Prémium cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16340 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Üdv Urak!A Kutuzovról mi a véleményetek?Kinek van?Jobb mint pl az Atago???Kereset stb?

Most láttam egy videót, 700K bevétele volt a srácnak. Én is agyalok rajta, főleg, hogy a Murmansk kapitánya frankon skilezett, jó lőtávolság, gyorsan tüzelő ágyúk. Itt nincs hp töltés mint az Atagon-n, helyette van füst :silly: és marha jó a légvédelme, olyan buffolt Cleveland a haverom szerint. Ő nem bánta meg, 11K-ért nem is lenne rossz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16341 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Valószínűleg meg fogom venni alap csomagban (11k) bár agyalok még rajta.
Bár nincs összehasonlítási alapom de ellenfélként, csatákban látottak alapján jobban megéri az orosz csoda.

Több
9 éve 1 hónapja #16344 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta:

James Onedin írta: Üdv Urak!A Kutuzovról mi a véleményetek?Kinek van?Jobb mint pl az Atago???Kereset stb?

Most láttam egy videót, 700K bevétele volt a srácnak. Én is agyalok rajta, főleg, hogy a Murmansk kapitánya frankon skilezett, jó lőtávolság, gyorsan tüzelő ágyúk. Itt nincs hp töltés mint az Atagon-n, helyette van füst :silly: és marha jó a légvédelme, olyan buffolt Cleveland a haverom szerint. Ő nem bánta meg, 11K-ért nem is lenne rossz.

ha nem lenne Murmanskom, vennék én is. talán :)

vadászgép sincs rajt, a vadászgép meg látja a torpedot, látja a sziget másik oldalán lévőket, látja a rombolókat, számtalan DD veszett már rajta, hogy 6km spot távolság mellett 8km-re megközelített, aztán arra kalézolt a vadászgép :)

ha jól egyensúlyozták ki, akkor ugyanazt tudja mint az Atago, azzal én lőtem már 900k nettót :)
egyébként meg a 19km lőtáv egy dolog, onnan el is kell találni a célt :)

még egy szempont, az egyértelműen durva speckója, hogy ködből tud lövöldözni.
igaz, ha megálsz a ködben, egy szép hosszu nagy hajoval, és repulo hijan mas spotolja az ellenfelet ugye! akkor nagyon nagyon vicces tudsz lenni, kivéve ha beletolják a kodbe a torpedokat. mert azt bele szokták.
meg oda is lőnek vakon, szal megálni nem fogsz tudni. ide-oda kell lassan mozognod, es nem fogod latni mikor ertel ki belole...

azért ez egy durva dolog, szívesen kiprobalnam, bizom benne tud a sima orosz cirkalo is ilyent, ha maskor nem tier10-n :)

még egy szempont, alap spot távolságok

Atago, 11,9km
Mogami, 12,1km
NO, 12,4km

Hipper 14,2km
Kutuzov, 14,5km...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16347 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ne vegyetek Kutuzovot mert :
nincs rajta vadászgép így nem láttok semmit sem
baromi messzire lő így aimbot használata kötelező
tud ködöt használni és rombolóként kell használni
messziről észrevesznek és onnantól kezdve végetek
:) :P
Végül csak a "száraz" adatokra hagyatkozzatok, esetleges csata tapasztalatokat nehogy figyelembe vegyétek. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja PzPuma által.

Több
9 éve 1 hónapja #16353 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Hali vonKurz!

Ez az incoming firing alert gondolkodóba ejtett. A Furutakan van egy 10 pontos kapitányom. Az első sorból a basics of survavibility van. A második sorból szerintem gyorsabb torony forgás feltétlenül kell, és mellette most a last stand van, de lehet, hogy az incoming fire alert jobb lenne. A motoromat, vagy kormányomat eddig nem lőtték ki jellemzően, annál is inkább mivel van prop. mod. upgrade. Három skillt viszont a második sorból kicsit pazarlásnak érzek. Vélemény?

Több
9 éve 1 hónapja #16357 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Öt AP egy salvóból be tud találni a citadellába.
Ritka és nagymesterre vall.

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.