- Köszönetek: 490
A Scharnhorstot látva a csatákban,nekem élvezetes hajónak tűnik.Még ha a lövegeit gyengének tartják is.BigaC írta: nekem nincs, de nem is lesz
van viszont Hipperem, úgy látom, egy kicsit jobb a PE légvédelme és hatalmas mennyiséggel, mintegy 1200-al több a HP-je a Hipper C testjénél... nem tűnik nagy befektetésnek, ezerszer inkább Tirpitz vagy Scharnhorst.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: [A Scharnhorstot látva a csatákban,nekem élvezetes hajónak tűnik.Még ha a lövegeit gyengének tartják is.
Neked van BigaC???BB ellen nem próbáltad még he lőszerrel?Azt szeretik...BigaC írta:
James Onedin írta: [A Scharnhorstot látva a csatákban,nekem élvezetes hajónak tűnik.Még ha a lövegeit gyengének tartják is.
az iscirkálókra kell menni vele, vagy gyengébb páncélzatú BB-kre.
lövegek hát igen, de a Scharnhorst inkább csatacirkáló, mint BB, még ha a játékba nincs is ilyen kategória. cserébe viszont elég jó a tűzgyorsaság. (3 lövés/perc)
Értem,csak meg eshet hogy már csak bb marad.Arra az esetre gondoltam.BigaC írta: van, majd megpróbálom, eddig inkább a cirkálókat abúzáltam AP-vel
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.