Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #4963 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Urak ha vennék egy Atago-t,át tehetném bele büntetés nélkül az Aoba-m kapitányát?? Lehet hogy már le van írva,de nincs kedvem vissza keresni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4964 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Urak ha vennék egy Atago-t,át tehetném bele büntetés nélkül az Aoba-m kapitányát?? Lehet hogy már le van írva,de nincs kedvem vissza keresni...

Igen. Bármelyik japán hajó kapitányát képezheted rajta, itt csak nemzet megkötés van, tehát japánnak kell lennie.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Bard9999 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #5103 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Érzésem szerint a murmanskal buzeráltak valamit, hirtelen fele annyit lövésem talál, mint eddig. Egyik csatában nagyon durván látszott, hogy elengedek egy salvot, és vagy 200 m-rel hosszabbra lőtte. Más is tapasztal ilyesmit?

Több
9 éve 7 hónapja #5106 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Krisztian írta: Érzésem szerint a murmanskal buzeráltak valamit, hirtelen fele annyit lövésem talál, mint eddig. Egyik csatában nagyon durván látszott, hogy elengedek egy salvot, és vagy 200 m-rel hosszabbra lőtte. Más is tapasztal ilyesmit?

Bár sok csatám nincs vele, de én nem tapasztaltam ilyet. Viszont a légvédelme meglep. Jobbnak gondoltam.... Vagy azon állítottak?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #5107 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most mentem még 1-et, pontosan 13% lett a találati arányom, eddig 27% volt. A légvédelme is mintha jobb lett volna, 1-2 repülőt lőttem le vele ma maximum. És megint ez az effekt, párhuzamosan megyek, lövök, és a hajó túloldalán csapódik az egész salvo. 1 mm-t nem állítok, nem fordul, és a következő salvo meg teljesen a hajó oldala elé csapódik.

Több
9 éve 7 hónapja #5108 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Krisztian írta: Most mentem még 1-et, pontosan 13% lett a találati arányom, eddig 27% volt. A légvédelme is mintha jobb lett volna, 1-2 repülőt lőttem le vele ma maximum. És megint ez az effekt, párhuzamosan megyek, lövök, és a hajó túloldalán csapódik az egész salvo. 1 mm-t nem állítok, nem fordul, és a következő salvo meg teljesen a hajó oldala elé csapódik.

Na majd ránézek reggel és leírom a tapasztaltakat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.