- Köszönetek: 12
new mexico nekem jobban bejött. Durván lehet vele trollkodniGaiusHun írta: A New York jó hajó, modulozd fel, és játssz vele okosan és rájössz, hogy ez egy OP hajó , miképpen a New Mexico is.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Igy van. Egyre jobban a DD-k felé hajlik a mérce. Eddig sem pörgött forgott a csatahajó de legalább volt némi esélyed. Viszont ha most nincs meg a 20% torpedó range skill és a mázli akkor gyorsan véged van. Hozzátéve, ha a cirkálók /akinek nem inge nem veszi magára/tennék a dolgukat és mint a raptorok támadnák a destroyer-eket így sem lenne gond.AtuqShaman írta: Fel volt teljesen modulozva, ennek ellenére úgy eladtam mint a huzat ahogy összejött a New Mexicora. Ezzel a frissítéssel, hogy nehzebben fordulnak a BB-k, végleg betették a kaput a NY elött, mert a lassúsága miatt eddig is nehezen fordult.
Még a Myogi is jobb hajó, amit meg is tartottam.
Így van. Elsösorban cirkálózom én is, de elmondhatom alig láttam olyan CA-t aki a szerepének eleget tett. Akivel összefutottam eddig azok rank 1 meg 2 játékosok voltak. Érdekes módon nem érdelete hogy csak egy süllyesztése van, engem mégis segített, hogy meglegyen a 4. meg 5. Rá sem lött a célpontomra, mert a DD-t tartotta távol, sikeresen.zolacka írta:
Igy van. Egyre jobban a DD-k felé hajlik a mérce. Eddig sem pörgött forgott a csatahajó de legalább volt némi esélyed. Viszont ha most nincs meg a 20% torpedó range skill és a mázli akkor gyorsan véged van. Hozzátéve, ha a cirkálók /akinek nem inge nem veszi magára/tennék a dolgukat és mint a raptorok támadnák a destroyer-eket így sem lenne gond.AtuqShaman írta: Fel volt teljesen modulozva, ennek ellenére úgy eladtam mint a huzat ahogy összejött a New Mexicora. Ezzel a frissítéssel, hogy nehzebben fordulnak a BB-k, végleg betették a kaput a NY elött, mert a lassúsága miatt eddig is nehezen fordult.
Még a Myogi is jobb hajó, amit meg is tartottam.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.