Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16984 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

szabi62 írta: Megvan az új szerzemény:
steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=644369988
Első benyomások alapján, szerintem a Clev nagytesója, pont ugyanúgy kell vele játszani. Tehát akinek tetszett a Clev, és tudott vele játszani, kedvelni fogja ... aki nem, az a Pepsit se fogja megszeretni.

ebben teljesen igazad van, kivéve, hogy a Cleven golyoszoro van, a Pepsin meg ágyú.
meg a Cleve messzebbre lő, mint ahonnan látszik, a Pepsi meg k-ra nem.
ja, és cirkáló viszonylatban a Cleven komoly páncél van, a Pepsin meg hiányzik.

de például a ...., megvan, a zászló, az USA zászló az pont egyforma mindegyiken B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17217 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ma reggel úgy döntöttem, hogy akármilyen fájdalmas is, rágyúrok a Clevelandre, mert mégsem járja, hogy az egyik legjobb cirkáló hiányozzon a gyűjteményemből. ;) Az Omaha nem a kedvencem, de kénytelen leszek végig grindolni. :unsure: Kíváncsi vagyok nagyon a Cleveland kiváló AA képességeire.

Hm... éppen most néztem meg alaposabban, hogy az Omahanak is 14,8 km a növelt lőtávja, mint a Murmansknak. Ha jól emlékszem ez korábban valami 12,7 km volt, amit akkoriban furcsállottam is. Úgy látszik, hogy valamelyik patch változtatott ezen. Így talán már nem is annyira gáz az Omaha. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 2 hete #18687 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Lenulláztam a NO-t, átlagos kör, de ezzel a hajóval nekem jónak számít.
A radar viszont nagyon jó volt!
Kétszer használtam, mindkétszer bejött és szénné lőttük a rombolókat.
Az egyik a játék elején volt segítettem foglalni, és az ellenfél Ognevoy-át kivilágítottam. Ezzel meg is lett a Boot Camp 5 rombolója.
A második a vége felé volt, amikor frissen foglalt területen terrorizált minket egy romboló.
Sajnos ezután belerohantam egy sziget mögül kisettenkedő Amagiba 3km-ről (kevésbé figyeltem a rombolóvadászat miatt mint kellett volna), ő pedig nem hagyta ki a tálcán kínált lehetőséget :)

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hete #18688 Írta: BigaC
gondolkozom, hogy megéri-e a 3000 dublon az állandó álcáért a NO-ra.
valaki vett már ilyet?
kreditben úgyis elég sokat költök álcára és lenne 3000-ért majdnem prém hajóm.. :)

Több
9 éve 2 hete #18702 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: gondolkozom, hogy megéri-e a 3000 dublon az állandó álcáért a NO-ra.
valaki vett már ilyet?
kreditben úgyis elég sokat költök álcára és lenne 3000-ért majdnem prém hajóm.. :)

meg akarod tartani orokre, vagy mesz vele 60 meccset, es megveszed a Baltimoret ?

viccen kivul, ha egy honap premet veszel, sokszorosa kreditet szedsz ossze + xp-t minden hajoddal, ahhoz kepest mintha...
raadasul a prem hajo nem azert prem hajo, mert kap 5% álcát., hanem mert at tudod kepezni a segitsegevel mukodo skillekkel fajdalommentesen kreditert a kapitanyaidat.

ha van olyan terved, hogy az elkovetkezo 3 evben mesz vele 1000 csatat mondjuk rankeden, mert annyira tetszik, meg csapat csatat tolsz majd vele ezerrel, akkor lehet rajta gondolkodni, de szerintem sok ertelme nincs...

vagy talan en nem keresek eleg eurot ehhez :)

lenyeg, hogy ha prem hajot akarsz, vegyel prem hajot :)
Atlanta mondjuk nem a szivem csucske, de idovel lesz amerikai is...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
9 éve 2 hete #18704 Írta: BigaC
na igen, annyira nem jó hajó, hogy megtartsam...
amúgy vettem egy akciós csomagot, amiben volt 1 hónap prém + 3500 dublon...
persze jól jön az majd free XP-ben ha modult kéne venni, vagy átképzéshez. én is sokallom érte (persze kíváncsi vagyok ezt eladáskor hogy számítaná be... több kreditet ad? - gondolom dublont nem adnak vissza :))
Atlanta nem tetszik túlzottan, de várok, mert szívesen vennék egy amerikai prémiumot.

Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.