Német cirkálók

Több
9 éve 1 hete #8640 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Német cirkálók

VIZIKANDÚR írta:

PzPuma írta: Megvan a Yorck, jól sikerült a első duplázás vele :

Lőtáv már megnövelve, a hajótest alap még de komolyan visszasírom a Königsberget !
Papírok a német cirkálók de ez olyan mint egy selyempapír, az nem lövi át aki nem akarja és akkora sebzéseket kap még egy rombolótól is hogy az tényleg szánalmas.
A lövegtornyai ill a célzás olyan mint egy csatahajón, viszlát cirkáló taktika...
Karlsruhe II.
Hippert még megszerzem (mert kell :P ) de utána olyan gyorsan felejtem el ezt a német cirkáló ágat hogy csak lesnek a WG-sek.

PzPuma,-Én nekem a Königsberg a végcél...Bár ott tartanék nála...ott azután stop!..nincs tovább!..Cirkálóból nekem elég lesz!...Csatahajók jöhetnek utána... :lol: ;)

A königsberg egy álom hajó !!!!!!! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek! Volt már Yorckom is! El is adtam nagyon gyorsan. :blush: Emlékeim szerint 9000 xp volt összesen rajta. A végső cél az Admiral! Őt is nagyon jó kis hajónak mondják!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8642 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Fujipapa írta:

VIZIKANDÚR írta:

PzPuma írta: Megvan a Yorck, jól sikerült a első duplázás vele :

Lőtáv már megnövelve, a hajótest alap még de komolyan visszasírom a Königsberget !
Papírok a német cirkálók de ez olyan mint egy selyempapír, az nem lövi át aki nem akarja és akkora sebzéseket kap még egy rombolótól is hogy az tényleg szánalmas.
A lövegtornyai ill a célzás olyan mint egy csatahajón, viszlát cirkáló taktika...
Karlsruhe II.
Hippert még megszerzem (mert kell :P ) de utána olyan gyorsan felejtem el ezt a német cirkáló ágat hogy csak lesnek a WG-sek.

PzPuma,-Én nekem a Königsberg a végcél...Bár ott tartanék nála...ott azután stop!..nincs tovább!..Cirkálóból nekem elég lesz!...Csatahajók jöhetnek utána... :lol: ;)

A königsberg egy álom hajó !!!!!!! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek! Volt már Yorckom is! El is adtam nagyon gyorsan. :blush: Emlékeim szerint 9000 xp volt összesen rajta. A végső cél az Admiral! Őt is nagyon jó kis hajónak mondják!

Fujipapa,-minden bizonnyal jobb lehet kinézetre sem egy utolsó..és a lövegtornyok miatt sem...Csak mire elérem,-addig ezerszer eret vágok magamon...Szép lassan,-de biztosan...egyszer enyém lesz a kis cukiság!... :P ;)

Több
9 éve 1 hete #8661 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Lassan a Nürnbergnél járok már, elég gyorsan lehet haladni a Königgel, bár azt hiszem, hogy nem fogom folytatni az ágat. König nagyszerű, jól hozza a pénzt, jó vele a játék, akar a fene német ágon szívni valami béna vassal.

Több
9 éve 1 hete #8663 Írta: SSaint
SSaint válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Königsbergről:
Azt hittem hülyét kapok az előbb!!!!!!
Megyek a fullos Königsberggel foglalom a "c" -t egy rombolóval kisegítve. Orral állok az ellenfél lehetséges poziciójára, arról is jön az ellenfél Königsbergje. Belelövök kettőt, erre oldalt fordul merőlegesen rám és 1 azaz EGY találatot kapok erre elsüllyedek!!!! A 24.300 hp lemegy... Detonáció!!!
Hát ilyen a mesében sincs.......

Több
9 éve 1 hete #8684 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Hát bakker, szerintem ezt nem tudom megismételni ezzel a szánalommal. Istenem, de messze van még a német 5-ös cirkáló....

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #8692 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ismerős az érzés. Nekem is van egy Tier 4 német cirkálóm. Küzdök is vele rendesen. Leginkább azért, mert tegnap végig a "lapalján" voltunk.
Az i-re a pontot az tette fel, mikor Tier 6-s csatába tett és a mi csapatunkban megjelent egy szakasz... mit szakasz, pusztító armada. Egy darab tier 4 cirkáló és ... kettő, azaz kettő darab TIER I valami mentő csónak.
Nem ragozom, de sejthető, mi volt a csata végeredménye.

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.