Német cirkálók

Több
9 éve 1 hete #8406 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Azzal a 4-es vacakkal ma lementem a szorzómat. Lövöm a Kawachit HE-vel, vagy 0 sebzés, vagy max 600. Váltok AP-ra: 1600. Wtf. Majd AP-val lövöm a Wyomingot is. Azon is +1k sebzés. Mi van ezzel?
Amúgy a wyo HE-vel lőtt 2 citadellát nekem, felgyújtott, az egyik ágyúmat kilőtte, majd kilőtt a következő lövéssel.

TUodm, hogy jó páran a német hajókat várták, de azért így ez a pocsék hajó elégé érdekes helyen van. Japánoknál Furutaka van, vagy volt hasonlóan csak +1 szinttel, de az kapott egy mini buffot a múltkor. Amcsi vonalon meg nem rémlik, talán a cleve vagy a pepsi itteni írások alapján.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8407 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Az a baj, hogy a német négyes egy született katasztrófa, 3. és 4. tier ellen még használható, 5. tier már nagyon necces, hatodikban pedig úszó céltábla. Kemény lesz az a 18k xp. Én csak duplázom vele, vagy azt sem, mert unom, hogy folyamatosan hatosba dob.

Igen és folyamatosan + tierben kell vele játszani, nem is emlékszem hogy voltam e már vele top tier (még véletlenül sem szándékosan genyó a program), még lőtávomba sem értek be nekem és már lőnek szét...

Több
9 éve 1 hete #8412 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ezt én is észrevettem, hogy HE-vel alig van sebzés, az AP meg egy csomó mindent átvisz Karlsruhe esetében. Kezdem megkedvelni. Jó hajó ez, csak ne lőjön rá az ellenfél, ne gyújtsák fel, ne torpedózzák meg, hagyják 6km-ren belülre érni és ne forduljanak ki a torpedók elől. Amúgy jó.

A Königsberg csodafegyverét én is felfedeztem a múltkor, nem is értem mi a franc az ott rajta.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #8417 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Megvan a Nürnberg és fullosan is vérszegény... :(
Königsberg-hez képest légvédelem az ami javult, fordulása is jó de papír a teste, HE alig sebez, hiába van 100-150 találat ehez képest nevetséges sebzés ha csak nem sikerül egy csatahajót folyamatosan gyújtani.
AP közelre jó, lehet vele komolyan sebezni pár km-ről egy másik cirkálót.
Valamint a "német betegség" továbbra is fennáll azaz motort keményen, akár egymás után többször is ellövik...
Csalódott vagyok, tier6-7ben kevésnek érzem azt amit nyújtani tudd... előzővel jobb, élvezetesebb csatákat mentem.

Benign_Wolf33 írta: Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is. :blink:

Mindenki úgy játszik ahogy akar :), de én ezekkel a német cirkálókkal csatahajóra AP-vel nem lövök, mikor még a pl a Clevelandról is pattogok...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 1 hete #8418 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Azzal a 4-es vacakkal ma lementem a szorzómat. Lövöm a Kawachit HE-vel, vagy 0 sebzés, vagy max 600. Váltok AP-ra: 1600. Wtf. Majd AP-val lövöm a Wyomingot is. Azon is +1k sebzés. Mi van ezzel?
Amúgy a wyo HE-vel lőtt 2 citadellát nekem, felgyújtott, az egyik ágyúmat kilőtte, majd kilőtt a következő lövéssel.

TUodm, hogy jó páran a német hajókat várták, de azért így ez a pocsék hajó elégé érdekes helyen van. Japánoknál Furutaka van, vagy volt hasonlóan csak +1 szinttel, de az kapott egy mini buffot a múltkor. Amcsi vonalon meg nem rémlik, talán a cleve vagy a pepsi itteni írások alapján.

Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is. :blink:

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #8420 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Benign_Wolf33 írta:

Grievous írta: Azzal a 4-es vacakkal ma lementem a szorzómat. Lövöm a Kawachit HE-vel, vagy 0 sebzés, vagy max 600. Váltok AP-ra: 1600. Wtf. Majd AP-val lövöm a Wyomingot is. Azon is +1k sebzés. Mi van ezzel?

Ph3lan szerint érdemes AP-vel lövöldözni a németekkel akár csatahajóra is. :blink:

Senkinek sem a négyes német lesz a kedvence az biztos én is szenvedek vele rendesen .. Ritka nálam a jó-nak mondható csata vele nagyon az biztos, ha túljutok rajta az már nagy megkönnyebbülés lesz. :whistle:
Sok kitartást hozzá neked is Grievous! ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.