Amerikai csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9552 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Fent van a +16%-os, még megvételkor ráraktam, mert volt annyim. Csak az nem tudom, hogy a leírásnál változik-e az adat, ha az fent van (a modul fejlesztésnél, a másikat nem néztem ,hogy most mennyi, de csatában olyan 15.6 lenne a max most)

Nekem Nagaton csak pontosság növelő és kormánylapát boost van, utóbbi nagyon kell torpedók ellen :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9569 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

A nagy semmit csináltam, Coloba lőttem 2 salvot, 3x 0 találat, majd 2 rombolóba próbáltam HE-zni, vagy sikerült, vagy nem. Erre 4. vagyok csapatban a 0 teljesítménnyel? :O
Jó, a végén sikerült egy citadellát lőnöm egy Fusoba, de érzem ,hogy marha lassú és a 15.8km-es lőtávolság (megnéztem) néha kevésnek érzem, legalább annyira nem kell célozgatni.

Több
8 éve 11 hónapja #9654 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9696 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát nálam is még félig stock a New Mexico, de hihetetlenül jó hajó, komolyan, eddig egyetlen US csatahajóval sem volt nem szeretem kapcsolat. A lőtávolság nem az erőssége, helyette van pontos löveg, meg stram hajótest. Sokszor nem értem, miért nem gazdálkodnak jól a hp visszatöltéssel. Én általában csak fél hp-nál kezdem tölteni, így a kétszeri töltés bizony-bizony hasznos segítség.

Több
8 éve 11 hónapja #9701 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Hát nálam is még félig stock a New Mexico, de hihetetlenül jó hajó, komolyan, eddig egyetlen US csatahajóval sem volt nem szeretem kapcsolat. A lőtávolság nem az erőssége, helyette van pontos löveg, meg stram hajótest. Sokszor nem értem, miért nem gazdálkodnak jól a hp visszatöltéssel. Én általában csak fél hp-nál kezdem tölteni, így a kétszeri töltés bizony-bizony hasznos segítség.

ketto ? ja, még nincs rá kapitányod, mert amugy a 2 az négy :)

ha még nem mondtam volna, a Colorado brutális, ne sajnáljad majd a Mexikot, mert a Colorado joval szivosabb, az agyui meg szerintem az 1-8 vonal csúcsa...
NC-ben azt értékelem hogy gyorsabb, nem csak letesz valahova oszt ott vagyok, kicsit félek hogy az Iowa/Montana is ilyen lesz csak mint ez, de a Colorado ha csak picit is gyorsabb, aszontam volna orok darab...

mint masik oldalt a Fuso :)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9713 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Közelharcban a North Carolina :) A kiosztott sebzés nem túl sok,de talán hasznos volt:)

copy.com/F4HDm0wsKJ4EKuZc
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.