Amerikai csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11064 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

geotigris9 írta: Ilyen hogyan lehetséges??? :ohmy:

Mentem www.wows.hu/index.php/forum/csatahajok/3...kai-csatahajok#10958 ezzel a csatahajóval az imént és két csatában és játék vége felé "elfelejtetek lőni" a hátsó lövegek!!!

Ki lehet kapcsolni valamilyen úton módon a hátsó lövegeket, mert én ilyenről nem halottam még soha????????????

DE van egy olyan érzésem , hogy valami oltári nagy gubanc van itt!

Nem lehet, hogy még nem töltöttek be?
Vagy nem voltak lővonalban...
Vagy időközben végleg kilőtték őket...

Vagy elfogyott a lőszer... :P
Vagy a lövészek elmentek borért... :whistle:
Vagy valami... :P ;) :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11066 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

zstorok75 írta:

geotigris9 írta: Ilyen hogyan lehetséges??? :ohmy:

Mentem www.wows.hu/index.php/forum/csatahajok/3...kai-csatahajok#10958 ezzel a csatahajóval az imént és két csatában és játék vége felé "elfelejtetek lőni" a hátsó lövegek!!!

Ki lehet kapcsolni valamilyen úton módon a hátsó lövegeket, mert én ilyenről nem halottam még soha????????????

DE van egy olyan érzésem , hogy valami oltári nagy gubanc van itt!

Nem lehet, hogy még nem töltöttek be?
Vagy nem voltak lővonalban...
Vagy időközben végleg kilőtték őket...

Vagy elfogyott a lőszer... :P
Vagy a lövészek elmentek borért... :whistle:
Vagy valami... :P ;) :lol:

Arra a "vagy valami"..re lennék kíváncsi én is más hajó osztájban még nem találkoztam semmi ilyesmivel itt is csak egymást követő csatában!?

szerk.:
Kielemeztem teljesen le lassítottam töbször visszanéztem az egyik csatát a négy lövegtoronyból csak a hajó orrában lévő első tüzelt a másik három nem, de viszont ugyan úgy újratöltöttek mint, ha lőttek volna a valóságban csak éppen nem lőttek ezt magyarázza meg nekem valaki racionálisan, hogy hogyan lehetséges?! :pinch:

szerk.:
Meg van a talán a lehetséges racionális magyarázat, megnéztem újra szóval elsőnek töltött be az első ágyú lőttem vele és váltottam AP -ra csak az az érdekes, hogy én ott csak kijelöltem (mint máskor is már sokadjára), hogy következő betöltéskor AP legyen nem töltöttem át nem nyomtam meg kétszer a billentyűt arra világosan emlékszek na mid1 ezt nem lehet pontosan kideríteni már. Vagy a klaviatúrával van a gond mert már elég viseletes és már nem mai darab, volt már rá példa, hogy gond volt vele beragadt billentyű pl. .. Szóval csak azt tudom elképzelni az egy leütést kétszeresen érzékelte.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11068 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ha előválasztod a másik lövedéket, és akkor lősz, amikor még csak az első tornyok vannak lővonalban, akkor, mire a hátsók is vonalba kerülnének, már megkezdődik az új lövedék típus betöltése.
Ilyenkor valóban nem lőnek. Ez okozhat ilyet.
A csatahajóknál ez sokkal észrevehetőbb, mint bármelyik másik hajóosztálynál, a lassú újratöltés, és a relatív kevés torony miatt

Ilyen az a szitu is, persze ez sem sűrűn fordul elő, amikor látszólag minden löveg lővonalban van, de valamelyik mégsem lő. De ha tovább fordítjuk a hajót, ha csak kicsivel is, máris lőnek.
Ez akkor jön elő, amikor másik csatahajó ellen küzd az ember, és a salvo miatt oldalra fordítja a hajót. Persze eléggé kiélezett helyzetben, amikor csak a leges-legszükségesebb mértékben akarjuk elfordítani, mert az ellen bármikor visszalőhet.

Több
8 éve 10 hónapja #11077 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mindegyik lő-torony célra tartott jelen esetben azért is érdekes ...

Több
8 éve 10 hónapja #11082 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem is tudom mit mondjak...New Mexico:)

így kevésbé fájt a vereség:) :

És egy kis North Carolina:)Jól sikerült az új kapitány bemutatkozása:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11089 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Az amerikai csatahajó vonal egyszerűen szerethető, lásd New Mexico
az első ütközet nem rajtam múlt, bár egy Nürnberg kezdésként 3 citadellát kapott és felrobbant :evil:
A második csatában egy másik New Mexico jött nekem, gondolván elsüllyeszt, sok hp-m volt, így ő süllyedt :silly:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.