Prémium cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26132 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
T8 Prinz Eugen. A hajó és 1 port slot 12,4K HUF
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Phaser által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26136 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Annak idején komolyan azon gondolkodtam, hogy használhatatlan ..... utána elkezdtem videókat nézni, hogyan játszanak a jobbak, majd alkalmaztam a látottakat, ést most már rájöttem, nekem ez kell, és nem cserélem be .... a sokat szidott Atlantát :silly: momentán itt megvédtem a saját cap-at, utáltak is érte nagyon... jahh.. a Kamikaze a kis hamis ködbe bújt előlem :woohoo: jaj de jó volt, utána csaló voltam, de elmagyarázták neki, mi is az a radar :), mert én éppen nem értem rá :lol:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 7 hónapja #26156 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én is örömmel vettem észre, hogy a régóta rozsdásodó Atlanta kapott radart.

Több
8 éve 7 hónapja #26159 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A radar tényleg dobott rajta egy kicsit,de több páncél nem lett rajta tőle:)A napokban egy Tirpitz szakaszhoz csapódtam kíséretnek,leszedtem róluk 2 rombolót ,aki a közelükbe jött égett ,mint ha kötelező lenne:) tirpitzek meg is köszönték a segítséget:)

Ez meg egy ma délelőtti kanyar:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, VIZIKANDÚR, Szete58, DragonZ, BigaC, Kzoli

Több
8 éve 7 hónapja #26239 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem bírok ráérezni erre az Atagora.
Oké, hogy jól lopakodik, de ahogy tüzet nyitok, az a 20mp pont elég, hogy szétlőjenek, annyira nem fordul jól. A torpedói lassúak, bármi kimanőverezi, hacsak nem megyek közel, de akkor megint szétlőnek.
Ezt a hajót dícsérte mindenki a legjobban, de én meg ebben csalódtam a legnagyobbat.
Most sajna szükség van rá Myoko-Mogami kapitány átképzés miatt, úgyhogy valahogy munkára kéne bírnom...

Több
8 éve 7 hónapja #26241 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Biga azért dicsérte mindenki mert egy piszok jó hajó! Sokat kell vele menni mire ráérzel igazán ez igaz én közel 600 csatát mentem vele és elképesztő élményeket bevételeket adott. A mai napig szeretem és jó csatákat megyek vele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.