- Köszönetek: 1105
Bixi84 írta: Sziasztok!
Olvasgattam a kommenteket csatlakoznék az előttem szólókhoz, a New Mexico egy pusztító. Egy kérdésem viszont volna, mennyi vele az elvárható sebzés, ami már jónak számít? Állandóan nooboznak
100k és 180k közt mozgok általában.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta: Végre megvan a New Mexico, erre a saját csapattárs kitorpedóz "véletlen". Végülis csak pont az a 13k hp kellett volna, hogy megússzam az ellen torpedója miatti süllyedést.
Na de, már a stock NM jobban tetszik mint a New York. El is adtam már a Nagy Almát.
zstorok75 írta:
AtuqShaman írta: Végre megvan a New Mexico, erre a saját csapattárs kitorpedóz "véletlen". Végülis csak pont az a 13k hp kellett volna, hogy megússzam az ellen torpedója miatti süllyedést.
Na de, már a stock NM jobban tetszik mint a New York. El is adtam már a Nagy Almát.
A NEW YORK-ot én kimondottan utáltam. Azzal nemhogy salvot nem volt érdemes lőni, de még lőni sem, mert csak az idegeim mentek tropára.
Még, egy gondolat erejéig sem fordult meg a fejemben, hogy megtartsam. Úgy adtam el, csak úgy porzott...
Az a hajó inkább volt alkalmas a delfinek agyonütésére, mint az ellenfél likvidálására.
Néha, már azt vártam, mikor jelent fel a greenpeace illegális módszerrel való halászatért...
Viszont a NEW MEXICO, egy igazi ÁLLAT!!!
Saját szintűekkel szembekerülve, mindig jól megvacsoráztatom, degeszre zabálja magát nálam a kicsike...
Sokszor elnézem amint egy falatra eltüntet, egy közepes méretű halacskát...
Viszont öt, ha a körmeimet tépkednék, sem adnám el...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.