Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16443 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk. ;) Elgondolkodom rajta komolyabban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16444 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk. ;) Elgondolkodom rajta komolyabban.

Azóta annyit hozzá tennék hogy az oldalát nem nagyon kell mutatni,,mert gyorsan tenger fenék lesz a dologból... :) Ja,és a lég védelme tényleg jó.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 1 hónapja #16446 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk. ;) Elgondolkodom rajta komolyabban.

s valóban :silly: :woohoo: :evil: :side: :P

Több
9 éve 1 hónapja #16449 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta:

s valóban :silly: :woohoo: :evil: :side: :P

Azért halgasd meg más véleményét is,ne miattam dönts,mint mondtam nem vagyok nagy játékos.És én nem állítom hogy jobb mint az Atago.

Több
9 éve 1 hónapja #16458 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta:

stevedoki írta: Átlagosan mit keres ? Erről ha írna a barátod, megköszönném!

Nos, én megvettem és nem bántam meg. Előre jelzem, csak este tudok képeket felrakni mert dolgozom.

Összegezve: egy piszkosul jó cirkáló :woohoo: olyan mint egy amerikai/német cirkáló ötvözése orosz vasban.
Mire is gondolok?
- 4x3 152 mm lövegtorony 7 sec töltéssel
- 19 km lőtáv
- vékony páncélzat, keskeny hajótest, viszont gyors és fordulékony
- 8 km torpedó 4/vagy 5 vetőcsővel oldalanként, és hatékonyak :evil:
- bivaly erős légvédelem
- cv és dd hamarosan messzire kerüli, mindkettő halálos ellensége, nem beszélve arról, hogy csak a német cirkálók az ellenfelei, mindenki mást lőtávolságon kívülről tudod gyilkolni.

Bevétel, eddig 4-5 kört mentem vele, az első kör 160K, második 260K, harmadik 460k bevételt hozott, prémmel, zászlóval, és javítás csökkentő zászlóval.
De az átlag prémmel szerintem 150-200 körül mozog. Pár nap múlva tudok komolyabbat írni róla. Estére ígérek képeket, sőt .. lehet összetolok egy videót is :whistle:

Kinek ajánlom??!!!, mindazoknak akik tudnak cirkálóval játszani, legyen ez Cleveland vagy német cirkáló. Mozgékonyság, lőtávolság, tűzerő, tűzgyorsaság.
Ami hátárny, ha nagy vasakra tüzeltek, párszor nem sebez a 152mm, de akkor is nyírja a másodlagost. Szépen gyújt.

Köszönet már ezért is (Onedinnek is) Valószínűleg meg fogom venni, bár azt hiszem az Atago-ra is össze kell kaparnom mert a japó kapitányokat is húzni kell valamiben :)

Több
9 éve 1 hónapja #16465 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az Atago-t is szeretni fogod. Most már, így-hogy meg van mind a kettő, azt tudom mondani, mindegyik másban erős, és mindkettő bitang jó cirkáló, ráadásként keresnek is :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.