Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #5214 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Sith7 írta: Nem az enyém, de ezt látnotok kell
prohardver.hu/tema/world_of_battleships/hsz_3394-3394.html

Az azért szép teljesítmény, és valszeg full lámák ellen játszott... :woohoo: de jár a csoki érte B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #5215 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta:

Sith7 írta: Nem az enyém, de ezt látnotok kell
prohardver.hu/tema/world_of_battleships/hsz_3394-3394.html

Az azért szép teljesítmény, és valszeg full lámák ellen játszott... :woohoo: de jár a csoki érte B)

nem nagy kunszt, nekem is mindig ennyit ad, ha 120 találat mellé betaláll a 8 torpedó...
:cheer:
Atago, humm, azon tűnődöm, lőtem-e Atago torpedóval valaha valamit, hát, talán 1 v. 2 találatom volt már összesen :D

Több
9 éve 7 hónapja #5216 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
180k dmg volt :)

Több
9 éve 7 hónapja #5271 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Krisztian írta: Érzésem szerint a murmanskal buzeráltak valamit, hirtelen fele annyit lövésem talál, mint eddig. Egyik csatában nagyon durván látszott, hogy elengedek egy salvot, és vagy 200 m-rel hosszabbra lőtte. Más is tapasztal ilyesmit?

Nálam sem stimmel, vagy én voltam sokkal nyűgösebb vagy a hajó lett teljesen más:( Mintha össze vissza lövöldözne távolabbra 15km+.....

Több
9 éve 7 hónapja #5338 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szóval akkor most inkább Atago, mint Murmansk? Vagy elöször tanuljak meg játszani? :D

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #5339 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem biztos, hogy Atago. Csak arról van szó, a Murmansk néhány képessége picit romlott. ez nem csoda, nagyon erős volt, illetve most is az. Csak önmagához képest írtuk, mit érzünk. A változás minimális. Én úgy érzem, jobb hajó, mint az Omaha ami normál fejlesztési ágon megtalálható. De olvastam a kérdésed, és mentem egyet gyors vele. Nincs zászló, nincs prémium előfizetés, normál csata, 60 000DMG. Hogy amit kaptam érte, az kevés lenne, nem gondolom. Ha azt is nézem mibe kerül ez a hajó, továbbra is a legjobb prémium amit venni lehet. Ne felejtsd el azt sem, tier5-ben csónakázol vele, itt még sokan nem teljesen ismerik a játékot, ez is könnyít picit.

Ez a kör 262 000 kredit lett volna prémiummal. Ha zászlót is tettem volna, mint ahogy akartam is, csak megint elfelejtettem, 300 000 körül kapok. Nézd meg Jacktor stream videóját, Tirpitz-el megy, jól is játszik személy szerint, zászló nem tudom van-e rajt, de prémium előfizetéssel. 100 000DMG után kap kb 400 000 kredit körül. Ettől a Murmansk nem sokkal marad el. Inkább az korlátozza, hogy hamar elfogy az ellenség HP-ja, magasabb tierben több HP-t lehet lelőnni.

És ahogy vonKurz írta, a Murmansk sem díjazza a hülyeséget. Egy oldalába kapott AP sorozat, hamar taccsra vágja. Ahogy minden cirkálót mondjuk.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja stevedoki által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.