Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #17129 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kevés meccs volt vele, de eddig tetszik. Fürge, jól fordul, jó a concealment, ami a T5 kapitányi képességgel még jobb lesz. A 10 db 203-as nagyot tud ütni, a lőtáv ebben a kategóriában elfogadható, jó (és sok!) torpedók. Szóval egyben van minden, ami egy jó cirkálóhoz kell. Bővebben majd később, ha több tapasztalat lesz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17148 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Ez volt a 4. csata az Atagoval. Lassacskán kezdek ráérezni. Lesz ez még jobb is. Nem bántam meg, hogy megvettem, élvezetes vele a játék. ;)

Orrodra akartunk ma koppintani mikor láttunk vele, de nem értünk utol csatahajóval. :silly:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17163 Írta: Andrej72
Egyből gondoltam, mikor megláttalak. :) Aztán úgy alakult, hogy taxinak (többek között) én koppintottam az orrára. ;) Illetve hát nekem adta a killt. A replayt visszanézve csak azt láttam, hogy egyszer csak nagyon gyorsan lefogyott a HP-d a NC-val. A tűzektől volt?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 1 hónapja #17181 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Egyből gondoltam, mikor megláttalak. :) Aztán úgy alakult, hogy taxinak (többek között) én koppintottam az orrára. ;) Illetve hát nekem adta a killt. A replayt visszanézve csak azt láttam, hogy egyszer csak nagyon gyorsan lefogyott a HP-d a NC-val. A tűzektől volt?

Torpitztol kaptam egy citadellát+1 hit. A citadellát kaptam előbb így csak a plusz 1 találat utáni 2ezret tudtam javítani.
Aztán meg a Clev gyújtogatott meg salvonkent 2-3 ezret szedett le.
Aztán közben megjött a Kutuzov és ott volt vége. Beállt a füstbe és salvonkent 2x gyújtott rajtam 3-5k sebzés mellett. (Kutuzov salvonkent legalább 6 találatot vitt be, sose volt egy orosz vas sem ilyen pontos a való életben, bezzeg én a Yorck-ot nem találtam el 4,5 Km-rol egy másik meccsen)
Vicces, hogy a én mindössze 1310-eket sebeztem mindenkibe szinte.

RNG

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17232 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nagyon szar az a Marbelhead, nehogy megvegye valaki, 12,7 km a lőtávja. Régen legalább skillel 15 km felett volt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17233 Írta: Andrej72

Benign_Wolf33 írta: Nagyon szar az a Marbelhead, nehogy megvegye valaki, 12,7 km a lőtávja. Régen legalább skillel 15 km felett volt.

Érdekes, pedig ugye a Marblehead egy Omaha osztályú cirkáló volt, és éppen ma reggel néztem, hogy az Omahának 14,8 km a növelt lőtávja. Bár ahogy nézem ez a Marblehead az upgrade előtti Omaha állapota, mert 10 ágyúja van, és az AA is ratyi.

Ugyanarról a kutyáról (Omaha-Murmansk-Marblehead) nem is tudom hányadik bőr. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.245 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.