- Köszönetek: 66
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Azóta annyit hozzá tennék hogy az oldalát nem nagyon kell mutatni,,mert gyorsan tenger fenék lesz a dologból...stevedoki írta: Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk.
Elgondolkodom rajta komolyabban.
stevedoki írta: Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk.
Azért halgasd meg más véleményét is,ne miattam dönts,mint mondtam nem vagyok nagy játékos.És én nem állítom hogy jobb mint az Atago.GaiusHun írta:
stevedoki írta: Köszönöm GaiusHun és Onedin kapitány , úgy tűnik, ez egy Tier 8-as Murmansk.
s valóban![]()
![]()
![]()
![]()
GaiusHun írta:
stevedoki írta: Átlagosan mit keres ? Erről ha írna a barátod, megköszönném!
Nos, én megvettem és nem bántam meg. Előre jelzem, csak este tudok képeket felrakni mert dolgozom.
Összegezve: egy piszkosul jó cirkálóolyan mint egy amerikai/német cirkáló ötvözése orosz vasban.
Mire is gondolok?
- 4x3 152 mm lövegtorony 7 sec töltéssel
- 19 km lőtáv
- vékony páncélzat, keskeny hajótest, viszont gyors és fordulékony
- 8 km torpedó 4/vagy 5 vetőcsővel oldalanként, és hatékonyak
- bivaly erős légvédelem
- cv és dd hamarosan messzire kerüli, mindkettő halálos ellensége, nem beszélve arról, hogy csak a német cirkálók az ellenfelei, mindenki mást lőtávolságon kívülről tudod gyilkolni.
Bevétel, eddig 4-5 kört mentem vele, az első kör 160K, második 260K, harmadik 460k bevételt hozott, prémmel, zászlóval, és javítás csökkentő zászlóval.
De az átlag prémmel szerintem 150-200 körül mozog. Pár nap múlva tudok komolyabbat írni róla. Estére ígérek képeket, sőt .. lehet összetolok egy videót is
Kinek ajánlom??!!!, mindazoknak akik tudnak cirkálóval játszani, legyen ez Cleveland vagy német cirkáló. Mozgékonyság, lőtávolság, tűzerő, tűzgyorsaság.
Ami hátárny, ha nagy vasakra tüzeltek, párszor nem sebez a 152mm, de akkor is nyírja a másodlagost. Szépen gyújt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.