Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #8543 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Most töltöttem ki egy WG kérdőívet a rangsorolt csatákról, a végén azért rákérdeztek az új orosz és német hajókra.
Na én szépen leírtam a véleményemet nekik bár szerintem nem sok értelme lesz de hátha...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #8547 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Megnéztem a statjaim, hát eddig érdekes. Kolberg és Königsberg hasznosabb (több dmg és kill), viszont Karlsruhéval több nyert csata, igaz csak paraszthajszállal. Azonos tiert nézve lényegében lényegesen jobban muzsikáltam a japán és amerikai hajókal. Kivétel a Phoenix, amivel kritikán aluli voltam, míg a Kuma abszolút kiemelkedik, persze Karlsruhéval össze sem hasonlítható a hajó.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8566 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Van egy "kamikaze" taktikám...a Karlsruhe hajómmal...nevezetesen,mikor (rendszerint mindig),,,megyek előre a többi szépen behúzott "kézifékkel" követ óvatosba...szembe kerülök elsőként az ellennel...abból is a csatahajóval...akkor szembe fordulva vele,-folyamatosan tűz alatt tartva "száguldok" felé..és ha elég közel van akkor jobbra elfordulva rá küldöm a torpedóimat...csak jó közel kell menni,hogy ne tudjon ki térni előlük...és utána még elárasztani HE lövedékekkel... ;) másra nem igen használható,főleg egyedül...Mint ahogy elég sokszor előfordult,hogy levittem neki az élet erejét éppen,hogy csak vánszorgott..és akkor nagy bőszen,-a távolban figyelgetők közül valaki szépen elsüllyesztette helyettem...(ilyenkor roppant örömmel veszem ezt tudomásul..) :sick: Még nagyon sokat kell szenvednem vele...míg eljutok Königsbergig... :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 11 hónapja #8626 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Megvan a Yorck, jól sikerült a első duplázás vele :

Lőtáv már megnövelve, a hajótest alap még de komolyan visszasírom a Königsberget !
Papírok a német cirkálók de ez olyan mint egy selyempapír, az nem lövi át aki nem akarja és akkora sebzéseket kap még egy rombolótól is hogy az tényleg szánalmas.
A lövegtornyai ill a célzás olyan mint egy csatahajón, viszlát cirkáló taktika...
Karlsruhe II.
Hippert még megszerzem (mert kell :P ) de utána olyan gyorsan felejtem el ezt a német cirkáló ágat hogy csak lesnek a WG-sek.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• durmi777
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #8629 Írta: durmi777
durmi777 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Érdekes a König után azt gondoltam,hogy milyen jó csónakok lesznek a németeknél de ezek a kommentek elkeseritenek.

Több
8 éve 11 hónapja #8639 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

PzPuma írta: Megvan a Yorck, jól sikerült a első duplázás vele :

Lőtáv már megnövelve, a hajótest alap még de komolyan visszasírom a Königsberget !
Papírok a német cirkálók de ez olyan mint egy selyempapír, az nem lövi át aki nem akarja és akkora sebzéseket kap még egy rombolótól is hogy az tényleg szánalmas.
A lövegtornyai ill a célzás olyan mint egy csatahajón, viszlát cirkáló taktika...
Karlsruhe II.
Hippert még megszerzem (mert kell :P ) de utána olyan gyorsan felejtem el ezt a német cirkáló ágat hogy csak lesnek a WG-sek.

PzPuma,-Én nekem a Königsberg a végcél...Bár ott tartanék nála...ott azután stop!..nincs tovább!..Cirkálóból nekem elég lesz!...Csatahajók jöhetnek utána... :lol: ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.