Üdv Mindenkinek!
Kedves Grievous!
Sajnos azt kell mondjam, hogy néha előfordul az ilyen. Főleg amikor nem te vagy a domináns hím
De légy türelmes! A New Mexico egy igazi ÁLLAT!!!!
Nekem már fullos a bébi, de stockként sem volt túl nagy gondom vele.
Egy kiéhezett oroszlán falka hozzá képest egy fogatlan gazella csorda.
Az én tapasztalatom a hajóval az, hogy olyan Amerikaias a sebessége. (értsd 20-21 csomó)
A fordulékonyságát én jónak mondanám. (Na nem egy cirkáló!
csak úgy csatahajósan...
)
A torony forgatása nem a legjobb, a teljes oldalfordulatot fél sebesség felett, már nem igazán tudja lekövetni.
A lőtáv sem kiemelkedő, de nem rossz. (Kb 17-18km)
Viszont az ágyúk pontosak. Nem csak a korábbi tierbeli hajókhoz viszonyítva, hanem a Fusohoz képest is.
De neked is felhívom a figyelmed! Tüzelés előtt a célpont legyen kijelölve, különben a lövedékek úgy repülnek mint az "ökörhugyozás"!
Én, mielőtt bevizeztem volna a "Dögöt", a következő javításokat raktam rá.
- Main Battery Modification 1. (20%-kal csökkenti a lőszer detonációt, és a kritikus sérülés esélyét illetve 20%-kal csökkenti a javítási idejét az elsődleges ágyúknak)
- Gun fire control System Modification 1 (16%-kal növeli a lő távot)
- Steering Gears Modification 2 (20%-kal csökkenti a kormánylapát átfordulási idejét)
Össze-vissza 1 625 000 kerdit, de szükséges és megéri.
Szóval ezek beszerzését mielőbb javaslom!!!!!
GaiusHun javasolta a B test free Xp-böl való megvételét, mondván szükséges a növelt AA miatt. Én nem igazán érezem hiányát, bár hátrány nem ér ha megvan. (Mondjuk az biztos, hogy a C testtel elég hatékony és ütős a légvédelme.)
És hogy kicsit megerősítsem a kitartásod, álljon itt egy képsorozat a mai első csatáról.
(Nálam viszonylag gyakori a New Mexicóval a hasonló eredmény...
)
A végén egy "NyúJork" azt gondolta lejátsszuk 1v1-ben.
Hát nem! A "cicusom" kettő nagyot mart belé mind a négy mancsával egyszerre, majd még 2X-3X szájon vágta a farkával, oszt temettünk...
Kedves vonKurz!
Nem emlékszel jól!
Amelyiknek rossz az egyik ágyútorony elhelyezkedése, az a New York.
(De kérlek ne haragudj, hogy kijavítottalak!
)