Amerikai csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9219 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Grievous írta: Most mentem a 2. körömet New Mexicoval, de hülyét kapok ettől a stock hajótól:
Nincs sebessége, lassan tud fordulni, a tornyok is lassan fordulnak. Az előbb fennakadtam egy parton, Isokaze-t 6-8k-ról, 9 HE lövedékkel nem tudtam kilőni, cserébe full hp-ról leszedett.

stock az mind ilyen...
nagy bajom nekem nem volt velük, csak lassúak, ahova tesz, ott maradsz. ott viszont nagyon durván ott maradsz, megölnek mindent, Coloradonál féltem a nyolc ágyútól, de ha csak kicsit is gyorsabb a hajó, nem adom el.
Colorado az nagyon zúz, nagyon bírja, és nagyon durva jószág.
lehet, hogy eddigre tanultam meg lőni az amerikai ágyúkkal, vagy a Coloradonak van extrém pontos ágyúja, nemtom, de saját tierben ezt érzem idáig a legdurvábbnak, amival ugye 1-8, japánnal 1-7 amivel össze tudom hasonlítani, szal kitartás, kicsit kell csak szenvedni még, és ott a Colorado ami kárpótol mindenért :)

ui, asszem a Mexikonak van xarul a harmadik tornya, és nagyon ki kell oldalt menjél, hogy használni tudd, az nem tetszett, de az N. Carolinán is pont ilyen idiotan van megoldva...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9220 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Tornyok elhelyezkedése nem zavar, japán bb ág, japán ca vonalon hozzászoktam. Csak az zavar, hogy még marha lassú, skillel nem hiszem, hogy sokat javulna.

Valahogy a stock Fuso, mintha jobb lett volna ,egyedül a lőtávolsággal volt gondom. Most az a gond, hogy a bukó vonaton vagyok, csoda, ha van 40-50% winrate-em van, valahogy.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9243 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A Colorado is ki tett magáért

copy.com/0NSOZcCyCQmTbyzv
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9258 Írta: Grievous
3. csata Mexicoval:

Azért azt nehezen veszem be, hogy HE-t lőve az 1k hp-s Hatsuharuba egy, azaz EGY kritikát lövők, 0 sebzéssel.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9270 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Kedves Grievous!
Sajnos azt kell mondjam, hogy néha előfordul az ilyen. Főleg amikor nem te vagy a domináns hím :P
De légy türelmes! A New Mexico egy igazi ÁLLAT!!!! :evil:
Nekem már fullos a bébi, de stockként sem volt túl nagy gondom vele. :)
Egy kiéhezett oroszlán falka hozzá képest egy fogatlan gazella csorda. :)
Az én tapasztalatom a hajóval az, hogy olyan Amerikaias a sebessége. (értsd 20-21 csomó)
A fordulékonyságát én jónak mondanám. (Na nem egy cirkáló! ;) csak úgy csatahajósan... :P )
A torony forgatása nem a legjobb, a teljes oldalfordulatot fél sebesség felett, már nem igazán tudja lekövetni.
A lőtáv sem kiemelkedő, de nem rossz. (Kb 17-18km)
Viszont az ágyúk pontosak. Nem csak a korábbi tierbeli hajókhoz viszonyítva, hanem a Fusohoz képest is. :)
De neked is felhívom a figyelmed! Tüzelés előtt a célpont legyen kijelölve, különben a lövedékek úgy repülnek mint az "ökörhugyozás"!

Én, mielőtt bevizeztem volna a "Dögöt", a következő javításokat raktam rá.
- Main Battery Modification 1. (20%-kal csökkenti a lőszer detonációt, és a kritikus sérülés esélyét illetve 20%-kal csökkenti a javítási idejét az elsődleges ágyúknak)
- Gun fire control System Modification 1 (16%-kal növeli a lő távot)
- Steering Gears Modification 2 (20%-kal csökkenti a kormánylapát átfordulási idejét)
Össze-vissza 1 625 000 kerdit, de szükséges és megéri.
Szóval ezek beszerzését mielőbb javaslom!!!!! :)
GaiusHun javasolta a B test free Xp-böl való megvételét, mondván szükséges a növelt AA miatt. Én nem igazán érezem hiányát, bár hátrány nem ér ha megvan. (Mondjuk az biztos, hogy a C testtel elég hatékony és ütős a légvédelme.)

És hogy kicsit megerősítsem a kitartásod, álljon itt egy képsorozat a mai első csatáról. ;) (Nálam viszonylag gyakori a New Mexicóval a hasonló eredmény... :whistle: )

A végén egy "NyúJork" azt gondolta lejátsszuk 1v1-ben.
Hát nem! A "cicusom" kettő nagyot mart belé mind a négy mancsával egyszerre, majd még 2X-3X szájon vágta a farkával, oszt temettünk... :evil:

Kedves vonKurz!
Nem emlékszel jól! ;)
Amelyiknek rossz az egyik ágyútorony elhelyezkedése, az a New York. :sick:
(De kérlek ne haragudj, hogy kijavítottalak! ;) )
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9385 Írta: Grievous
Minimappel valami nem kóser :silly:

A csata: hát, katasztrófa. 2 dd lent, közel menni nem akartam hozzájuk így indultam felfele. Közben próbáltam bármire is lőni, de kicsi a lőtávolságom. Nagy nehezen sikerült valamennyit sebezni, de az xp zászlóval volt:

5k xp kell még a kapitánynak, skillel mennyivel gyorsabb a toronyforgás, így érzésre?

Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.