Prémium cirkálók

Több
8 éve 5 hónapja #27797 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha nem unod kettes tirben, kettes hajón meggyüjtögetni az xpt, akkor nyugodtan. A prém hajóknak van xp szorzójuk
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Bigi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #27808 Írta: Bigi
Bigi válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igazat szólt az előttem szóló, de mikor már a 4-es szintű skillek is megvannak a kapitányodnak, a 2-tier prém hajóval, vígan kell majd menned 70-90 kört is mire átképzed. Míg egy 7-8 tier hajóval lehet 10-15 kör elég lesz.
pl. a III. angol rombolóval most 4-körből átképeztem a 6 skil pontost, de a nyert 12-skill pontosnál 200.000 kredit képzéssel indítottal valami 60.000 xp.-t kéne szerezni (lehet nem pontos amit most írtam, de sac/kb.)

Több
8 éve 5 hónapja #27854 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mondjuk Saint Luis osztályú vértes cirkálóval kapitányt képzek Iowa Osztályra, már 7 képességpontnál járok. Csak ritkán veszem elő. Viszont tényleg lassú.

Több
8 éve 5 hónapja #28104 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos, mivel határozott cél az angol cirkálók kifejlesztése, így beszerzésre került a brit Belfast prémium cirkáló. Ez az első csatám vele, a kapitány a küldiben megszerezhető brit romboló kapitánya, természetesen átképezve. Első csata, az igazat megvallva csak kóstolgatom. A cél a kibaszott ranked 1.

Mi a tapasztalat? Nem rossz kis cirkáló, egészen jól mozog, természetesen papír, a lövedékek nagy ívben repkednek. A radar jól mükszik, egészen jó ki rombi vadász, bár előlem elkotortak. A füst penge, igaz rövid ideig füstöl, de lassítva kell bekapcsolni. Az Ap messziről lófaszt sem ér, csak közelre jó, a nagy röppálya miatt szó szerint ráesik a hajóra és alig sebez. A robbanó hatékonyabb, de ez csak egy csata volt.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #28198 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Na, mivel agyfaszt kaptam a ranked gerinctelenségétől, visszatértem a random világába. Na, és mivel itt az angol cirkáló ág, beruháztam a Belfast cirkálóra, legfőképpen a kapitány képzése miatt. Hozzá kell füznöm, az első csatában szerzett tapasztalatok fokozatosan bővülnek.
Erőssége: alacsony észlelési táv, radar-hidro páros, füst, pöpec robbanó lőszer, érdekes viszont az APS sebzési dinamikája. Az APS most már jobban muzsikál, bár sokszor közvetlen közelről nem sebez :blink: vagy csak rng mágia...

Az első sorozat top tierben játszódott, egészen jó volt, csak sajna beszorultam két támadó csapat közé, és az már sok volt, addigra pedig a füst is elfogyott. Az APS lőszer itt már jobban muzsikált, főleg cirkálókkal vívott harc volt.

A következő sorozat már érdekesebb volt,/lesz mivel 9. tierbe dobott fel, a táplálék lánc aljára. huh.. Mindezekhez képest a második helyen végeztem a csapatban ... nem rossz :P igaz buktuk a csatát, de hát ilyen hajók között már ez se volt rossz eredmény.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Ghostsaker, llw99

Több
8 éve 5 hónapja #28387 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ebből a hajóból jó is lenne videó, érdekes kis csodabogár.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.