Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16359 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Hali vonKurz!

Ez az incoming firing alert gondolkodóba ejtett. A Furutakan van egy 10 pontos kapitányom. Az első sorból a basics of survavibility van. A második sorból szerintem gyorsabb torony forgás feltétlenül kell, és mellette most a last stand van, de lehet, hogy az incoming fire alert jobb lenne. A motoromat, vagy kormányomat eddig nem lőtték ki jellemzően, annál is inkább mivel van prop. mod. upgrade. Három skillt viszont a második sorból kicsit pazarlásnak érzek. Vélemény?

Az Atagonak folyton ellövik a kormányát, Ibukinál járok, más hajónál nem láttam ilyet, de ha van last stand-d, akkor tokmindegy, felszereles nem kell.

Incoming fire alertet én személy szerint, meg forumozok tobbsege :D elsődleges létfontosságu dolognak tartok, aki nem, az valamiért Puma, meg Benign wolf, de utobbival nem foglalkozunk, mert aki 60% felett tud 3k+ meccsen az tökmindegy mit mond, ugyse tudjuk utanacsinalni :)

tizes hajon lesz 1 db otos skilled, mire addig eljutsz, ha akarsz, meg mondjuk elerheto tavolsagban meg 1 db egyes, vagy kettes. (16rol 17re a skillpont mar onmagaban 300k xp)
ez azt jelenti, hogy ha akarsz otost, akkor mindegyikbol egyet valaszhatsz csak.
last stand rombolora valo,
30 fokos toronyforgas teljesen rendben van, a 36 hataereset, de lehet vele elni, 45 az gyalazat. ez alapjan az expert marksman kizarolag a Myokora létszukséglet, arra nagyon, bár a többire is hasznos ha rombolót kell vadászni...

ötösből cirkálóra/rombolóra a concealment expert-t gondolom létfontosságúnak, lehet tévedek :) de mást nem látok ami érdekelne onnan.

ha ilyent nem akarsz, akkor mondjuk 15-16 pont elérheto kategoria, ezt osszad el ugy, hogy a +20% légvédelem négyesen/+hp, mindegyik nagyon kellemes

a torpedo eszlelesnek lenne ertelme cirkalon, de 9-10n tudod javitani a hajot, és a légvédelem se baj ha tobbszor van, szerintem harmason a superintendt...

szal az én cirkálóim :
situation awareness
incoming fire control
superintendent
advancent fire training - esetleg survivability expert
concealment expert

utána basics of survivabylity
és elviekben asszem 18 pont a maximum, ha tényleg, akkor expert marksman ha a cirkáló indokolja...

BB-nél elore veszem a basics of survivabilytit, ode nem kell a +hp, nekik nem sokat jelent, és Yamatoval lehet megcsinallom a Manual fire control secondary armamant-t, 10km másodlagos loveg hatotávval, ha nem, akkor más otos nem erdekel, akkor a vigilance/manual fire control AA johet még képbe...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Andrej72

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16361 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszi. A 4. sorból az advanced firing training a japán cirkálókon számomra kérdés, mert az AA dps viszonylag alacsony, így nem tudom, hogy a hatótáv növelése megéri-e. Gondolom, hogy a vadász ezért is van. A HP növelést itt kicsit jobbnak érzem.

Több
9 éve 1 hónapja #16367 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Köszi. A 4. sorból az advanced firing training a japán cirkálókon számomra kérdés, mert az AA dps viszonylag alacsony, így nem tudom, hogy a hatótáv növelése megéri-e. Gondolom, hogy a vadász ezért is van. A HP növelést itt kicsit jobbnak érzem.

kicsit evolúciós dolog, soxor elmondtam már, hogy magas szintu cv-nek az is baja, hogy kevés van, és sokat kell várni, mig betesz a csataba.

kilences cv viszonylag van, tizes is foidoben akad, de mindenféleképpen korlatozottabb...

namost japan 9-10is cirkalo a nyolcas repulot lelovi, magas szintu keves van, es japannal egyebkent se idealis a sajat cv kisergetes, ha meg csatahajot kiserek, az ugyis agyonlo mindent, nekem csak a torpedot kell szetszorni :)

emiatt én is azt valasztottam, hogy legvedelem helyett hp, zao-n 10% extra hp biztosan nem baj ha van.
ugyanakkor ha változik a CV helyzet idovel, lehet rakenyszerul az ember a legvedelemre...

Több
9 éve 1 hónapja #16374 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Átlagosan mit keres ? Erről ha írna a barátod, megköszönném!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16431 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Átlagosan mit keres ? Erről ha írna a barátod, megköszönném!

Nos, én megvettem és nem bántam meg. Előre jelzem, csak este tudok képeket felrakni mert dolgozom.

Összegezve: egy piszkosul jó cirkáló :woohoo: olyan mint egy amerikai/német cirkáló ötvözése orosz vasban.
Mire is gondolok?
- 4x3 152 mm lövegtorony 7 sec töltéssel
- 19 km lőtáv
- vékony páncélzat, keskeny hajótest, viszont gyors és fordulékony
- 8 km torpedó 4/vagy 5 vetőcsővel oldalanként, és hatékonyak :evil:
- bivaly erős légvédelem
- cv és dd hamarosan messzire kerüli, mindkettő halálos ellensége, nem beszélve arról, hogy csak a német cirkálók az ellenfelei, mindenki mást lőtávolságon kívülről tudod gyilkolni.

Bevétel, eddig 4-5 kört mentem vele, az első kör 160K, második 260K, harmadik 460k bevételt hozott, prémmel, zászlóval, és javítás csökkentő zászlóval.
De az átlag prémmel szerintem 150-200 körül mozog. Pár nap múlva tudok komolyabbat írni róla. Estére ígérek képeket, sőt .. lehet összetolok egy videót is :whistle:

Kinek ajánlom??!!!, mindazoknak akik tudnak cirkálóval játszani, legyen ez Cleveland vagy német cirkáló. Mozgékonyság, lőtávolság, tűzerő, tűzgyorsaság.
Ami hátárny, ha nagy vasakra tüzeltek, párszor nem sebez a 152mm, de akkor is nyírja a másodlagost. Szépen gyújt.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, Sith7

Több
9 éve 1 hónapja #16432 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Egy csata utáni eredmény,kevés sebzés,prémiummal,vereséggel.Már tegnap éjszaka is próbáltam.Az én véleményem viszonylag könnyen gyújt,puha test,ami szerintem a legnagyobb hátránya,mint ahogy itt is írta valaki a viszonylagos vaksága.A nagy lőtáv nálam biztonságot is jelent adott esetben.Én nem vagyok nagy játékos,más biztosan többet ki tud hozni belőle.De pár csata után nekem is tetszik.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.