Amerikai csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #10763 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Na mindegy, úgyis csak ranked battle-hoz kellett, csak tier VI-os hajóm volt, 10- es szintig engedett csak. Coloradot átugrottam egy hèt alatt... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10868 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ennyire élvezetes csatám még szerintem nem volt Csatahajóval :)

És a sebezés :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, Bixi84

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10878 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Egy kis Colorado

copy.com/be2aWkswIrWEDjv6
Valaki érdeklödött a Colorado után hát ezt tudja ha jo napja van :)
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #10907 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
2015 utolsó csatája:)

Tegnap nem találtam el szinte semmit,ma meg 19-20km-ről szórja a citadellákat:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10916 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Az Iowa tényleg ilyen moslék szar,vagy csak tanuljak meg játszani vele?Lassan az Erievel is jobb átlagsebzést produkálok :( Tegnap volt 5 azaz 5k dmg-s köröm:(semmit nem talál el,ha mégis,sebzés minimum....Yamato 10kmre salvo telibe veri 3k sebzés,visszalő majdnem 40k hp ugrott le rólam.....NC, salvo 7 találat 0 sebzés...Baltimore salvo 6találat 1300 dmg....vagy a játék szivat,vagy iszonyatos béna vagyok...Elkeseredésemben mentem gyakorlóba,ott detto ugyanez,karcolgatom a botokat,azok meg faragnak lelkesen...mintha ők gyakoroltak volna rajtam(a -142k kredit már meg sem hatott)....alszok még rá párat,de lehet hagyom a Montanát a p*csába,és eladom ezt a a.......t
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10917 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Az Iowa tényleg ilyen moslék szar,vagy csak tanuljak meg játszani vele?Lassan az Erievel is jobb átlagsebzést produkálok :( Tegnap volt 5 azaz 5k dmg-s köröm:(semmit nem talál el,ha mégis,sebzés minimum....Yamato 10kmre salvo telibe veri 3k sebzés,visszalő majdnem 40k hp ugrott le rólam.....NC, salvo 7 találat 0 sebzés...Baltimore salvo 6találat 1300 dmg....vagy a játék szivat,vagy iszonyatos béna vagyok...Elkeseredésemben mentem gyakorlóba,ott detto ugyanez,karcolgatom a botokat,azok meg faragnak lelkesen...mintha ők gyakoroltak volna rajtam(a -142k kredit már meg sem hatott)....alszok még rá párat,de lehet hagyom a Montanát a p*csába,és eladom ezt a a.......t

Jelenleg tier 9-10 ben nem nagyon érdemes játszani. Nekem megvan a Montana és prémiummal is olyan 100-200k creditet bukok csatánként.(a rekord 350k) Van persze, hogy néha összejön egy jó kör de az a ritkább. Az általános az, hogy kerülgeted a DD-k torpedóit(már ha ki tudod kerülni egy ekkora hajóval aminek az utolsó patchben lerontották a fordulékonyságát) amivel teleszórják a fél pályát. Előbb utóbb betalál annyi hogy elsüllyedsz tőlük. Csak nézz meg mondjuk egy Kagerot, hogy mit tud művelni(pedig az csak IX-es) és azt szorozd be 4-el. 4DD mindig van egy csapatban, nagyon ritka ha "csak" 2-3 van.
Szóval azt a 20 millát amibe a Montana kerül költsd inkább másra. Nekem a Tier8 marad a plafon, de legszivesebben T2-6 ban játszom. Azok élvezhetőek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.