Prémium cirkálók

Több
8 éve 5 hónapja #28426 Írta: djoci77
djoci77 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szeretném meg kérdezni ( új játékos vagyok ) hogy milyen elönyökel jár , miért lenne érdemes Prémiumos hajót venni a játékban ? Sokal több szabad xp-t termel pl ?
Elöre is köszönöm a segitö válaszokat !

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #28428 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

djoci77 írta: Szeretném meg kérdezni ( új játékos vagyok ) hogy milyen elönyökel jár , miért lenne érdemes Prémiumos hajót venni a játékban ? Sokal több szabad xp-t termel pl ?
Elöre is köszönöm a segitö válaszokat !

1. Állandó álca (általában -concealment, +szórás ellenfélnek, +%XP)
2. Több kredit
3. Kapitány átképzés - átképzésen lévő kapitányok büntetés nélkül/gyorsabban fejlődnek-képződnek át

Több
8 éve 5 hónapja #28655 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Több
8 éve 5 hónapja #28679 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

ledgeri írta: Kell egy orosz, melyiket a kettő közül?

Kutuzov ? :)

az a baj, hogy Murmanskom van, és nem is duplázom. hagyom a fenébe, max ha kapitányt képzek át...
ez egy sima Omaha hajó, nagyon magas ívben lő, messzire nehéz bármit eltalálni, de kis tierhez képest játszható. messze nem keres annyit mint egy Atago, de azért játszható ha muszáj.

a másikat nem ismerem, de teljesen papír hajónak nézem, márpedig papír hajó amelyiket 13+km-ről már látnak, pont mint a sichors, csak nem 17km-ről tud akciózni, hanem 13-ról...

a Pensacola volt olyan, hogy messzebbről megláttak mint ahonnan vissza tudtam volna lőni, nagyon xar az ilyen hajo, rettenetesen xar...
erre a speckójára szépen rásegít mellesleg, hogy lassú is, 29 csomo...

biztos van valami rejtett előnye is, lehet, hogy hajszálpontosan tud lőni, vagy beleszámolják a 18 skillpontos kapitányt, de azt bele lehet számolni a Murmanskba is tulajdonképpen :)

ui, mire leírtam, rá is jöttem, a 130mm-s ágyúra vonatkozik mindkét kapitány skill, azaz +10% DPM, +20% lőtáv.... - 16,2km lőtávval még mindig lassu szegény, és meg mindig nagyon messzirol kiszurjak az en izlésemnek...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 5 hónapja #28680 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mikhail Kutuzov...egyértelműen ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #28687 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kutuzov! Nekem nincs, de sok finomnak induló főztömet rontotta el, nem véletlenül rühellem ellenfélként. Nem legyőzhetetlen, de jó kezekben őrületbe tudja kergetni azt, aki odaát van, legyen az Mulder, Scully vagy akár a pitbull.

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.