Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8768 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Német cirkálók

VIZIKANDÚR írta:

Fujipapa írta:

VIZIKANDÚR írta:

PzPuma írta: Megvan a Yorck, jól sikerült a első duplázás vele :

Lőtáv már megnövelve, a hajótest alap még de komolyan visszasírom a Königsberget !
Papírok a német cirkálók de ez olyan mint egy selyempapír, az nem lövi át aki nem akarja és akkora sebzéseket kap még egy rombolótól is hogy az tényleg szánalmas.
A lövegtornyai ill a célzás olyan mint egy csatahajón, viszlát cirkáló taktika...
Karlsruhe II.
Hippert még megszerzem (mert kell :P ) de utána olyan gyorsan felejtem el ezt a német cirkáló ágat hogy csak lesnek a WG-sek.

PzPuma,-Én nekem a Königsberg a végcél...Bár ott tartanék nála...ott azután stop!..nincs tovább!..Cirkálóból nekem elég lesz!...Csatahajók jöhetnek utána... :lol: ;)

A königsberg egy álom hajó !!!!!!! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek! Volt már Yorckom is! El is adtam nagyon gyorsan. :blush: Emlékeim szerint 9000 xp volt összesen rajta. A végső cél az Admiral! Őt is nagyon jó kis hajónak mondják!

Fujipapa,-minden bizonnyal jobb lehet kinézetre sem egy utolsó..és a lövegtornyok miatt sem...Csak mire elérem,-addig ezerszer eret vágok magamon...Szép lassan,-de biztosan...egyszer enyém lesz a kis cukiság!... :P ;)

A hajónak a Skinjét Én csináltam. Igazából nem egy nagy kihívás és így legalább saját ízlésem szerint tudom testre szabni a hajóimat. Aki szeretné, küldjön egy mailt és átküldöm a fileokat.
mail: fuji001@me.com
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Fujipapa által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #8770 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Üdv!
Mikor bekerült a játékba a német ág, gondoltam neki állok és most ezzel a gyönyörűséges 4-essel szelem a habokat. Gondolom érezhető volt az irónia. Miközben az osztály összes elkészült hajóját a tenger fenekére küldtem, elkezdtem gondolkodni azon, hogy mi lenne a megfelelő taktika ehhez a ?@&#>+!%"/=_ bárkához.

Amit most leírok, alapos átgondolást és kísérletezést igényel, de talán használhatóvá válhat (a következő évezredben).Én abból indulok ki, hogy ez egy könnyű cirkáló, amit az oldalra tüzelő vértes hajókból (protected cruiser, legalábbis én így fordítom) alakítottak ki. Egy gyors (azért a Myogi megfordult és ott hagyott, mikor felé tartottam :angry: ), erőteljes fegyverzettel (van egy olyan sanda gyanúm, hogy a német hajók elszenvedték a német tankok átkát a wg részéről) és torpedókkal ellátott bárka. Ezekből én két lehetséges utat vélek felfedezni. Az egyik, hogy úgy kellene használni, mint a vele egy szinten lévő japán cirkálót, mivel feltehetően rombolókból álló rajok zászlós hajójaként lenne jó. Ehhez viszont legalább egy rombolókból álló szakasz kell, melyek felváltva álcáznak minket és így együtt lesben állva támadnánk a hatótávunkba merészkedőket főleg torpedókkal. A másik lehetőség, hogy dreadnoughtokat és csatacirkálókat kísérünk. Így viszont célszerűnek tartom a közel merészkedő rombolók kiiktatását, illetve egy rajtaütés során a nagy hajók elvonhatják az ellenfél figyelmét, míg mi a Karlsruhe-val/vel közel megyünk és mehet a torpedó. Tehát a lövegek a rombolók és könnyebb cirkálók, torpedók meg az erősen páncélozott egységek ellen.

Ez persze összehangolt csapatmunkát igényel. Én még elég kezdőnek számítok (nem is áll szándékomban a profi szint elérése, mert csak szórakozásból játszom), ezért mondom, hogy a fentebb leírtakat erőteljesen át kell rágni. Feltételezem, hogy nem én vagyok az első, akinek ez eszébe jutott, de jobbnak láttam gondolataimat megosztani veletek, hát, ha segít (talán, esetleg, előfordulhat, hogy talán megeshet, mikor piros hó esik ...stb.). Nem akarok erre senkit sem rábeszélni (ez csak a saját elvetemült agyszüleményem), viszont építő jellegű kritikát elfogadok.

U.i.: Még 7000 xp kell, hogy az össze szabad tapipont felhasználásával átléphessem.

Több
8 éve 11 hónapja #8771 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Az a bizonyos 4-s cirkáló szerintem semmire sem jó. Egy út lehet vele. Lefelé a tenger alá. Free XP-ből át kell lépni és annyi. Sebezni nem tud, kísérni nem tud, közel menni valakihez torpedózni... hát azt sem tud.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8773 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Torpedózni Karl-ral? Ki az a bátor, ám botor, ki megteszi? :P :lol:

Jó, egy South Carolina-t, meg egy Phoenixet így végeztem ki :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja #8776 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Mivel még nem fizettek nekem, hogy kérjek segítséget :woohoo: , így rendszeresen a torpedókkal próbálkozom. Volt már rá példa, hogy gyors egymásutánban két hajót küldtem hullámsírba ilyen módon. De szerintem ez nagyon csapat függő hajó. Ha sikerül egy rajban haladni, akkor egész jó tud lenni, ha többiek elterelték az ellen figyelmét. Általában ezt próbálom kihasználni, meglehetősen kis hatékonysággal, mert előszeretettel hagynak ott a többiek halvacsorának. Viszont olyan sokat ne várjunk egy 1916-ban szolgálatba állított hajótól (akkoriban kategóriájának legjobbjának tartották), ha legalább 10 évvel modernebb egységek (úgy tudom a Phoenix a 20-as évek végén jelent meg) ellen kéne használni. A rövid lőtáv oka pedig szerintem az, hogy ezt is az Északi-tengeren vívott harcokra tervezhették, mivel ott amúgy is kicsi a látótáv, ráadásul rosszak a látási viszonyok is, viharos a tenger stb.. Tehát ott nem lehet messzire pontosan lőni radar nélkül, ez a bárka pedig még csak hallásból sem ismerhette azt, tehát maradt az optikai célzórendszer, ráadásul nem is magas hajó, így egy komolyabb tűzvezető központ sem férhetett rá.De nem gond a német csatahajó ágon hamarabb jelennek meg a modern hajók, mint a többi nációnál. Itt tier 6-ban, ha jól sejtem már az Admiral Scheer osztály (Lützow/Deutschland+ Admiral Graf Spee, bár ezek az úgynevezett páncélos hajók/zsebcsatahajók) jön, majd Schanhorst/Gneisenau páros (csatacirkáló) és a már jól ismert Bismarck/Tirpitz a 8-ason. Gondolom a 9-es pedig a GrosssDeutschland lesz.Okvetlen szóljatok, ha nem így van.

U.i.: Elnézést a szófosásért.

Több
8 éve 11 hónapja #8777 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Huuu a német óriás vasak :)

Egy link amin az egyik alpha tester beszél a legnagyobb hajóról :)

Illetve egy kép a TIX-esről :)

forum.worldofwarships.com/index.php?/top...n-the-h44-appoaches/
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.