- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Az a baj, hogy a német négyes egy született katasztrófa, 3. és 4. tier ellen még használható, 5. tier már nagyon necces, hatodikban pedig úszó céltábla. Kemény lesz az a 18k xp. Én csak duplázom vele, vagy azt sem, mert unom, hogy folyamatosan hatosba dob.
Mindenki úgy játszik ahogy akar , de én ezekkel a német cirkálókkal csatahajóra AP-vel nem lövök, mikor még a pl a Clevelandról is pattogok...Benign_Wolf33 írta: Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is.
Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is.Grievous írta: Azzal a 4-es vacakkal ma lementem a szorzómat. Lövöm a Kawachit HE-vel, vagy 0 sebzés, vagy max 600. Váltok AP-ra: 1600. Wtf. Majd AP-val lövöm a Wyomingot is. Azon is +1k sebzés. Mi van ezzel?
Amúgy a wyo HE-vel lőtt 2 citadellát nekem, felgyújtott, az egyik ágyúmat kilőtte, majd kilőtt a következő lövéssel.
TUodm, hogy jó páran a német hajókat várták, de azért így ez a pocsék hajó elégé érdekes helyen van. Japánoknál Furutaka van, vagy volt hasonlóan csak +1 szinttel, de az kapott egy mini buffot a múltkor. Amcsi vonalon meg nem rémlik, talán a cleve vagy a pepsi itteni írások alapján.
Benign_Wolf33 írta:
Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is.Grievous írta: Azzal a 4-es vacakkal ma lementem a szorzómat. Lövöm a Kawachit HE-vel, vagy 0 sebzés, vagy max 600. Váltok AP-ra: 1600. Wtf. Majd AP-val lövöm a Wyomingot is. Azon is +1k sebzés. Mi van ezzel?
Amúgy a wyo HE-vel lőtt 2 citadellát nekem, felgyújtott, az egyik ágyúmat kilőtte, majd kilőtt a következő lövéssel.
TUodm, hogy jó páran a német hajókat várták, de azért így ez a pocsék hajó elégé érdekes helyen van. Japánoknál Furutaka van, vagy volt hasonlóan csak +1 szinttel, de az kapott egy mini buffot a múltkor. Amcsi vonalon meg nem rémlik, talán a cleve vagy a pepsi itteni írások alapján.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.