Prémium cirkálók

Több
9 éve 3 hete #17719 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: nekem is jobban tetszik az Atago, bár a holnap érkező szovjet cirkálókhoz-képzéshez meg jól jönne a prémium szovjet.
megvárom a húsvétot, hátha lesz akció, bár a Kutuzov most akciós még 7 napig.

nekem a füstnél jobban hangzik a gyógyítás fogyóeszköz, egy Kutuzov méretű hajóval a füst kihasználása valószínűleg nehezebb/könnyebben eltalálható észlelés nélkül is.

És ugye jön most olyan kiegészítő fogyóeszköz amivel a ködben is lehet majd látni!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #17720 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igaziból azért jó prémium hajó mert jól termeli a kreditet egyébként szerintem nem sok értelme van neki. De persze ez magán vélemény. :)

Több
9 éve 3 hete #17721 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
én főleg kapitány képzésre venném, de persze a kredit sem elhanyagolható :)

Több
9 éve 3 hete #17723 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Atago 15.8 km lőtáv
Kutuzov 19.0 km lőtáv

Vagyis 3 kilométer különbség ami nem elhanyagolható. Amíg elfogy a 3 kilométer, a Kutuzov gyors töltési idejével több sorozatot is le lehet adni, ez segíti a pontosabb célzást. Bár bukjuk a lopakodást, de BB ellen nem mindegy hogy 16 vagy 19km-ről próbálsz célzást segíti sorozatokat küldeni (nekem kell, nem lövök pontosan 19 km-re:P), így amire veszélyesebb távolságba (közelebb) érünk az ellenséges hajóhoz, addigra már pontosabban lőhetünk, vagy szerencsés esetben kitérhetünk, vagy defenzívebb hajótest-szöget mutathatunk amire visszalő. Egyetértek azzal hogy a füst nem egy nagy dolog, a semmitől persze jobb, de ez nem kívánságműsor. Tény, hogy a javítás nagyon ász dolog...mi lenne ha a Kutuzov még javítana is? :D
Saját tier-jében szerintem jó kis hajó, tier 9-hez meg 10-hez pedig nem kell mérni. Ha pedig berak "nagycsoportosnak" a játék csúnyát lehet tenni vele még BB-k ellen is.

Több
9 éve 3 hete #17724 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
igen, a lőtáv nagyon kecsegtető. és amíg nem voltak nerfelve a cirkálók, a Cleveland-ot nagyon szerettem, ez a hajó pedig felfogható egy jól javított Cleveland-nek, de annak jobb páncélzata nélkül.
de az Atago 203-asai azért nagyobbakat ütnek, még ha közelebb is kell menni :)
cserébe jobb a páncélzata.
jó lenne mindkettő :D

Több
9 éve 3 hete #17728 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A lőtáv nem minden. Amennyivel kisebb az Atago lőtávja, annyival később is veszik észre, mint a Kutuzovot, tehát ő fogja eldönteni, hogy mikor veszi fel a harcot, és mikor lép le. Persze ha van zavaró körülmény DD és repülő képében, akkor minden borul.

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.