hogy hasonló lesz, mint a NEW MEXICO, de ez így katasztrófa és szenvedés. Eltalálni vele valamit, hát mit mondjak? :dry: Optimistán hozzáállva, elég rapszodikus. Fordulni szinte nem is tud. Egyedül talán a páncélzat ami úgy ahogy jó…
Sikeresen kikezeltem magam a NEW YORK után, (sok nyugtatóra még több alkohol... :evil: ) de ez után, újra szükség lesz egy még hosszabb kezelésre. :dry: :blink:

Kérlek titeket, vígasztaljatok meg, mondjátok, hogy mindkét eset csak ideiglenes, és minden rendben lesz… :(

Sajnos el kell rontanom a kedved, mert ugyanezt tapasztalom én is. A patch elött a new mexico igazi kannibál volt , megevett mindent ami elé kerül. Ha ügyes voltál a citadel hit-ek sorozatai halmozódtak. Nekem szeméy szerint volt 1 sorozat lovésnél a cirkálóba 3x citadel 20km röl persze ki is vérzet. Na megjött a patch és ezzel egyidöben húztam ki a colorádót, elöször azt hittem biztos standard az a baj majd ha meglesz minden pontosabb lesz. Na megvan már minden de még ahogy te is irtad 1-2 talál és kampó. Bánatomban gondoltam visszatérek a Mexico-ra hiszen tudtam az a hajó mire képes hát már nem arra mint patch elött. Gyönyörü szépen elcseszték, szinte játszhatatlan. Coloradoval nem merek nekimenni a Nagatonak mert míg én adok neki 2-3k sebzés ö kíhúzza a belem. Emelet nézd meg milyen hajók a top sebzők meccs után. Nagy százalékban DD vagy Cirkáló. Röhejes nem? Nem irom le azokat a hajókat. De teljesen elveszett a csatahajók szerepe. pont ugyanúgy mint a wotban a heavy tanknak. Egy közepes hajó szétkap pikk - pakk. Nem utolsó sorban hála a patch-nek és a retardált csapattársaknak 3%-ot buktam lefelé,de ami fájó az örökös vesztés ebbe fáradok bele és már sokszor inkább nem játszom mert nem akarok feszkós lenni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zolacka által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10716 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A csatahajok álltalános romlásával egyetértek.

Több
8 éve 10 hónapja #10717 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vcsaba1968 írta: A csatahajok álltalános romlásával egyetértek.

Ezzel az a baj,hogy tipikus wg gondolkodás. Most a csatahajó legközelebb majd a dd vagy a cirkáló utána majd a ca. Mindig lesz valami amit nerfelni fognak. De hogy mosolyogjunk kapunk majd esetleg új pályát vagy HD modelleket. Igaz a játék szar lesz de legalább HD. :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #10725 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Franc se távcsövezi majd azokat a randa rozsdás vasladikokat, helyette nézem inkább a lencsére rátapadó kigúvadt szemmel, amint Másenyka kapál a kiskertben, körötte a libák tollászkodnak... ésatöbbi! :sick:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10726 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

zstorok75 írta: A másik dolog a COLORADO.
Ez a hajó tényleg olyan rossz mint érzem, vagy csak ez is átmeneti állapot. Még ugyan alap, de az összes extra felszerelés rajta van. (Lő táv növelő, fordulás segítő, stb. stb.) :sick:
Lehet, hogy én vártam sokat ettől a hajótól, azt, hogy hasonló lesz, mint a NEW MEXICO, de ez így katasztrófa és szenvedés. Eltalálni vele valamit, hát mit mondjak? :dry: Optimistán hozzáállva, elég rapszodikus. Fordulni szinte nem is tud. Egyedül talán a páncélzat ami úgy ahogy jó…
Sikeresen kikezeltem magam a NEW YORK után, (sok nyugtatóra még több alkohol... :evil: ) de ez után, újra szükség lesz egy még hosszabb kezelésre. :dry: :blink:

Kérlek titeket, vígasztaljatok meg, mondjátok, hogy mindkét eset csak ideiglenes, és minden rendben lesz… :(

vcsaba1968 írta: A Colorado na az nehéz ügy .Az Ameikai Nagato vagy nem talál el semmit vagy rommá lövi egy sorozattal. A b tetstet meg se vetem csak a c-t és találatban nem éreztem változást. Azt kell mondanom hogy tier 6-7ben kigyenlitettek a hajok.

Kb. azonos köröket futottam velük most reggel, nagyjából kiegyenlített a két hajó. A Nagato picit pontosabbnak tűnik, viszont a repülők ellen eléggé kiszolgáltatott... ezzel szemben meglepett, hogy a Colorado légvédelme mennyire brutális, pedig sem a hajón, sem a kapitányon nincs AA skill.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 10 hónapja #10730 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

zstorok75 írta:
A másik dolog a COLORADO.

alap hajót szidni annyira értelmetlen, hogy kár válaszolni rá, Coloradoval sosem féltem nekimenni egyedül egy Nagato+ valami kisebb mondjuk Cleveland hajónak, mert hiába van a Nagatonak több hp-ja, sokkal hamarabb is fogy :)
cirkálóhoz meg oda kell menni 10km-re, üldözésben nem tökéletes ezt elismerem :D szal odamenni, Cleves játékost viszonylag könnyű megetetni, mert messzire nem jól lőnek, mire észbekap meg vége...

azért ennél a pontnál megjegyzendő, hogy ha tud játszani a cirkálós, az rendkivul kellemetlen, de jellemzo nagyon, hogy amig nem losz ra valakire, addig orul hogy kozeledhet, ha meg odajon barmilyen cirkalo egy Coloradohoz 10km-re, nem fog kelleni 2 sorozatnal tobb :)

szoval stock BB vs fejlesztett test, jó 30%-l gyorsabb fordulásokat kap mindegy milyen tierről beszélünk...

legvédelem meg hát igen, Coloradonak már vadászgépe is van, a CV oldalarol tier5-6-nal nem nagyon foglalkozik az ember a japan/amerikai kulonbseggel, aztan jon a Colorado meg az N.C, és rajon hogy a japan/nemeten lenyegeben nincs is...

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.