Prémium cirkálók

Több
8 éve 6 hónapja #26763 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Emlékszem az első Atago-s csatámra, mikor rögtön Yamato jött velem szembe, és ez bizony a kredit buff és a plusz hp feltöltés előtt volt. Mikor 100K sebzéssel jó ha kerestél 70 ezret :silly: de akkor sem akartam eladni, mert az Atago, az Atago. Karcsú, kecses és halálos. :love:

És jó sok lovét tud termelni, mindenkinek melegen ajánlom.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #26770 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igazán azért érdekes ez a kép, mert Bigac.. kolléga is a helyszínen volt - hozzá teszem az ellenfél csapatában -, frankok lepofozott egy NC-t egy Hipper-el :silly: siettem is nagyon, hogy egy baráti tűzváltásra összefussunk, de sajna kifogytam az időből, talán pár találatot sikerült bevinnem :lol: jó volt a srác :evil: azért a magyar portál játékosai hozták az elvárt normát B) ... ui: azért késtem, mert pár társa erősen fel akart tartani .... :whistle: :silly:
A Kutuzov is nagyon jó prémium cirkáló, igaz kell rá a gyújtós skill, viszont utána garantáltan közutálat tárgya leszel :P na meg jól kereső játékos ;)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #27126 Írta: GaiusHun
Nos, a ranked kezdetén szembesültem azzal a ténnyel, hogy egy kurva hatosom sincs. Anno meg volt a Cleveland, és jó pár rankedben kiemelkedően helyt állt, de a német és orosz kollégák érkezése megfosztotta babérjaitól, nem beszélve, hogy kiherélte a wg.

Szóval komoly gondban volta,, ha hajót veszek vissza, az a kapitány átképzésével idő veszteség, szóval komolyan elgondolkodtam a Molotov prémium cirkálón, és végül is beszereztem. (ui: nem bankban dolgozom, sem az orbán kormányban).
Na de, elképesztően meglepett, igaz gyengébb mint valós kis társa, kisebb lőtávolság, légvédelem. De behozta a hozzáfűzött reményeket. Szóval ha valaki hatos prémium hajóban gondolkodik, van hozzá gyújtós kapitánya, avagy szeretné ha pénz mellett a skill pont is termelődne, annak csak ajánlani tudom a Molotov prémium cirkálót.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #27527 Írta: GaiusHun
A ranked csatáknak nálam három igáslova van sorrendben Kutuzov, Chapajev, Benson, időnként pedig még Shokaku és Tirpitz.

A legtöbb győztes csata természetesen Kutuzov-val megvívott :evil:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: powermax

Több
8 éve 6 hónapja #27529 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én is így látom, bár Bensonom meg hordozóm nincs :)
Kutuzovval azért is lehet gyakrabban nyerni, mert ha kiesel, még van esély nyerni a csatát, de ha egy Tirpitz-el esel ki idő előtt, az már problémásabb :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 5 hónapja #27795 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Azt szeretném kérdezni, hogy átképzéshez a USS Albany (Tier 2) mennyire használható hajó?
Anno küldetésért szereztem, ahogy az Emdent is, és a Tirpitz ilyen szempontból beváltotta reményeimet, szeretném az amerikai ágon is megkísérelni ezt ezzel a hajóval.

Oldalmegjelenítési idő: 0.325 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.