Prémium cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11096 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem vettem meg, én inkább csatahajó párti vagyok. Azt mondjuk megnézném, hogy a 152mm-es ágyúk hogyan ütik át a Tirpitz 315mm-es cementált acéllemezekből készült öv, vagy az ugyanilyen lemezekből készült 145mm-es oldalpáncélját.Főleg ha még szögben is áll neki. Elvileg ugyanis lehetetlen a dolog.

Amúgy már nem nagyon veszek semmit a játékban, mert nem játszom vele. Max rankedet fogok ha elkezdődik. Nekem elég volt a torpedospamből, meg abból, hogy a CV repülői 50m-re tőlem dobják le a torpedóikat amiket lehetetlen kikerülni. Az egy dolog hogy nem élesedhetne ilyen távolságról (nem is láttam a piros háromszöget ami jelzi az éles torpedót) mégis felrobbant mind az 5 a Kongóm alatt. És nem egyszer fordult már ez elő. Jelenleg a BB-k azért vannak a játékban, hogy a rombolók, cirkálók meg a hordozók tudják mire dobálni a torpedóikat, meg legyen amit felgyújthatnak és leégethetnek. Szóval köszönöm nekem elég volt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Phaser által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11102 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Phaser írta: Azt mondjuk megnézném, hogy a 152mm-es ágyúk hogyan ütik át a Tirpitz 315mm-es cementált acéllemezekből készült öv, vagy az ugyanilyen lemezekből készült 145mm-es oldalpáncélját.Főleg ha még szögben is áll neki. Elvileg ugyanis lehetetlen a dolog.

Természetesen a "vígan átüti" mondatomat úgy értettem, hogy teljesen oldalt álló Tirpitz, páncéltörővel lőttem... nekem legalábbis átütötte, nem is egyszer, sőt citadellát lőttem neki, igaz, csak 1-1-et két külön csatában... :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja sandorati által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11104 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sandorati írta:

Phaser írta: Azt mondjuk megnézném, hogy a 152mm-es ágyúk hogyan ütik át a Tirpitz 315mm-es cementált acéllemezekből készült öv, vagy az ugyanilyen lemezekből készült 145mm-es oldalpáncélját.Főleg ha még szögben is áll neki. Elvileg ugyanis lehetetlen a dolog.

Természetesen a "vígan átüti" mondatomat úgy értettem, hogy teljesen oldalt álló Tirpitz, páncéltörővel lőttem... nekem legalábbis átütötte, nem is egyszer, sőt citadellát lőttem neki, igaz, csak 1-1-et két külön csatában... :lol:

Meg sem lepődök azon, hogy ezek szerint az orosz 152mm-esnek a játékban nagyobb átütése van mint a 380mm-es lövegeknek.(mert ha oldalról citadellát lőttél akkor az övpáncélt ütötted át) De hát ha orosz akkor legyen OP. Nekem mindegy.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #11106 Írta: sandorati

Phaser írta: Meg sem lepődök azon, hogy ezek szerint az orosz 152mm-esnek a játékban nagyobb átütése van mint a 380mm-es lövegeknek.(mert ha oldalról citadellát lőttél akkor az övpáncélt ütötted át) De hát ha orosz akkor legyen OP. Nekem mindegy.

Teljesen jogos :lol:

Tuti nem véletlen az sem, hogy ugyi karácsonyra bedobták a Kutuzov-ot, hiszen tudták, hogy nagyon-nagyon sokan meg fogják venni, pl. 44 éves fejjel én is. :lol:
És az sem véletlen, hogy tényleg "erősre" szabták a tulajdonságait a hajónak, hisz orosz, miért ne legyen OP ?
Majd akkor lesz ebből a prémhajóból is bukta, amikor már elárasztja a vele kapcsolatos ticket-halmaz a support-ot, azt jól lenerfelik, szart se fog érni.

Ezért is tartogatom azt a lehetőségemet, hogy egyetlenegyszer vissza lehet "adni" egy prémhajót a WG-nek, lehet pont ez lesz az, mert egy idő után tuti csinálnak vele valamit... :huh: :unsure:

Több
9 éve 3 hónapja #11115 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sandorati írta: ...tudták, hogy nagyon-nagyon sokan meg fogják venni, pl. 44 éves fejjel én is. :lol:

Kölyökkoromban én is cselekedtem bolondságokat, Atis! :P :whistle:

Több
9 éve 3 hónapja #11116 Írta: sandorati

Szete58 írta:

sandorati írta: ...tudták, hogy nagyon-nagyon sokan meg fogják venni, pl. 44 éves fejjel én is. :lol:

Kölyökkoromban én is cselekedtem bolondságokat, Atis! :P :whistle:

... és kinőni nem lehet, Szete bátyó ? :lol:
... bár Te is megvetted anno a Tirpitz-et... akkor még Te sem nőtted ki :lol: :lol: :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.