Japán cirkálók

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #17342 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Uraim! Kérlek nyugtassatok meg, hogy ilyen eredményeket csak co-op módban érnek el ezek a videó huszárok, és ez nem valóság... ugye? Mert menten bemászok kutyám óljába...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17343 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az ellenséges csapat nevek alapján nem coop :), de ettől még megkérhetett esetleg ismerős divíziókat, hogy segítsenek már neki felvenni egy jó videót :)
Mondjuk mákja is volt bőven, két hordozó a csatornában, mindkettőt kényelmesen megtorpedózta... Nekem amúgy ha ilyen kevés a HP-m, biztos, hogy betalál egy zuhanóbombázó és szevasz, lehetőleg pont 1 másodperccel azelőtt, mikor elereszteném a gyilkos szalvót. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, perp

Több
9 éve 1 hónapja #17344 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A két torpedó találat után csak azért mentek a repülők, hogy az Aobás csávó lelövöldözze őket! A bombázók is meg a torpedóvetők is mind a terhükkel fordultak le a célról!;):D Mekkora egy looser mozi basszus! A csatahajó úgy a felénél az egyenesen mozgó Aobának - mert éppen nézelődött a csávó - kb 50m-el mellé lőtt!:D
Na hát ez ilyen,.....:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: perp

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #17345 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Akkor nincs más hátra. A kutyáé a házam, az asszony, meg a wows accountom, én meg megyek megugatni a ház előtt elsétálókat :dry:

Szóval persze, értem én a két hordozó egy rakáson torpedózása mák volt. Dehát akkor is... hol vannak az 500-as dmg találatok? Az össztüzek amikor meglátják a japán cirkáló oldalát? A legrosszabb helyen felbukkanó destroyerek? És a kritikus pillanatban elhibázott lövések? :o Ennyire más játékot játszunk? :D

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17372 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nahh, egy kis Arp Myoko :P
A tengeri ütközet elég gázosan kezdődött, mivel a mi rombolónk nem érte fel ésszel, mit is jelent a felderítés szó. Másrészt orosz rombolóval nem tudom mit akart csinálni 15-20 km távolságból. A lényeg belehajókáztam egy olyan frankó össztűzbe :sick: 4 vagy 5 hajó, amúgy is világít ez az ARP hajó, szóval nem nehéz felfedezni :silly: bár meg kell vallanom eltakarta a sok becsapódó lövedék által keltett vízesés .... de a kis drága kijött élve, és a szamuráj csajszim hatásos visszavágásokkal törte le a kezdeti lelkesedését az ellenfél hajóinak.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #17392 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Egy költő veszett el benned :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.