Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8778 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nem lesz rossz BB :)

Mentem egy kört Karlral, majd eladtam, Köning első köre sajna bukta, de 45k sebzés, míg éltem, Detonator medál, mert 2k hp-ról csapott ki a Kongou, cserébe belement a torpedóimba és meghalt, +1 medál :silly:
De vicces, egyszer mutattam az oldalamat egy Pensa-nak, oda a +fél hp-m, én meg lövök neki 2 salvoval 2 citadellát, de 7k-ról nem tudom kiszedni.

Képet később rakok, most sajna nincs időm.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #8781 Írta: Grievous
Ja, Karlral lőttem egy citadellát egy Louis-nak O.o

Utolsó csata vele:

Első Köning:

Köningnem a tier se volt annyira jó így neki indulásnak, de Karl után valami felemelő érzés volt végre +40k felett lenni. Csak Myoko is így kezdte, aztán jött a szívatás hetei az egész flottámra :silly:

Több
8 éve 11 hónapja #8785 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Most is szerencsétlenkedem a Karlsruhe-val. :( A leginkább az nem volt ínyemre, mikor egy számomra kimagaslóan jó kört bukott el a csapat. Az legalább ért volna a napi első győzelem szorzójával kb 2000 xp-t. Hát így jártam. De mással sem sikerült nyerni ma még.

Több
8 éve 11 hónapja #8799 Írta: Grievous
Ha van free xp-d ugord át, Köninghez nem kell sok xp viszonylagosan a többihez nézve, megéri erre elkülteni.

2. meccsem Köninggel megvásárlása óta:

A meccs nagy részében azt hittem bukta lesz, mert pontunk nem volt, ilt ellennél mintha több hajó lett volna. Aztán meg eltűntek :silly:
Volt egy Wyo, akit a torpedó elkapott, a New Yorkunkalt lőtte, meg is került egy szigetet, ott voltam előtte és akkor se engem lőtt. Nyílt préda :evil: 2. kill (első voltaképp) egy karl volt. 3. kill egy Myogi, de őt felgyújtottam, volt 10k hp-ja, mikor feltűnt magyar honfitársunk zuihoja rögtön őt kezdtem lőni. Aztán jön a jelentés, hogy meghalt a myogi. New York kicsit ledarálta...
Zuihoba meg AP-val citadella, halál.

Kis free xp-vel 16.5km lőtáv, csak a pontosabb lövést javítót kéne megvenni, csak nincs pénzem :D
Kapitány meg aktív 3 skillel már működik.

Több
8 éve 11 hónapja #8806 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ha volna elég free XP-m, én is átugranám. Sajnos nagy részét elköltöttem másik béna hajó túllépésére.

Majd csak túl leszek rajta, csak tegnap fekete nap volt. tizen pár csatából, összesen kettőt nyertünk.

Több
8 éve 11 hónapja #8810 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ma mentem egy szépet Königgel, 50+ dmg, 2 kilőtt New Mexico és 1 Nürnberg, úgy hogy mindkét esetben én voltam a célkeresztjükben, de alaposan elbénázták, mert a csatát 10e körüli HPval fejeztem be.

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.