Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #4687 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Agato, nos sikerült prémmel+zászlóval összekaparni az eddigi top bevételt. Elég komoly cirkáló vs cirkáló harcba sétáltam bele :sick: de jól jött ki a végén :evil:

GG, szép kör, szép bevétel :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4844 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
vonKurz!

Szia!
Pár képet mutatok! Sajnos sokat töröltem mert olyan sok lett a kép! Több száz képem van, lehet a legjobbakat nem is tudom megmutatni, csak amit találomra találtam!
Hidd el, a profik, még nagyobb kőrőket mennek!

Gyújtási skill kőtelező! cirkálókat ap-val CITADELLÁKAT kell lőni! ráérzel megy az! aztán én imádom a csatahajókat! Elsőnek gyújtsd ki küzépen mert ott a legkönnyebb, mivel eloltja tőrekedj ismételten kőzépen, majd elől, és végül hátúl! 7 másodperces töltésedet a skillel le tudod vinni 6 másodpercre! majd késöbb egy újabb skillel megnőveled a lőtávodat is! Amikor a hajó 3 helyen ég, MODULOKAt lőj ami 2-3 ezer sebzések! Ehhez az kell, hogy ne a hajó alját lőd, ami a víz felszinnel találkozik, hanem a dokk szintjét, a hajó test felső részét, ahol a tornyok vannak! mindig törekedj a távolságra, mert van hogy egy lővéssel kikapnak a csatahajók! Ezek prémium fiokkal. Prém nélkül kb. átlagok olyan 150-230 között jön össze nekem!

BIZONYÍTÉK A KÉPEK! NA ELÁRULTAM MINDENT SZERINTEM HOGYAN HOZOM ÖSSZE A KREDITEKET VELE! EGY IGAZI KIS SZÖRNYETEG! atagoT AMI SZINTÉN MEGVOLT, ALAPOSAN KENTERBE VERI! Vissza is adtam az ATAGOT, ne foglaljon helyet! Nem használtam volna soha! :)

Amúgy én DD specíalistának tartom magam, mert csak azokat használom, és ezt lóvé szerzésre! Bár fáj a fogam a Tirpitzre de nem veszem meg, csak ha szimplán kapható lesz majd aranyért remélhetőleg!

Remélem segítettem!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Czipczi által.

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #4847 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
hmm kiegészíteném azért még annyival, hogy persze nem minden csata végződik ilyen jól! kb úgy olyan 70-30% arányban! Zászló nincs benne! A max credit amit elértem Murmanskal az olyan 480 000 credit! zászló komoly szorzó, és persze akkor nagyon össze jött minden! lehet a nem nevezném átlagos köröknek amit írtam, de azért írtam annak, mert sokszor így jönnek ki a csaták, ezért nevezem átlagosnak! :)

Több
9 éve 7 hónapja #4852 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nagyon szép körök

Több
9 éve 7 hónapja #4949 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nahh, ismételten ATAGO :cheer: prémium nélkül. Mondhatnám, hogy egy jó kör, de mélyen lett volna, ha nyerünk??? Bakker 1vs4 volt a végén, amikor rárontottam az enemy cap csapatára, nem rajtam múlt, a rombolót nem láttam-így gyakorlatilag betolták a cap-at, és nem volt egyszerű a cirkáló párbaj...

Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja #4953 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Nahh, ismételten ATAGO :cheer: prémium nélkül. Mondhatnám, hogy egy jó kör, de mélyen lett volna, ha nyerünk??? Bakker 1vs4 volt a végén, amikor rárontottam az enemy cap csapatára, nem rajtam múlt, a rombolót nem láttam-így gyakorlatilag betolták a cap-at, és nem volt egyszerű a cirkáló párbaj...

Szép kör,az előbb láttam egyet,szinte folyt belőle a lövedék. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.