Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #17398 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

perp írta: Uraim! Kérlek nyugtassatok meg, hogy ilyen eredményeket csak co-op módban érnek el ezek a videó huszárok, és ez nem valóság... ugye? Mert menten bemászok kutyám óljába...

Az örömködőben minap egyik kolega 9 killes hentelésröl töltött fel képet.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #17453 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
járattam kicsit az Ibukit, gondoltam ugyis meglesz a szorzó...
5-6 bukott meccs után még mindig, mondon most már csak meglesz, nem igaz hogy nem lesz meg, és hoppsz, egyszercsak beadott a hulyek mellé néhány értelmes csapattársat is... szal muxik ez a kis jószág, kulonosen akkor, ha a 10-k percben nem egyedul kóricállok a nagy víz közepén...

Mellékletek:

Több
9 éve 4 hete #17482 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt? ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 4 hete #17489 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt? ;)

Mivel az ARP Myokóm előbb beúszott a kikötőbe, ezért nem rohantam a Myoko felé, de amikor a 3K ágyútalálat feladathoz értem, megvettem, hogy az ARP mellett ezzel is tudjak lövöldözni (már ha néha tudok... :whistle: ). Az Aoba kapott egy új kapitányt, de továbbra is helye van a dokkban.

Több
9 éve 4 hete #17493 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt? ;)

Nekem is ott a kikötőmben meg mindig.

Több
9 éve 4 hete #17495 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

nekem nincs. se kapitányom, se helyem :)

ugyanakkor a Myokot értelmetlen lenne megtartani, részben mert hetes, részben mert ott az ARP

rankeden kellenek hatos/nyolcas hajók, aztan ha sikerul idovel azt tervezem, hogy csak tizes.
de ahogyan Wotban is a szazad 6/8/10, ugy itt is szerintem tartok egy lassabb hatost, ami a Fuso egyértelmuen, meg egy gyorsabbat veszek vissza majd valamikor, 99% hogy Aoba lesz...
nyolcason van Atago, de a Hipper/NO kozul meg valamelyik megmarad sztem, meg Benson.

5-7 hajot nem erdemes tartani, oda ugyis sok az ARP hajo, erdekesebb probléma a kilences, amit mind meg akarok tartani, aztán sztem idovel eladom mind, ha másért nem, a kapitany miatt...

bár az Essexel olyan meccseim vannak azért nagyon nagyon kár lenne...

Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.