Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16467 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Pont a páncél hiánya miatt a sok ágyúval (gondolom nem egy sniper ezek miatt) tűnik nekem a Murmansk bratyójának.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja stevedoki által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16745 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos, megérkeztem a képekkel, valamint némi infóval. Mi is a tapasztalat? Azaz érdemes-e megvenni a Kutuzov prémium cirkálót vagy sem? Illetve melyik a jobb? Az Atago avagy a Kutuzov?

Sorban haladva, érdemes-e megvenni a Kutuzov cirkálót?
Igen!!! Nagyon jól keres, és már felsoroltam az előnyeit. Figyelembe véve, hogy holnap jönnek a szovjet cirkálók, bizony bizony kapitányi képzésre is kiválóan alkalmas.
Melyik a jobb?
Mindkettő jó a maga nemében és feladatkörében. Atago-val szedtem már szét Kutuzovot, illetve fordítva.
Ha őszinte választ kértek, nem tudok különbséget tenni. Mindkettőnek van előnye és hátránya. Ha 8. tierben akartok prémium cirkálót vásárolni, akkor inkább azt döntsétek el, melyik ágra kívántok kapitányt fejleszteni. Mind két hajó jó.
Most az Atagó cirkálóról rakok fel képet, a következő posztban pedig jön a Kutuzov.

Mitől jó az Atago cirkáló? A japán cirkálók fejlesztési ágán segíti a kapitány fejlődését. Mikor piros a skill, bizony az Atago-val elébe mehetünk a bajnak. Számos plusszal rendelkezik, de legfontosabb tényezője a 2x HP feltöltés, ami nagyon jól jön a csatázás közben. Páncélja so so, oldalazva pattint, de szeret citadellát kapni. 5x 2db 203mm löveggel vagyunk felszerelve, komoly légvédelemmel és 10km hatótávolságú torpedókkal. A hajó karcsú, mozgékony, igazi szamuráj hölgy. Szép és halálos :evil:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #16747 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos, végre a lényeg, a Kutuzov cirkáló :cheer:
Hát srácok, mint ahogy írtam, sarkosan kifejezve, ez a hajó, egy tovább fejlesztett Cleveland :silly: és úgy is kell vele játszani B)

Nos, igyekszem sorban válaszolni a kérdésekre majd, addig is rövid tapasztalatok.
A hajó 4 lövegtoronyban, 3x 152 mm löveggel van felszerelve. Nagyon ne várjatok tőle 70-80k sebzéseket/nálam eddig 62K a top. Ez a hajó, nem erre van. Viszont van nektek 19km lőtáv, hozzá karcsú és gyors hajó. Mire rád lő a csatahajó, te vígan kitáncolsz a lövedékek elől. Kilősz egy sorozatot, és mire célba ér, már megy a következő salvo. Ez egy gyújtogató, ebből lesz igazán sebzésed. A csathajósok és rombolók kifejezetten utálják, és idővel a cv-s is kerülni fogják. Párszor még rám repültek, utána már nem volt mivel :evil: Cirkálóharcban már érdekes. Ha ügyes vagy lőtáv határán megfingatod, a legtöbb el sem tud ilyen messzire lőni, de ha lőtávon belül elkapnak, akkor a gyorsabb győz. Ez egy papír hajó, azért gyors és fürge. Legutóbb legyőztem egy Atago-t, egyszerűen abban a helyzetben ő csak 4 ágyúval tudott harcolni és az én 6 lövegem ellen, illetve én oldalaztam, azaz 12 a négy ellen volt. A 152mm löveg AP-val csak cirkálók ellen jó, minden más esetben HE. Szerencsétlen Atago felváltva kapta a részt, gyak. leégett, de közben kapta az AP salvokat is, egyszerűen elolvadt, miközben én csak a HP 40% buktam.

Ez egy jó hajó, és csak ajánlani tudom....

és ami nem megvetendő, mint említettem, szépen keres :love:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vonKurz, Szete58, DragonZ, SgtBala, Neutra

Több
9 éve 1 hónapja #16764 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nagy köszönet részemről mindkét írásért. Majd írj a Wg-nek prémiumért, mert segítesz a döntésben :) "Sajnos" mindkettőt meg fogom venni ezt már látom, igaz egy kis szünettel mert spórolni kell a magánkasszába ( ami titkos az asszony előtt :evil: )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, DragonZ

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16782 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

SgtBala írta: Nagy köszönet részemről mindkét írásért. Majd írj a Wg-nek prémiumért, mert segítesz a döntésben :) "Sajnos" mindkettőt meg fogom venni ezt már látom, igaz egy kis szünettel mert spórolni kell a magánkasszába ( ami titkos az asszony előtt :evil: )

egy apróságot kihagyott Gaius, hogy 2km-l messzebbről látszik a Kutuzov az Atagonál, ha ugyanugy van skillezve/szerelve...

2km nagyon sok egyébként, igaz, hogy nem is kell olyan közel mennie, hiszen 4km+ lőtávot is kap a japánhoz képest...

ez alapján Kutuzovval sokkal bátrabban harcolhat az ember, sokkal messzebbről, pontosabban kell lőni persze, de talán emiatt konnyebb lehet, nekem nincs ilyenem most, a Mogami ezt tudta nagyjából kis ágyuval azelott...

Atago meg nagyon könnyen el tud tunni a semmibe, hajszállal gyorsabb is a Kutuzovnál, ha észnél van csúnya meglepit tud okozni... ugyanakkor sokkal jobban észnél kell lenni, ha rá lőnek, akkor közelebbről teszik :)

még egy apróság, 150mm vs 200mm.
HE, vs AP

HE + gyujtás, hosszutavon simán lehet hogy gyilkosabb, de az hosszabb táv. ott sokat fognak visszalőni.
ha viszont AP-val elkapja az ember a 200mm-s pukkantóval, az hirtelen tud nagy bajt okozni, szitufuggo, melyik a jobb...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #16798 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Besiklott a kikötőbe :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Benign_Wolf33, Szete58, sandorati, Lajler, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.