Prémium cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3996 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Itt valami tuti nem gömbölyű ... igaz nálam volt +20% - os zászló, de ez akkor is csak tier 5 - ös :blink:

Mondjuk ahogy én látom youtube videókon, meg az általatok feltett képeken, az Atlanta, és az Atago is olyan 70-80k , de inkább nagyobb dmg kiosztása esetén adja ezeket a 3-4-500k - s köröket ...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Sith7 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #4005 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Így van, jól látod, a nagyobb tierben nincs az adott szinthez alakítva a bevétel, nevetséges, hogy kisebb tierben 5-6. messze többet keresel mint egy 8-as esetében.

Jactor, Te tudsz jelzéssel élni a Wg felé, mint felvetett probléma továbbítása?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja GaiusHun által.

Több
9 éve 8 hónapja #4010 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Így van, jól látod, a nagyobb tierben nincs az adott szinthez alakítva a bevétel, nevetséges, hogy kisebb tierben 5-6. messze többet keresel mint egy 8-as esetében.

Jactor, Te tudsz jelzéssel élni a Wg felé, mint felvetett probléma továbbítása?

wg-nek nem, de én vagy 8-10 alkalommal ide írtam, hogy az Atago nem keres lófüttyot se, aki pénzt akar annak nem ez a hajó való

amúgy az Atlanta jobb ebből a szempontból ?

Több
9 éve 8 hónapja #4012 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:
amúgy az Atlanta jobb ebből a szempontból ?

Nem, tán egy paraszthajszállal. Annak se olcsó a javítása. Kereseti szempontból 2 hajó van amire azt lehet mondani hogy igen, olyan, mint a wot-ban a prém 8-as tankok. Lehet velük farmolni.

A murmansk és a Warspite. ( amiket még a zárt béta időszakban lehetett megvenni, azokat nem tudom, de mivel nem kaphatók már, szerintem nem is érdekesek. )

Ez a 2 hajó van rendesen kiegyensúlyozva kereseti szempontból.

Az Atlantával is az a gond, hogy igencsak nagyon jó kört kell menni ahhoz, hogy jól keress vele. Lehet is, ..... néha. :) De többségében Atago-k, Aoba-k és társaik vannak a másik oldalon, ami ha ide vesszük a kicsi lőtávot, a rendkívül sérülékeny hajótestet és tornyokat akkor hamar belátható, hogy nem a 2-300 K lesz vele az átlag kereset. :)

Több
9 éve 8 hónapja #4013 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az Auróra és az iwaki alpha kivételével minden arany hajó megvan. Amit en el tudok mondani. Az Atlanta és az Atago egy dolog miatt nem keres még jól. Viszonylag sokszor top tier és itt sem mindegy hogy mit sebzel. Egy murmansk vagy warspite simán közép tier vagy bottom tier. Igy a +1-2 szinteket sebezve jobban keres.
Majd ha több 8-10 es hajó lesz az első két hajó keresete is helyreáll. Szerintem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
9 éve 8 hónapja #4014 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
No a kíváncsiság miatt csak futottam egy süllyesztős kört az Atlantával.
Az eredmény:
Ha kilőnek 45 500 a javítás. Ehhez jön még hozzá pár ezer lőszerköltség, ami attól függ mennyit lövöldöztél és milyen lőszerrel. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.