Amerikai cirkálók

Több
9 éve 5 hónapja #8309 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Egyre jobban szeretem a Pensacola-t. Sorban két csata, tud azért ez a papír jószág, és még nincs rajta a fejlesztett torony /azóta felkerült :silly: csak csatát nem mentem vele/
Okos használattal ügyes kis cirkáló ez, továbbra is azt mondom, a cirkálók uralják a vizeket B)

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #8310 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A lényeg, folyamatosan bedöntve kell haladni, ez lehetővé teszi a befordulást bármely irányba, főleg ha tüzelnek rád. Skilként ilyenkor jól jön a becsapódás jelző, villan és már fordulsz is, azért nem árt szemed az égre függeszteni, hogy tudd, merre hány méter :woohoo:
Lő távolság határán harcolva alaposan kihasználható a Pensacola tűzereje és mozgékonysága.

Mellékletek:

Több
9 éve 5 hónapja #8373 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Üdv!

Lenne egy kérdésem. Már egy ideje megvan a Cleveland osztályú könnyűcirkáló. Végleges hajónak tervezem (nekem nagyon tetszik és szerintem egész jól tudok játszani vele (magamhoz képest :whistle: )), ezért felszerelést szeretnék rá tenni, amiben a véleményeteket szeretném kérni. Én a következőket gondoltam: 1. hely: Főfegyverzet 1. számú modifikációja, 2. hely: Légvédelmi fegyverzet 2. számú modifikációja, 3. hely: Vagy a meghajtó rendszer, vagy a kormánymű 1, számú modifikációja, de ezt még nem tudtam eldönteni, és a 4. hely: Kárelhárító rendszer 2. számú modifikációja. Szerintetek ez az összeállítás használható, illetve kihasználhatóak vele a hajó képességei?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #8380 Írta: Acetil_coenzim_A

Trucker39 írta: Ne kockáztasd meg. Jobb nála. Mindent kifejlesztve szerintem a legjobb cirkáló. Igaz, csak Tier VI-ig láttam őket, de aki szembe jött azt leamortizálja. Egy valamire kell figyelni vele, a gyanúsan pontosan lövő csatahajókra. Néha belefutottam magam is olyan adok-kapok helyzetbe, ami egyenlőre érthetetlen, de elébb-utóbb úgyis kiderül a disznóság. 10 km feletti távolságból szemből csatahajó, minden lövése talál, nincs bemérő lövés, mind e közben folyamatosan manőverezek az amúgy igencsak fordulékony Omaha-val. Nos, az ilyen játékosokkal vigyázni kell. Jókat vigyorog a kilövésed után a chat-ben. Valószínűleg mégis csak van - egy nem túlzottan elterjedt - segítő program, amivel egyes csatahajók NAGYON pontosak lettek.

Néhány napja a New York osztályú dreadnought-al össztüzet lőttem (nem szokásom belőni, hogy jól célzok-e) egy Königsbergre, ami rám merőlegesen haladt (egyenesen nekem, én meg az oldalamat mutattam), 5 találat, ebből 2 citadella találat páncéltörő lőszerrel (előtte csatahajót lőttem és benne felejtettem :whistle: ) és a teljesen ép cirkálóból korallzátony lett :lol: . Amit sűrű bocsánat kérés követett a részemről. Nem használok semmilyen modot, csak az alap játékot (WOT-ot is nagyon lelassította nálam, amit kipróbáltam, ezért itt végképp semmi értelmét nem láttam semminek). Nem rögzítettem a csatát és nem csináltam screenshotot sem a romboló veszély miatt. Amúgy ilyen segítő program tényleg lehet (miért kell ilyet egyáltalán kitalálni? Az élete függ a játéktól?).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #8382 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!

Lenne egy kérdésem. Már egy ideje megvan a Cleveland osztályú könnyűcirkáló. Végleges hajónak tervezem (nekem nagyon tetszik és szerintem egész jól tudok játszani vele (magamhoz képest :whistle: )), ezért felszerelést szeretnék rá tenni, amiben a véleményeteket szeretném kérni. Én a következőket gondoltam: 1. hely: Főfegyverzet 1. számú modifikációja, 2. hely: Légvédelmi fegyverzet 2. számú modifikációja, 3. hely: Vagy a meghajtó rendszer, vagy a kormánymű 1, számú modifikációja, de ezt még nem tudtam eldönteni, és a 4. hely: Kárelhárító rendszer 2. számú modifikációja. Szerintetek ez az összeállítás használható, illetve kihasználhatóak vele a hajó képességei?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Hali! Szvsz
1. főlöveg sérüléscsökkentés -20%
2. célzáspontosítás
3. Tűz és vízbetörés esélyének csökkentése (ez eltérő a japán cirkálóknál, azzokkal muszáj a kormánylapát védelmet)
4. A stílusodtól függően vagy a tűz és áradás gyorsabb elhárítása vagy a kormánylapát élénkségének növelése (Én az utóbbit szoktam.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
9 éve 5 hónapja #8385 Írta: Acetil_coenzim_A
Köszönöm szépen a válaszod! Milyen játékstílust használsz? Én nem tapasztaltam pontatlanságot ez a hajón. Viszonylag gyakran sikerült 100 körüli találatot elérni csatánként (ha nem voltam olyan sügér, hogy a túlerőben lévő ellenfeleknek mentem neki, mert azok pillanatok alatt elintéztek, de akkor is sikerült legalább 30 találatot bevinni).

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.