Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3949 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Tudsz venni pl. 30 napos prémium fiókot ( link ) 3000 forintért. Így 30 napon keresztül 1,5x annyi XP-t és kreditet kapsz minden egyes csata után (gyorsabban fejlődsz).

A csataeredmény 3. fülén a Credits and XP lenyílóban a jobb oldalon meg is mutatja, hogy a csata prémium fiókkal hogy hozott volna.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Jacktor által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #3950 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ez jól hangzik :)

Több
9 éve 7 hónapja #3952 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A vásárlás hogy történik?

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3962 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nyomj rá a Purchase gombra és meglátod milyen opciók vannak. Ha van folyószámlád, a legegyszerűbb ha csinálsz egy PayPal fiókot és hozzákötöd a bankkártyádat. Így PayPal fizetésnél (ha nincs magán a paypal számlán pénz) egyből a folyószámládról vonja le (fél perc az egész). De ez lehet kártyafüggő, nekem master card-om volt, most meg már Pay Pass-os van, az meg már mindenre egyébre is jó.
Viszont lehet telefonnal (hívás, sms) is aranyat venni és abból venni prém fiókot, de az sokkal többe kerül, nem ajánlom.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 7 hónapja #3988 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos én is megvettem az Atago-t, hát az igazat megvallva felemásak az érzéseim.
egyrészt le szeretném szögezni, maga a hajó nagyon jó gépezet. Nálam az Aoba kapitánya van átrakva ha prém hajókázok. A lényeg, szerintem a hajónál nincs rendesen kialakítva a kredit/sebzés arány. Tény, prémium előfizetéssel+zászló, talán már keres, de könyörgöm egy Murmanks ennél többet termel. Jó lenne ha mint Atago tulajdonosok ezt jeleznénk a Wg-nek.
Amire ennek a hajónak szüksége van;
1, Javítási költség csökkentése
2, Sebzés/kredit arány növelése
3, töltési idő csökkentése/azaz a kilőhető dmg mértéke növekedjen

Amúgy nagyon megszerettem ezt a hajót, de bizony az első csatám nagyon kijózanító volt vele. A lényeg, egyből X.tierbe nyomott, és na mi jött velem szembe? Hát persze, hogy Jamamoto :S Persze jó érzés tízeseket püfölni, pl. 10-es japó cirkáló kapott egy 5000dmg sallert, de az ember nem 70-100 k bevételért vesz egy 8-as prém cirkálót.

Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3991 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Egy jónak mondható Atago kör, ami közröhej .. eddig a legnagyobb bevétel 140K vele, tisztán...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.