- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Ne kockáztasd meg. Jobb nála. Mindent kifejlesztve szerintem a legjobb cirkáló. Igaz, csak Tier VI-ig láttam őket, de aki szembe jött azt leamortizálja. Egy valamire kell figyelni vele, a gyanúsan pontosan lövő csatahajókra. Néha belefutottam magam is olyan adok-kapok helyzetbe, ami egyenlőre érthetetlen, de elébb-utóbb úgyis kiderül a disznóság. 10 km feletti távolságból szemből csatahajó, minden lövése talál, nincs bemérő lövés, mind e közben folyamatosan manőverezek az amúgy igencsak fordulékony Omaha-val. Nos, az ilyen játékosokkal vigyázni kell. Jókat vigyorog a kilövésed után a chat-ben. Valószínűleg mégis csak van - egy nem túlzottan elterjedt - segítő program, amivel egyes csatahajók NAGYON pontosak lettek.
Hali! SzvszAcetil_coenzim_A írta: Üdv!
Lenne egy kérdésem. Már egy ideje megvan a Cleveland osztályú könnyűcirkáló. Végleges hajónak tervezem (nekem nagyon tetszik és szerintem egész jól tudok játszani vele (magamhoz képest)), ezért felszerelést szeretnék rá tenni, amiben a véleményeteket szeretném kérni. Én a következőket gondoltam: 1. hely: Főfegyverzet 1. számú modifikációja, 2. hely: Légvédelmi fegyverzet 2. számú modifikációja, 3. hely: Vagy a meghajtó rendszer, vagy a kormánymű 1, számú modifikációja, de ezt még nem tudtam eldönteni, és a 4. hely: Kárelhárító rendszer 2. számú modifikációja. Szerintetek ez az összeállítás használható, illetve kihasználhatóak vele a hajó képességei?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.