Amerikai csatahajók

Több
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #8929 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Nekem most lett csak meg a B test, és nem vettem igazán észre a légvédelem, hiányát.
Lehet azért mert nem úgy játszom vele... (Nem rohanok előre, igyekszem csapatban mozogni, stb, stb)

Ami a sortüzet illeti, hát a "Nyújork"-hoz képest időnként az az érzésem, hogy lézerágyúval lövöldözök.
Tegnap az egyik csatában, két egymást követő sortűzzel, két cirkáló állt szatellit pályára. (Kirobbantak a vízből... :cheer: )
Szinte full hp-ról "elpárologtak".

Eddigi tapasztalatom alapján, azt mondhatom a hajóról, hogy nem a sebesség bajnoka. (Nem fog könny folyni a szemedből a sebesség miatt, de azért nem olyan szörnyű.) (21 csomó)
Csak ne a Kongoval hasonlítsd össze... ;)

Az ágyúi azok, amelyek igazi állattá teszik. A lő táv elfogadható, nekem most 17.3km ami a szintén hasonló állapotban levő Fusohoz (13.2Km) képest nagyon jó.
A töltési ideje átlagos. (Nálam szinte alap, 1.8 lövés/perc)

A B test free Xp-böl való megvétele helyett, én inkább az upgradek/fejlesztések felrakását javasolnám.
Már a legelső csatába is a következő fejlesztésekkel mentem:
- Main Battery Modification 1. (20%-kal csökkenti a lőszer detonációt, és a kritikus sérülés esélyét illetve 20%-kal csökkenti a javítási idejét az elsődleges ágyúknak)
- Gun fire control System Modification 1 (16%-kal növeli a lő távot)
- Steering Gears Modification 2 (20%-kal csökkenti a kormánylapát átfordulási idejét)
Össze-vissza 1 750 000 kerdit, de szükséges és megéri. Ezek úgy gondolom sokkal többet adnak a hajó túléléséhez mint a B test.

Az én taktikám az, hogy igyekszem lő táv határhoz közel tartani az ellent, amikor látom ,hogy fordul, akkor teljes sortűz, hogy biztosan az oldalába kapja az áldást. És buuummmm... :lol: (Így jobban fáj…)
Cirkálóknál, ha okos az emberünk, és nem akar fordulni, akkor egy lövéssel rákényszerítem a fordulásra, és utána sortűz. Ami nagyon fontos, hogy a célpont lövés előtt mindig legyen kiválasztva, különben a lövedékek úgy fognak menni, mint az ökörhugyozás. (És a találat esélye is kisebb...)
Ha ki van választva, többször is lehet látni, hogy a 12 lövedék, gyönyörűen egy csoportban repül. Na, ha az akkor betalál, mind a kettőtökből hangos érzelmi kitöréseket vált ki!
Szóval az én javaslatom, szinte mindig AP, salvo, kivéve a mérgezett egerek ellen…

De kedves GaiusHun, ahogy elnézem a statodat, neked nem kell magyarázni, hogy mitől döglik a légy… :P
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 napja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 napja #8932 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát zstorok75 a zárt béta nem most volt :silly: már pedig akkor ültem utoljára a New Mexico-ban. A New Yorkot szerettem, nem tudom miért is népszerűtlen. Max, mint írtam, azzal nem lő sortüzet az ember. A zárt bétában ilyen volt a New Mexico-is.

A statom azért jó, mert figyelek, tanulok, hibázok :) és kérdezek :lol:
Úgy gondolom a B test kell, mert mint mondtam, szeretek cv-el játszani, és a stock Mexico finom falat. A modulozás az meg lesz :), a tanácsokat köszönöm, és hasznosítom majd. Amúgy sajna egy alkalommal én is befordultam egy cirkálóval egy Mexico elé, nem is volt több gond a további játékkal :whistle: nagy bumm volt, oszt jó napot :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

Több
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #8934 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ok!

Elfogadom az érveid! Hála a jó Istennek, nem nagyon voltam alap hajóval olyan helyzetben amikor nagyon éreztem volna a légvédelem hiányát. Ha igen, azt másnak tudtam be. :P

A statodat pedig nem negatív értelemben és piszkálódás képen hoztam fel! (Minden tiszteletem a tied!) ;)
Én is próbálok tanulni, kérdezek! Bár a kérdéseim általában az ellenfél Édesanyjának foglalkozásával és esti elfoglaltságával kapcsolatos... :whistle: :P
(Csak azt ne mond hogy rosszul kérdezek... :blink: :) )

A "Nyújork", hát én optimista voltam (vagy HÜLYE... :blink: ) és próbálkoztam a sortűzzel.
Becéloztam egy cirkálót, vagy egy rombolót, oszt hajrá...!
A becsapodó lövedékek keltette hullámoktól, a cirkáló 2X átfordult a hossztengelye körül (na meg 1X hosszában is...), de azon kívül, hogy minden matróz a fedélzetre szaladt és kánonban hánytak, más nem történt.
Amikor ezt eljátszotta egymás után többször is, na azt nagyon megsínylette az idegrendszerem! (is...) :)

És ha még mindig nem lennél meggyőzve arról, hogy érdemes e Salvot lőni, álljon itt egy újabb bizonyíték...
(Bár ez nem New Mexicoval "gyütt" össze, de talán jól mutatja a kérdés erejét... :cheer: )

U.i: A jó és sikeres Salvóhoz, kell egy adag türelem is! Nem mindegy mikor lövöd el...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 napja zstorok75 által.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #8973 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Beszereztem az Iowát, érdemes érte szenvedni. Még csak a B test és a motor van meg rá, a kapitány sincs átképezve, de újra azt érzem, hogy uralom a vizet. Oda lő ahova kell, csúnyákat csapkod, és nagyon szép esztétikailag is. Viszont prémium nélkül vastagon minuszosak a csaták sajna.

Több
8 éve 11 hónapja #9025 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
North Carolina. Egy élvezetes, izgalmas, kicsit mákos csata. :)

a videjó:)

A kis cirkáló nem tudta elviselni, hogy ment a levesbe gyorsan. :evil:
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9027 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nálam is befutott a kikötőbe a New Mexico, és egész jóra sikeredett az első tengeri ütközet :woohoo: . A kapitány full piros, minden stock, kivéve a b hajótestet.
A Cleveland szerencsétlen kirobbant a vízből, a Farragut pedig ködben kapott egy kalkulált lövést :silly: azt hiszem szeretni fogom ezt az úszó erődöt :evil:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.