Amerikai csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9030 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
GaiusHun nagyon jól összefoglalta a lényeget. A New York nagyon erős, jobb mint a Kongó. (Amivel a térkép széléről probálkoznak eltalálni valamit, 4 évente egyszer sikerűl is..) a New York kifejezetten ímádta az AP-t 10-12km-ről egyesével lőnni, 10km alatt pedig salvó és bumm! :) Főleg a cirkálóknak. ;) New Mexicóval még párat mentem csak, pedig megvan már egy hónapja is biztos, mert nincs free xp-m a B testre. Anélkül, ha cirkálók nem vigyázznak rá, hamar bajba kerül.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9033 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

stevedoki írta: GaiusHun nagyon jól összefoglalta a lényeget. A New York nagyon erős, jobb mint a Kongó. (Amivel a térkép széléről probálkoznak eltalálni valamit, 4 évente egyszer sikerűl is..) a New York kifejezetten ímádta az AP-t 10-12km-ről egyesével lőnni, 10km alatt pedig salvó és bumm! :) Főleg a cirkálóknak. ;) New Mexicóval még párat mentem csak, pedig megvan már egy hónapja is biztos, mert nincs free xp-m a B testre. Anélkül, ha cirkálók nem vigyázznak rá, hamar bajba kerül.

Én nem foglalkoztam vele, hogy nincs meg a B test. Mentem vele, mint az állat. Annyira OP hajó ez, hogy nem igényli a free-t. Szóval hajrá Doki, köss ki vele. Ami gáz, ha sok Szép asszonnyal hoz össze a sors, mivel a lőtávod nagyon fos az elején.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9037 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Doktoruur írta: North Carolina. Egy élvezetes, izgalmas, kicsit mákos csata. :)

a videjó:)

A kis cirkáló nem tudta elviselni, hogy ment a levesbe gyorsan. :evil:

Nem is kicsit mákos :lol: és nem értem mi nem érthetö abban hogy ha egy sorozattal kilösz egy Atagot akor noob vagy :lol:

Több
8 éve 11 hónapja #9117 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Eladtam a New Yorkot és megvettem a Mexicot. Kapitányt átképeztem de pénzem nem maradt a + lőtávos berendezésre. Első meccs:

Ahhoz képest, hogy mentem 2 csatát előtte, hirtelen megugrott a pingem 100-150-re, de miért?! Zavaró volt, pl nekimentem annak a szigetnek is, ahol meghaltam. Mutsukival sose volt szerencsém, mikor mentem vele (1-2 csata kivételével), persze, mikor engem lőnek, már más a helyzet...
New York no comment, A bázisnál, mikor 2 ellen maradt, FUso elment fogallni, ő lassan ment, majd megállt és tolat a Kongoura. Közben meg jönne ka torpedók, és meghal. Fuso később kiszedi a kistesóját, de a nyerésről indult meccset buktuk +50 pont miatt, ami 2 bázis adott (meccs feléig 3 bázisunk volt).

Mára elég is volt ebből a game-ből...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9173 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Sajnos még nagyon nem volt lehetőségem csatahajó vs csatahajó harcban kipróbálni, mert vagy elmenekültek, vagy kiszedték előlem az ellen csatahajóit. Viszont maradt nekem két Cleveland. Elhatározták, hogy hajógerincig égetnek :evil: Viszont olyan kezesen mozogtak tüzelés közben, hogy ezzel a pontos ágyúkkal nem volt nehéz kiszedni őket.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #9217 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Most mentem a 2. körömet New Mexicoval, de hülyét kapok ettől a stock hajótól:
Nincs sebessége, lassan tud fordulni, a tornyok is lassan fordulnak. Az előbb fennakadtam egy parton, Isokaze-t 6-8k-ról, 9 HE lövedékkel nem tudtam kilőni, cserébe full hp-ról leszedett.

Szerencsére légi tűzet nem kaptam, mert 2 Cleveland repcsijét se tudtam leszedni, miközben ott voltam alattuk pár percig.

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.