- Köszönetek: 319
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Phaser írta: Azt mondjuk megnézném, hogy a 152mm-es ágyúk hogyan ütik át a Tirpitz 315mm-es cementált acéllemezekből készült öv, vagy az ugyanilyen lemezekből készült 145mm-es oldalpáncélját.Főleg ha még szögben is áll neki. Elvileg ugyanis lehetetlen a dolog.
sandorati írta:
Phaser írta: Azt mondjuk megnézném, hogy a 152mm-es ágyúk hogyan ütik át a Tirpitz 315mm-es cementált acéllemezekből készült öv, vagy az ugyanilyen lemezekből készült 145mm-es oldalpáncélját.Főleg ha még szögben is áll neki. Elvileg ugyanis lehetetlen a dolog.
Természetesen a "vígan átüti" mondatomat úgy értettem, hogy teljesen oldalt álló Tirpitz, páncéltörővel lőttem... nekem legalábbis átütötte, nem is egyszer, sőt citadellát lőttem neki, igaz, csak 1-1-et két külön csatában...
Phaser írta: Meg sem lepődök azon, hogy ezek szerint az orosz 152mm-esnek a játékban nagyobb átütése van mint a 380mm-es lövegeknek.(mert ha oldalról citadellát lőttél akkor az övpáncélt ütötted át) De hát ha orosz akkor legyen OP. Nekem mindegy.
sandorati írta: ...tudták, hogy nagyon-nagyon sokan meg fogják venni, pl. 44 éves fejjel én is.
Szete58 írta:
sandorati írta: ...tudták, hogy nagyon-nagyon sokan meg fogják venni, pl. 44 éves fejjel én is.
Kölyökkoromban én is cselekedtem bolondságokat, Atis!![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.