Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #8467 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ma egyetlen Karl csata, elég is volt belöle.

Egyik csapattárs kérdezte, hogy hova menekülök, mikor Kongou és szovjet ca 3/4 hp-kon vannak, míg nekem volt 6k hp. Ehhez kell ész, hogy leesen, miért menekülök? Utána rájuk mentem, mert mindegy volt már. Ja, alig vittem be sebzést utána.
prém dd-t 162 hp-ról nem tudtam kiszedni, úgy repültek a lövedékek, de a bb-nk kiszedte (cserébe belehalt).
Van 19k free xp-m, és majdnem 2k xp a hajón, kezdem úgy érezni, hogy át kéne ugorni B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #8468 Írta: erdosati
erdosati válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Hát vegyes érzéseim vannak a Königsberggel. Olyan mint egy plázacica, baromi látványos amit csinál, de nem túl hasznos :D Papíron minden gyönyörű, komoly lőtáv, gyorstüzelő 9db ágyú és még torpedók is. 150-160 találatom van vele meccsenként de alig sebez, max gyújtani tud. AP-vel meg nincs átütése, max cirkálók ellen. Annyit kopoktattam vele egy New Yorkot múltkor hogy szerintem idegbajt kapott a kapitánya, ám a lelkin terroron kívül nem sok vizet zavartam... :D :D :D
Mindenesetre komoly előrelépés az elődeihez képest, kínszenvedés az első 4...

Több
8 éve 11 hónapja #8469 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Velem volt olyan, alig hittem el,hogy az első 12 találat HE-vel egy New Mexicón 0 dmg volt, de amúgy tetszik, az elődeihez képest szuper. Talán eddig az egyetlen hajó, amit biztos nem adok el.

Több
8 éve 11 hónapja #8470 Írta: erdosati
erdosati válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Olyan látványos de nem hasznos. mondom, mint egy plázacica :D

Több
8 éve 11 hónapja #8485 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Szerintem lehet hasznos, a lövegeinek pontossága és sebessége miatt például szerintem az egyik leghatásosabb hajó a rombolók elleni küzdelemben. AP-val a cirkálók ellen is hatékony, csatahajóval meg nem kell harcba bocsátkozni. Maximum torpedótávolságon belül. Ráadásul a két hátsó torony miatt van elegendő tűzerő ahhoz, hogy csak az "élét" mutassa az ellen számára. A legnagyobb hátránya, hogy bekap egy sort bármely csatahajótól és vége, de ne legyünk telhetetlenek :) T5-ben nagyon jó kis hajó. Számomra az a kérdés - és kritikát már bőven olvastam - hogy az ág többi hajója érdemel-e bármilyen erőfeszítést, ugyanis a Nürnberg egyáltalán nem tűnik jobbnak, ami T6-ban azért már gyengusz és őszintén szólva a Hippertől sem vágom magam hanyatt a statok alapján.

Több
8 éve 11 hónapja #8497 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nürnbergel az eddigi legjobb köröm :

E kör ellenére is ahogy már írtam, gyengén muzsikál.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.