Üdv Mindenkinek!
Nekem most lett csak meg a B test, és nem vettem igazán észre a légvédelem, hiányát.
Lehet azért mert nem úgy játszom vele... (Nem rohanok előre, igyekszem csapatban mozogni, stb, stb)
Ami a sortüzet illeti, hát a "Nyújork"-hoz képest időnként az az érzésem, hogy lézerágyúval lövöldözök.
Tegnap az egyik csatában, két egymást követő sortűzzel, két cirkáló állt szatellit pályára. (Kirobbantak a vízből...
)
Szinte full hp-ról "elpárologtak".
Eddigi tapasztalatom alapján, azt mondhatom a hajóról, hogy nem a sebesség bajnoka. (Nem fog könny folyni a szemedből a sebesség miatt, de azért nem olyan szörnyű.) (21 csomó)
Csak ne a Kongoval hasonlítsd össze...
Az ágyúi azok, amelyek igazi állattá teszik. A lő táv elfogadható, nekem most 17.3km ami a szintén hasonló állapotban levő Fusohoz (13.2Km) képest nagyon jó.
A töltési ideje átlagos. (Nálam szinte alap, 1.8 lövés/perc)
A B test free Xp-böl való megvétele helyett, én inkább az upgradek/fejlesztések felrakását javasolnám.
Már a legelső csatába is a következő fejlesztésekkel mentem:
- Main Battery Modification 1. (20%-kal csökkenti a lőszer detonációt, és a kritikus sérülés esélyét illetve 20%-kal csökkenti a javítási idejét az elsődleges ágyúknak)
- Gun fire control System Modification 1 (16%-kal növeli a lő távot)
- Steering Gears Modification 2 (20%-kal csökkenti a kormánylapát átfordulási idejét)
Össze-vissza 1 750 000 kerdit, de szükséges és megéri. Ezek úgy gondolom sokkal többet adnak a hajó túléléséhez mint a B test.
Az én taktikám az, hogy igyekszem lő táv határhoz közel tartani az ellent, amikor látom ,hogy fordul, akkor teljes sortűz, hogy biztosan az oldalába kapja az áldást. És buuummmm...
(Így jobban fáj…)
Cirkálóknál, ha okos az emberünk, és nem akar fordulni, akkor egy lövéssel rákényszerítem a fordulásra, és utána sortűz. Ami nagyon fontos, hogy a célpont lövés előtt mindig legyen kiválasztva, különben a lövedékek úgy fognak menni, mint az ökörhugyozás. (És a találat esélye is kisebb...)
Ha ki van választva, többször is lehet látni, hogy a 12 lövedék, gyönyörűen egy csoportban repül. Na, ha az akkor betalál, mind a kettőtökből hangos érzelmi kitöréseket vált ki!
Szóval az én javaslatom, szinte mindig AP, salvo, kivéve a mérgezett egerek ellen…
De kedves GaiusHun, ahogy elnézem a statodat, neked nem kell magyarázni, hogy mitől döglik a légy…