Prémium cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #4018 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A gond az, hogy mindenféleképpen buff kell az Atago-nak, ami még egyszer mondom, nagyon JÓ hajó!!!! Egyrészt gyönyörű, másrészt fürge, tűzereje jó, csak lassú. A légvédelme halálos, gondold el, túléltem egy 9-es amcsi hordozó 2x összevont támadását, igaz nem sok hp-val, de volt egy valag lelőtt repülőm, na meg firssen sült hordozóm :P

Ergo, vagy növelik a tűzgyorsaságot, vagy növelik a kredit hozamot :whistle:
Egy a lényeg, ennek a hajónak többet kellene keresnie, de volt olyan, hogy a Yamato-ról lepattant a HE sorozat is :sick: akkor miről beszélünk????

Ez a hajó olyan mint egy karcsú szamurájnő, szép és egyben halálos, csak kell neki egy egyensúly. Írtam a Wg facebook oldalán az Agatoval kapcsolatban, hmm.. nem tudom lesz-e válasz.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #4027 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

solinari írta: Az Auróra és az iwaki alpha kivételével minden arany hajó megvan. Amit en el tudok mondani. Az Atlanta és az Atago egy dolog miatt nem keres még jól. Viszonylag sokszor top tier és itt sem mindegy hogy mit sebzel. Egy murmansk vagy warspite simán közép tier vagy bottom tier. Igy a +1-2 szinteket sebezve jobban keres.
Majd ha több 8-10 es hajó lesz az első két hajó keresete is helyreáll. Szerintem.

szerinted IS6 az E75/t54 ellen tud nagyobbat kaszálni, vagy az IS/t43 páros ellen ? nem, az Atago keresetére egyetlen mentség van, ha a 70k-s javítási költség azért annyi, mert a többi nyolcas cirkálóé 140k...

egyébként a Shokakunál ugye minden körben van egy beugró 40k-s javítás, ha kilőnek még max 100k ugye, ez 140k. akinek van írja már meg, hogy mennyi egy sima hetes/nyolcas javítása csatahajó/cirkálóból...

Több
9 éve 8 hónapja #4032 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Enged meg, hogy pontosítsak, az Is6 saját maga esetében nem találkozik E75 avagy T54-el B) , mivel tier limites. Az Agato esetében ha összehasonlítasz egy normál nyolcas bevételét, azzal fogsz szembesülni, hogy az többet keres.
A zárt bétában hetes szintig jutottam, de mind két hetes (japó/amerikai/ többet keresett mint most az Agato.
Viszonyítási alapként nézd meg egy Murmansk átlagos bevételét. Komolyan mondom a Yubari jobb kört tud futni zászlóval. Pedig az négyes.
Tartom magam ahhoz, hogy az Agato nincs megfelelően ballanszolva. Amúgy az első két csatám tízes tierben volt, az Agato keményen odavert legyen az Yamamoto, avagy Montana. Azonban a WOT esetében emelt kredit bevétel jár a magasabb tier sebzésért, ez itt nem köszön vissza. 12.000 Ft-ért nem ezt várja az ember, de úgy vagyok vele, hogy ha nem javítanak rajta, a nyított/teljes játék megérkezésekor max másra költöm a goldot. Az Agato egyetlen hibája a kredit bevétel, semmi más ...na mondjuk a tűzgyorsasága is hosszabb mint a konkurens normál tierbeli társaiké...

Több
9 éve 8 hónapja #4043 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Enged meg, hogy pontosítsak, az Is6 saját maga esetében nem találkozik E75 avagy T54-el B) , mivel tier limites. Az Agato esetében ha összehasonlítasz egy normál nyolcas bevételét, azzal fogsz szembesülni, hogy az többet keres.
A zárt bétában hetes szintig jutottam, de mind két hetes (japó/amerikai/ többet keresett mint most az Agato.
Viszonyítási alapként nézd meg egy Murmansk átlagos bevételét. Komolyan mondom a Yubari jobb kört tud futni zászlóval. Pedig az négyes.
Tartom magam ahhoz, hogy az Agato nincs megfelelően ballanszolva. Amúgy az első két csatám tízes tierben volt, az Agato keményen odavert legyen az Yamamoto, avagy Montana. Azonban a WOT esetében emelt kredit bevétel jár a magasabb tier sebzésért, ez itt nem köszön vissza. 12.000 Ft-ért nem ezt várja az ember, de úgy vagyok vele, hogy ha nem javítanak rajta, a nyított/teljes játék megérkezésekor max másra költöm a goldot. Az Agato egyetlen hibája a kredit bevétel, semmi más ...na mondjuk a tűzgyorsasága is hosszabb mint a konkurens normál tierbeli társaiké...

Nem lesz több wipe amid most van az marad meg release-kor is.

Több
9 éve 8 hónapja #4053 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Na, most holnap kipróbálom ezt az Atago - t a tesztszerveren :)

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #4070 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Enged meg, hogy pontosítsak, az Is6 saját maga esetében nem találkozik E75 avagy T54-el B) , mivel tier limites. Az Agato esetében ha összehasonlítasz egy normál nyolcas bevételét, azzal fogsz szembesülni, hogy az többet keres.
Tartom magam ahhoz, hogy az Agato nincs megfelelően ballanszolva. Amúgy az első két csatám tízes tierben volt, az Agato keményen odavert legyen az Yamamoto, avagy Montana. Azonban a WOT esetében emelt kredit bevétel jár a magasabb tier sebzésért, ez itt nem köszön vissza. 12.000 Ft-ért nem ezt várja az ember, de úgy vagyok vele, hogy ha nem javítanak rajta, a nyított/teljes játék megérkezésekor max másra költöm a goldot.

miért, a nyitottá vált játékban vissza lehet adni a hajót ? furcsálnám, pontosabban nem hiszem hogy ilyen jószivűek lennének :D
én is visszaadnám az Atagót szívesen :)

egy stock nyolcas japi cirkalo, ha nem keres sokkal tobbet mint a sima, akkor nem érdemes vele tolni...

mivel az IS6 tier limites, ezért nem találkozik Maussal, meg t62-vel.
de e75 /t54-l bezony k-ra találkozik, es az nem jo neki hidd el :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja vonKurz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.