Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16685 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én is szeretem a Myoko-t. Ez a legjobb köröm vele ha jól emlékszem. Alig várom a nagytesót 15 csővel :D Kíváncsi leszek, főleg ha berak Tier 6-7-8-ba esetleg majd vele :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16687 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: ...Valamiért az AP alig sebez, pedig elvileg ugyanolyan, mint a Furutakán volt.

Valószínű azért, mert páncélozottabb ladikokkal kell huzakodnod. Csak olyankor szoktam AP-re váltani japán cirkálóval – ja, mintha lenne más is... :whistle: –, amikor egyenes vonalban egyenletes sebességgel halad az ellen lélekvesztője, láthatólag másra figyel, és szépen a teljes oldalát mutatja... ritkán, de előfordul.

Több
9 éve 1 hónapja #16688 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Neutra írta: Én is szeretem a Myoko-t. Ez a legjobb köröm vele ha jól emlékszem. Alig várom a nagytesót 15 csővel :D Kíváncsi leszek, főleg ha berak Tier 6-7-8-ba esetleg majd vele :D

Több mint 100 találat, több mint 100K sebzés... odatetted Magad rendesen! Gratulálok! :)

Több
9 éve 1 hónapja #16689 Írta: Neutra

Szete58 írta:

Andrej72 írta: ...Valamiért az AP alig sebez, pedig elvileg ugyanolyan, mint a Furutakán volt.

Valószínű azért, mert páncélozottabb ladikokkal kell huzakodnod. Csak olyankor szoktam AP-re váltani japán cirkálóval – ja, mintha lenne más is... :whistle: –, amikor egyenes vonalban egyenletes sebességgel halad az ellen lélekvesztője, láthatólag másra figyel, és szépen a teljes oldalát mutatja... ritkán, de előfordul.

Ezt én is így gondolom. 10 km-nél közelebb ha esély van rögtön váltok AP-re. A 203 millis ágyúk 4500-t ütnek (citadel). A 7-es miokóm ugye 10 lövést ad le. Nem ritka ilyenkor a 10 000 sebzés feletti sortűz, pláne kisebb, tier 5-6 hajókba. Ha nem vált irányt a célpont és mondjuk cirkáló, akkor ezt nem sokáig tudja tartani mert elfogy a HP-je :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 1 hónapja #16690 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ezért is írtam, hogy a HE lehet a fő fegyver. A Furuval kicsit másképpen működött, mert ott még az ember találkozott papírhajókkal, de T6 vagy fölötte már nem nagyon. Ráadásul itt az ellenfelek még jobban is manővereznek. Ami igazából gyanús volt, hogy egy Nürnberg oldalába lövöldöztem AP-val, 8-10 km-ről, és gyakorlatilag semmi hatása nem volt, 470 meg 940 sebzések. Pedig ugye a Nürnberg semmivel sem jobban pácélozott, mint a König, és a Königbe a Furuval simán lőttem a citadellákat.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16699 Írta: Neutra
Ha már cirkáló AP és a vékonyabb cirkálók szóba jöttek.

A 203 millis AP 12 km-ben belül elsütve.

Az áldozat egy Nürnberg (vagyis 7-es cirkáló lőtt 6-osra). Még csak nem is mutatja az oldalát teljesen, mégis durván fúródik bele az AP lőszer.

10-ből 8 lövedék betalált, 3 citadel (3x4500)

23 800 - 18 142 = 5 658 HP

3 AP citadel 13 500
5 Ap egyéb 4 642

Gyakorlatilag ha a maradék 2 lövedék is a hajóba megy, akkor esély van rá hogy egyetlen sorozat a teljes HP-t elviszi. Ami persze nem újdonság a játékban (pl. Fuso 12x 10 000 sebzés lehetőség), de cirkálóknál talán nem annyira megszokott mint csatahajóknál. AP lőszer esetén.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Neutra által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.