Prémium cirkálók

Több
9 éve 3 hete #17729 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Kzoli írta:

BigaC írta: nekem is jobban tetszik az Atago, bár a holnap érkező szovjet cirkálókhoz-képzéshez meg jól jönne a prémium szovjet.
megvárom a húsvétot, hátha lesz akció, bár a Kutuzov most akciós még 7 napig.

nekem a füstnél jobban hangzik a gyógyítás fogyóeszköz, egy Kutuzov méretű hajóval a füst kihasználása valószínűleg nehezebb/könnyebben eltalálható észlelés nélkül is.

És ugye jön most olyan kiegészítő fogyóeszköz amivel a ködben is lehet majd látni!

11,7 Km vagy messzebbről tolhatod a füstöt mert a radarnak 11,7 Km a hatótávja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #17730 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: A lőtáv nem minden. Amennyivel kisebb az Atago lőtávja, annyival később is veszik észre, mint a Kutuzovot, tehát ő fogja eldönteni, hogy mikor veszi fel a harcot, és mikor lép le. Persze ha van zavaró körülmény DD és repülő képében, akkor minden borul.

Ez is igaz. Mindenesetre a 3 kilométer előny sok esetben jó dolog. Pl. nem tudnak vagy nem is akarnak visszalőni. Tegnap esti meccsen 3 killem is messziről volt, 17-18km. Igaz CV-k, meg egy halálsérült CA. De 16 km-s lőtávval nem ment volna max lassabban, vagy le is maradok róluk. És mivel alig volt hátra a meccsből 2 perc, így nagy segítség volt a szokatlanul nagy lőtáv.

Ami különbség még az ágyúk kapcsán, pl. ha hirtelen megjelenik 10km-nél közelebb egy oldalát mutató célpont, akkor milyen gyorsan mennyi AP-t lehet belepumpálni. Mivel ilyenkor próbál az ember citadellát lőni fontos a célzás, és mivel az MK gyorsabban és többet lő, talán könnyebb. De lehet csak nekem :P

Atago 10x4700 (4.0 / perc) 47 000 lehetséges sebzés sorozatonként
Kutuzov 12x3300 (7.5 / perc) 39 600 lehetséges sebzés sorozatonként

Nekem eddig 5 citadella volt a rekord Kutuzov AP-vel egy sorozatból.
Csatahajókat viszont meglepően jól sebez AP-val, bár nem tudom lehet a többi T8 CA is. Citadellát nem lövök vele, de gyakori az 5000 feletti salvo AP-vel BB-be, és ugye percenként 7,5 salvo! :) Csatahajó percenként 2x sül el ugye.

Nem vagyok az Atago ellen. Jó kis hajó. Főleg hogy ugye a 203 millis HE is üt legalább ezret ha betalált, a Kutuzov 155-es lőszere (HE) meg nagyon sokszor semmit sem sebez, néha meg 400 alatt. Más játékstílus a kettő. Az Atago inkább "tankosabb" egy picit. Kutuzovval viszont jobban érződik hogy kell melléd a flotta amiben elvegyülhetsz, különben marad a lesipuskázás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala, pkrusi

Több
9 éve 3 hete #17784 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
akár ez is nevezhető húsvéti akciónak:

eu.wargaming.net/shop/wows/specials/3117/

Több
9 éve 3 hete #17785 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

pkrusi írta: akár ez is nevezhető húsvéti akciónak:

eu.wargaming.net/shop/wows/specials/3117/

ez nagyon kísértő ajánlat :)
jár hozzá némi dublon is, azzal a két régebbi szovjet kapitányomat át is tudnám képezni/újraosztani a szovjet cirkálókra és nem kéne a Kutuzov...

Több
9 éve 3 hete #17786 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
jó sokat agyalok rajta... :)
mert a Kutuzov úgy néz ki csak fix ideig megvehető, az Atago állandó prémium,..

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #17798 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
döntés előtt mindenképp olvass utána mindennek, nézz meg pár videót, döntsd el mi a célod, mit passzol hozzád és csak azután vásárolj.

azért ez nem kevés pénzről van szó
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete pkrusi által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.