Prémium cirkálók

Több
8 éve 5 hónapja #28700 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszönöm, hogy a kettő közül választottatok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #28709 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

ledgeri írta: Kell egy orosz, melyiket a kettő közül?

Ha mindenképpen akarsz orosz vasat, és csak ebből a kettőből lehet választani, akkor egyértelműen a Murmansk.

Eleinte nagyon tetszett, de már jó ideje ki se hozom a kikötőből. Ha mégis megúsztatom akkor általában T5-7 csatába tesz, és ott sajna nem sok vizet zavar. Sőt azt kell mondjam lejjebb sem, igen hamar az érdeklődés középpontjába szoktam kerülni, és könnyen citadellázzák, aminek gyors csobbanás a vége.

Ha rám hallgatsz, inkább más irányba indulsz. Tény, hogy nem drága csónakok, de szerintem csak mérgelődni fogsz miattuk.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #28720 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mivel nincs egyik sem nekem, de a számok alapján valamiért a Murmansk tűnik szimpatikusabbnak...

wows-numbers.com/ships/compare/?id [0]=3765351888&id[1]=4291737040

Persze azért mondja mindenki a Kutuzovot,mert egy "kis szemét gyújtogatóhajó" :) és ha ráérez az ember termel is rendesen. Persze ő is papír..."Below average "alpha strike" damage."
Igaz nem mindegy az ár se,a Kutuzov 11.800 HUF a Kasny Krym és a Murmans is 3.900 HUF...

Na én a Murmanskra voksolnék,de csak számok alapján...győzelmi rátában is jobb mint a Krasny Krym (53,03 vs 49,3)

De vonKurz és tmage kollégák hozzászólás mérvadóbb mert nekik legalább van Musrmansk-juk :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja llw99 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tmage

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #28729 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

llw99 írta: Mivel nincs egyik sem nekem, de a számok alapján valamiért a Murmansk tűnik szimpatikusabbnak...

Persze azért mondja mindenki a Kutuzovot,mert egy "kis szemét gyújtogatóhajó" :) és ha ráérez az ember termel is rendesen. Persze ő is papír..."Below average "alpha strike" damage."
Igaz nem mindegy az ár se,a Kutuzov 11.800 HUF a Kasny Krym és a Murmans is 3.900 HUF...

Na én a Murmanskra voksolnék,de csak számok alapján...győzelmi rátában is jobb mint a Krasny Krym (53,03 vs 49,3)

De vonKurz és tmage kollégák hozzászólás mérvadóbb mert nekik legalább van Musrmansk-juk :)

Én mindenképpen a Kutuzovot javasolnám, még akkor is ha jóval drágább. Tény hogy nem az első vonalba való hajó, de megvan hozzá a lőtávja, hogy hátsó sorokból okozzon kellemetlen perceket az ellenfélnek. Ha előre megyünk vele, azt általában hamar bünteti :)

Időnként van dublon akció a WG-nél, ilyenkor a vásárolt dublon mennyiség függvényében kedvezményes az ár. Az én esetemben 15%-kal kaptam olcsóbban (pontosabban +15% dublont kaptam a pénzemért) Ezután kivártam amíg sorra került az orosz flotta a kedvezményekben, és újabb 15%-ot nyertem.

Tény hogy egy ideig ott csücsültem a sok dublonon (és persze nagyon viszketett az ujjam, hogy ugyanvegyünkmárvalamifaszahajót) de megérte kivárni.

Több
8 éve 5 hónapja #28730 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nekem csak Kutuzovom van, de meg vagyok vele elégedve. Elvitt a Rank 10-ig, talán tovább is elvitt volna, csak magamban nem bíztam :)

Több
8 éve 5 hónapja #28732 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

llw99 írta: Mivel nincs egyik sem nekem, de a számok alapján valamiért a Murmansk tűnik szimpatikusabbnak...

Rank 1 Doubloonból lesz hacsak nem rejt valamit a 2 supercontainer-em!...

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.