Amerikai csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #10628 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: A New York jó hajó, modulozd fel, és játssz vele okosan :P és rájössz, hogy ez egy OP hajó :), miképpen a New Mexico is.

new mexico nekem jobban bejött. Durván lehet vele trollkodni

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10629 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Fel volt teljesen modulozva, ennek ellenére úgy eladtam mint a huzat ahogy összejött a New Mexicora. Ezzel a frissítéssel, hogy nehzebben fordulnak a BB-k, végleg betették a kaput a NY elött, mert a lassúsága miatt eddig is nehezen fordult.
Még a Myogi is jobb hajó, amit meg is tartottam.

Igy van. Egyre jobban a DD-k felé hajlik a mérce. Eddig sem pörgött forgott a csatahajó de legalább volt némi esélyed. Viszont ha most nincs meg a 20% torpedó range skill és a mázli akkor gyorsan véged van. Hozzátéve, ha a cirkálók /akinek nem inge nem veszi magára/tennék a dolgukat és mint a raptorok támadnák a destroyer-eket így sem lenne gond.

Több
8 éve 10 hónapja #10632 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

zolacka írta:

AtuqShaman írta: Fel volt teljesen modulozva, ennek ellenére úgy eladtam mint a huzat ahogy összejött a New Mexicora. Ezzel a frissítéssel, hogy nehzebben fordulnak a BB-k, végleg betették a kaput a NY elött, mert a lassúsága miatt eddig is nehezen fordult.
Még a Myogi is jobb hajó, amit meg is tartottam.

Igy van. Egyre jobban a DD-k felé hajlik a mérce. Eddig sem pörgött forgott a csatahajó de legalább volt némi esélyed. Viszont ha most nincs meg a 20% torpedó range skill és a mázli akkor gyorsan véged van. Hozzátéve, ha a cirkálók /akinek nem inge nem veszi magára/tennék a dolgukat és mint a raptorok támadnák a destroyer-eket így sem lenne gond.

Így van. Elsösorban cirkálózom én is, de elmondhatom alig láttam olyan CA-t aki a szerepének eleget tett. Akivel összefutottam eddig azok rank 1 meg 2 játékosok voltak. Érdekes módon nem érdelete hogy csak egy süllyesztése van, engem mégis segített, hogy meglegyen a 4. meg 5. Rá sem lött a célpontomra, mert a DD-t tartotta távol, sikeresen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zolacka

Több
8 éve 10 hónapja #10686 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Kár érte, volt még benne... North Carolina:

videjó:)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, zolacka

Több
8 éve 10 hónapja #10712 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Üdv Mindenkinek!

A véleményeteket szeretném kérni a következő dolgokban.

A patch óta, nálam a NEW MEXICO pontossága, nagymértékben romlott. :(
Minden meccsen, a lövedékek szórása olyan nagy lett, hogy szinte a hajam tépem, mert a 12 lövedékből, alig 1-2 találja csak el a célpontot. A patch előtt, ilyen csak viszonylag ritkán fordult elő. (RNG...) :sick:

Szóval azok véleményére lennék elsősorban kíváncsi, akik rendszeresen játszanak a NEW MEXICO-val, hogy nekik mi a tapasztalatuk ezen a téren.
(Mondjuk a FUSO-val meg pont ellentétes a helyzet nálam, de azt nem bánom... :) )
Remélem, hogy a N.M.-val csak átmeneti állapot ez, és csak rossz RNG szériát kaptam ki. De ha nem változik, akkor sajnos nem lesz miért megtartani ezt a hajót, mert a két erősségéből az egyik így elveszik, ugyanakkor a másik, (páncélzat) egymagában nem lesz elég az üdvösséghez. :( :angry:

A másik dolog a COLORADO.
Ez a hajó tényleg olyan rossz mint érzem, vagy csak ez is átmeneti állapot. Még ugyan alap, de az összes extra felszerelés rajta van. (Lő táv növelő, fordulás segítő, stb. stb.) :sick:
Lehet, hogy én vártam sokat ettől a hajótól, azt, hogy hasonló lesz, mint a NEW MEXICO, de ez így katasztrófa és szenvedés. Eltalálni vele valamit, hát mit mondjak? :dry: Optimistán hozzáállva, elég rapszodikus. Fordulni szinte nem is tud. Egyedül talán a páncélzat ami úgy ahogy jó…
Sikeresen kikezeltem magam a NEW YORK után, (sok nyugtatóra még több alkohol... :evil: ) de ez után, újra szükség lesz egy még hosszabb kezelésre. :dry: :blink:

Kérlek titeket, vígasztaljatok meg, mondjátok, hogy mindkét eset csak ideiglenes, és minden rendben lesz… :(

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10714 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
New Mexico nekem már nincs meg de valoszinüleg rontotak a találati arányán ,de még igy is kiválo hajo.(rossz szériád van inkább)A Colorado na az nehéz ügy .Az Ameikai Nagato vagy nem talál el semmit vagy rommá lövi egy sorozattal. A b tetstet meg se vetem csak a c-t és találatban nem éreztem változást. Azt kell mondanom hogy tier 6-7ben kigyenlitettek a hajok.

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.