Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #17325 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sandorati írta: ...de jó, hogy mondod, már az összeg, amibe kerül elkezdte égetni a zsebem, hogy meg kell vennem :lol:

de így - szakember jótanácsa alapján ;) - inkább sört veszek :P

A vodkát se feledd, Atis! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17334 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: A sok amerikai hajóm miatt gondolkoztam el a prémium hajón, de se az Atlanta, se a Marblehead nem fogott meg, hogy pénzt költsek rá. Érdekes, hogy minden más nemzethez van elég power prémium hajó, még ha sok időlegesen is, US Navy-hez meg nincs.

Az Atlanta nem olyan rossz. 127es lövegei vannak így nem érintette a nerf. Kb 13km lőtáv és 10km spot távolság. Gyorsan és ívesen lő ezért szigetek takarásából kényelmesen lehet hergelni az ellent. Rombolók ellen a legjobb és ha nagy a gáz még ott a 4kmes torpedó. Viszont amit nem üvegből építettek rajta azt nedves papírból..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #17347 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta:

BigaC írta: A sok amerikai hajóm miatt gondolkoztam el a prémium hajón, de se az Atlanta, se a Marblehead nem fogott meg, hogy pénzt költsek rá. Érdekes, hogy minden más nemzethez van elég power prémium hajó, még ha sok időlegesen is, US Navy-hez meg nincs.

Az Atlanta nem olyan rossz. 127es lövegei vannak így nem érintette a nerf. Kb 13km lőtáv és 10km spot távolság. Gyorsan és ívesen lő ezért szigetek takarásából kényelmesen lehet hergelni az ellent. Rombolók ellen a legjobb és ha nagy a gáz még ott a 4kmes torpedó. Viszont amit nem üvegből építettek rajta azt nedves papírból..

ű

rühellem az Atlantát. mármint nekem nincs, de ha közel jön, csunya meglepi... ajandekba se kene amugy, mert bosszantana a 13km tier9-n :)

Több
9 éve 1 hónapja #17353 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ocean térképen semmi esélye, de ha van ölelgetni való sziget elég az a 13km :)

Egy kis Marbi

Több
9 éve 1 hónapja #17376 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az amerikaiakra tényleg ráférne egy normális prém cirkáló. Az Atlanta semmit nem ér, fel tud bosszantani, de bármilyen cirkáló szétkapja.
Igaz én már nem nagyon akarok semmit venni, a szívem még egy Tirpitz-re fáj, de az lesz az utolsó.
5. tierben továbbra is szerintem a Murmansk a király prémium cirkáló :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #17393 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha az Atago meg lesz a jövő hónapban, akkor már nekem is csak a Tirpitz van hátra...
Remélem be fog még kerülni a shop-ba. Ha máskor nem majd a német BB-kel.

Oldalmegjelenítési idő: 0.241 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.