Amerikai csatahajók

Több
9 éve 3 napja #8860 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Jó is az, csak azt nem szeretem, mikor lőtáv határáról ellövi a full salvo-t az ellenfél csatahajója és természetesen szinte minden lövése talál. Ilyenkor jön a szöveg, hogy milyen sok gyakorlás van benne, hogy ez így menjen. Persze, én meg véletlenül sem láttam WG fejlesztőt magyarázkodni az Aim csalások miatt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 napja #8863 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Trucker39 írta: Jó is az, csak azt nem szeretem, mikor lőtáv határáról ellövi a full salvo-t az ellenfél csatahajója és természetesen szinte minden lövése talál. Ilyenkor jön a szöveg, hogy milyen sok gyakorlás van benne, hogy ez így menjen. Persze, én meg véletlenül sem láttam WG fejlesztőt magyarázkodni az Aim csalások miatt.

Huh, még zárt bétában lőttem utoljára sortüzet, mostanában sokszor fölösleges, mert jó, ha egy bemegy. Szakaszosan tüzelek, így ha változtat a mozgáson, van időm korrigálni.

Több
9 éve 2 napja - 9 éve 2 napja #8909 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Végre túl vagyok azon a sz...r New Yorkon! :sick: (Úúúútáltam...)
Lassú, nehezen fordul, a lövedékek úgy mennek mint az ökörhugyozás, örültem ha eltaláltam vele valamit... stb. :woohoo:

De nem is oly régen, szert tettem az utódjára. :)

Először, a száraz adatok alapján úgy gondoltam, a New Mexico is ugyan olyan f..s lesz mint NY.
Tévedtem... :cheer:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 napja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 napja #8919 Írta: GaiusHun
A New Mexico-ról mondhatnátok véleményt, erősség, gyengeség. Most gyűjtöm a free xp-t a közepes hajótestre, mert aa védelem nélkül nagyon nem szeretnék csatába menni vele. Utoljára a zárt bétában mentem vele, és az nem most volt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 napja #8922 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: A New Mexico-ról mondhatnátok véleményt, erősség, gyengeség. Most gyűjtöm a free xp-t a közepes hajótestre, mert aa védelem nélkül nagyon nem szeretnék csatába menni vele. Utoljára a zárt bétában mentem vele, és az nem most volt.

Lassan tölt picinyt - nálam, úgy emlékszem, most 33 mp -, de minden másban brutális.

Több
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #8924 Írta: GaiusHun
A New Mexico-val már lehet sortüzet lőni? Úgy értem, érdemes? :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 napja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.