Amerikai csatahajók

Több
9 éve 1 hete #8494 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Kevesebb,mint nekem :cheer:

mai termés:)

Itt meg 2 killtől megszabadítottak a haszonlesők,de legalább szoros kis meccs volt:)

:whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8525 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mondjuk a statom jobb a NY-kal mint a KONGOval de mégis... :(
A kongót sokkal jobban csípem. (Azt hiszem megtartom az OMAHA mellé ;) )
De a NY-t neeeeeem... :sick:

Hát már nem kell sok XP a NM-hoz, majd meglátjuk... :dry:
Remélem igazatok van...

Több
9 éve 1 hete #8530 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Patch óta most BB-ztem először. Kib@a..ott New York-kal csak 1030-at lövök AP-val MINDIG(per lövedék). Se kisebb se nagyobb. Ki fogom próbálni HE-t. Kawa-nal az pl nagyobbat üt. Frász tudja miért.

Több
9 éve 1 hete #8531 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem New Yorkom van, kb 41k xp-vel rajta (45 v 49, fejből nem rémlik). De nekem semmi bajom vele, igaz, hogy lassú, mind sebességben, mind néha fordulásban (mikor kéne, de legalább kicsi a kör).

Ma egyedül ezzel tudtam rendes csatát menni, 79k sebzéssel, dühöngőbe be is raktam a képeket.
New Mexicoról csak jókat tudok mondani, sokszor kaptam citadellát Aoba-val velük :silly:

Több
9 éve 1 hete #8532 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

AtuqShaman írta: Patch óta most BB-ztem először. Kib@a..ott New York-kal csak 1030-at lövök AP-val MINDIG(per lövedék). Se kisebb se nagyobb. Ki fogom próbálni HE-t. Kawa-nal az pl nagyobbat üt. Frász tudja miért.

Kawachinál? AP átmegy a hajókon és így 0 vagy valami alacsony szám lesz a sebzés. Nincs abban a tierben túl nagy páncélzat az ellen a kaliber ellen.

Több
9 éve 1 hete #8534 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Grievous írta:

AtuqShaman írta: Patch óta most BB-ztem először. Kib@a..ott New York-kal csak 1030-at lövök AP-val MINDIG(per lövedék). Se kisebb se nagyobb. Ki fogom próbálni HE-t. Kawa-nal az pl nagyobbat üt. Frász tudja miért.

Kawachinál? AP átmegy a hajókon és így 0 vagy valami alacsony szám lesz a sebzés. Nincs abban a tierben túl nagy páncélzat az ellen a kaliber ellen.

Na de New Yorkrol van szó, meg teir 5, a Kawachi csak példa volt. Azt nem értem miért mindig kerek 1030?

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.