Japán cirkálók

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #17516 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az én listámon az Aoba a legjobb tier6os cirkáló:)Clevelandel nem tudok játszani:)
Nürnberggel is lehet aprítani,de halványabb,mint t5ben a Königsberg.Aoba meg kevésbé sérülékeny,és az ágyúi is nagyobbat harapnak..szerintem..de kinek a pap,kinek a papné:)
skillek meg... hatodik érzék,incoming fire alert,toronyforgatós alap(Ibuki,Zao tornyai nem tudom milyen gyorsak,a mogamira még muszáj) :)
3.szinten Vigilance,vagy high alert,(utóbbi talán hasznosabb)
4.szinten advanced fire trainig(ugye most már csak a légvédlem miatt),vagy nem tudom a z a kis +hp mennyit jelent..(a hp-s skill)
5.Rejtőzködés..szerintem:)
De a skillezést is a papné fekvése határozza meg:)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete sgt_dog által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hete #17522 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Úgy döntöttem, hogy kár lenne a játékot teljesen abbahagyni, de korlátozom a hajókat/játékidőt.
Eladom az összes cirkálómat és csak csatahajóval és rombolóval játszom.
Bár a cirkálók voltak a kedvenceim, nem jók az eredményeim velük. Pontosabban kisebb tierben még oké volt, de Tier VII és afelett gyalázatos.
A mostani New Orleans meccsem győzött meg erről, de a Myoko-val is zsinórban 3 csúfosat mentem, a 3x szorzó is már így marad.
Szóval cirkálót akárhogy igyekszem, nem tudok eltalálni, a rombolókat képtelenség elsüllyeszteni, ha néha el is találom őket vígan továbbhajtanak, csatahajót égetni meg unalmas.
Szóval viszlát cirkálók.

Több
9 éve 4 hete #17533 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: Úgy döntöttem, hogy kár lenne a játékot teljesen abbahagyni, de korlátozom a hajókat/játékidőt.
Eladom az összes cirkálómat és csak csatahajóval és rombolóval játszom.
Bár a cirkálók voltak a kedvenceim, nem jók az eredményeim velük. Pontosabban kisebb tierben még oké volt, de Tier VII és afelett gyalázatos.
A mostani New Orleans meccsem győzött meg erről, de a Myoko-val is zsinórban 3 csúfosat mentem, a 3x szorzó is már így marad.
Szóval cirkálót akárhogy igyekszem, nem tudok eltalálni, a rombolókat képtelenség elsüllyeszteni, ha néha el is találom őket vígan továbbhajtanak, csatahajót égetni meg unalmas.
Szóval viszlát cirkálók.

csak olyant adjál el, amit már kihuztal. addig még jussál el veluk, mert drága mulatság lesz visszavenni...

ja, és ha keves a helyed a tartalékban, akkor vegyél ingyen elso masodik szintu hajot, oda be tod tenni a kapitanyt...
ezt mondjuk gondolom mindenki tudja, csak szeretek írogatni :)

Több
9 éve 4 hete #17535 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: ...csatahajót égetni meg unalmas.

Hallod, Te „puszták réme, ártatlan nevű rettegett betyár” James Onedin kapitány!? ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, DragonZ, SgtBala

Több
9 éve 4 hete #17548 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Szete58 írta:

BigaC írta: ...csatahajót égetni meg unalmas.

Hallod, Te „puszták réme, ártatlan nevű rettegett betyár” James Onedin kapitány!? ;)

el is kezdtem magamban AP-ra gyurni, azért ilyen gyenge amugy az eredmény, mert az elején vissza kellett fordulni a CV-t védeni...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, SgtBala

Több
9 éve 4 hete #17566 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
El is felejtettem, hogy a Chikuma ekkora bika a tierjében. Anno csak co-op-ban mentem vele, és hamar átléptem, de most, hogy találtam hozzá egy jó festést újra megvettem, és kipróbáltam randomban. A Chestert és a Dresdent simán megeszi. A tüzérsége szinte a St. Louis-zal vetekszik, ugyan kettővel kevesebb ágyú oldalanként, de nagyobb HE sebzés, és nagyobb tűzgyújtási esély. Azt hiszem, állandó "vendég" lesz a kikötőben.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.