Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #5340 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta: Szóval akkor most inkább Atago, mint Murmansk? Vagy elöször tanuljak meg játszani? :D

az egyik 12 rugó, a másik 4 :) pénzben az Atago nem tud sokkal többet szerintem, mert 70k a javítása, és érdemben csinálnod kell valamit, hogy egyáltalán nullán legyél. a murmansk javítása nagyjából ingyen van, és ahhoz képest jó játékos se tud szerintem dupla annyit hozni Atagoval, sőt, ha többet, akkor talán 10-20%-l, átlagban...

további előny, hogy ötös meccs mindig van, nyolcasra soxor várni kell.

ami viszont fontos, hogy japán hajók vannak, és az átképzés ideje alatt nagyon jó a prém hajó, pl hatodik érzék nincs, amíg retrain állapotban van a kapitány, egy komolyabb kapitánynál ez simán lehet 20-30k feletti xp.

de mivel prem hajóra át van képezve mindenki, ott ezek működnek, szal azzal átképzed, és az új hajóba az átképzettet teszed, ha sok az aranyad akkor ez mindegy, úgyis aranyért kepzed :) nekem ennyire nem sok...

igazából szerintem Atagonál sokkal többet tud lőni a Tirpitz, mert mindkettőn hasznos ágyú van, de a Tirpitz kibírja ha visszalőnek, Atagot meg derékonkapja valami aztán megy a levesbe...
mellesleg a murmanskot is, csak nem mindegy hogy ilyenkor 70k a javítás vagy mittomén, 5k :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #5343 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszönöm Uraim! :) az 5ös olcsóbb, jobb (nekem) és annyira nem égne a pofám noobkodás közben..
Viszont most elolvasom mégegyszer a parancsnokos részt, hála VonKurznak elvesztettem a fonalat :D

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #5344 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Eper írta:

Krisztian írta: Érzésem szerint a murmanskal buzeráltak valamit, hirtelen fele annyit lövésem talál, mint eddig. Egyik csatában nagyon durván látszott, hogy elengedek egy salvot, és vagy 200 m-rel hosszabbra lőtte. Más is tapasztal ilyesmit?

Nálam sem stimmel, vagy én voltam sokkal nyűgösebb vagy a hajó lett teljesen más:( Mintha össze vissza lövöldözne távolabbra 15km+.....

Igen, mintha távolra lenne másabb. Azt nem mondanám, hogy rosszabb, 2 nap után újra 50-60K-s köröket megyek, sőt a winratem is felmászott vele végre 50% fölé.
Get200: Nyugodtan vedd meg, összeszoktok, és nagyon meg fogod szeretni. Kell rá az advanced fire training, aztán tier 5-ben szinte mindenkinél messzebb tudsz ellőni, főleg a repülővel. Vigyázni kell rá, de ez a leggyorsabban forduló cirkáló, nem kell oldalról beszedni semmit. Első 10-20 csatában végig azonnal haltam, 18K volt az átlag sebzésem, most 250 csatánál meg majd 40K, és a kedvenc hajóm. Annyi hátránya van, hogy jelenleg nincs orosz ág, tehát a prémium képesség ezen része jelenleg nem sokra jó, de ez úgy is változik majd. Amúgy a javítása tényleg nevetséges, valami 5K körül, stabilan termeli a kreditet, nincs kockázat, mint fentebbi tierben, ahol benézel valamit, és simán lehet minuszos a csata kreditben. Még valami jutott eszembe, hogy nem is nagyon dobálja fel az MM, az sem egy hátrány.

Több
9 éve 7 hónapja #5345 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta: Köszönöm Uraim! :) az 5ös olcsóbb, jobb (nekem) és annyira nem égne a pofám noobkodás közben..
Viszont most elolvasom mégegyszer a parancsnokos részt, hála VonKurznak elvesztettem a fonalat :D

nohát :D
szóval ha új hajóba teszed, akkor újra kell képezned, különben azt írja, hogy -50% skill, ez pl a hatodik érzéknél azt jelenti nem működik.

újraképzés ugye vagy 500 gold, de pláne az elején soxor 2-3 meccs alatt megvan.
vagy 200 000 kredit, olyankor 50%, azaz ha 20k xp kellene, akkor kapsz 10k xp-t, és a maradék 10k-t kell ledolgoznod.
harmadik ha 0 kredit, akkor elöbbi példában 20k xp-t kell kapitánnyal összegyőjtened, és akkor kapod vissza azokkal a skillekkel/xp mennyiséggel amelyikkel az előző hajóban is szerepelt.

prém hajó azt jelenti, hogy bármilyen kapitányt belerakhatsz, már bele van képezve, azaz náluk nem jelent levonást az átképzetlen parancsnok.

tegyük fel, van egy Kongo parancsnokod, akit átteszel a Fusoba.
ha van egy Atagod,és beleülteted, akkor mind a Kongo, mind a Fuso kapitányaként élvezi a meglévő skilleket függetlenül attól, hogy ő maga az átképzési fázisban van-e, vagy nincs.

szerintem leírni bonyisabb és hosszabb mint kipróbálni :)

Több
9 éve 7 hónapja #5346 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha jól értem:
A kongo parancsnokot átteszem a fusoba 200k kreditért akkor amig le nem dolgozta a 10k XPt csak fél parancsnok. Viszont ha nem a fusoban dolgozik hanem berakom az atagoba, akkor teljes értéküként parancsnokol és közben ledolgozza a 10k XP-t

Több
9 éve 7 hónapja #5349 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Pontosan.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Get200

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.