- Köszönetek: 2295
vonKurz írta:
leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt?
nekem nincs. se kapitányom, se helyem
ugyanakkor a Myokot értelmetlen lenne megtartani, részben mert hetes, részben mert ott az ARP.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta:
vonKurz írta:
leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt?
nekem nincs. se kapitányom, se helyem
ugyanakkor a Myokot értelmetlen lenne megtartani, részben mert hetes, részben mert ott az ARP.
Van igazságod, megértelek, sőt egyet is értek Veled, hosszabb távon legalábbis! Egyelőre azonban nekem könnyebbség a Myokót és ARP-s társát váltogatnom a 3K-s küldetés miatt. Ha elérek egyszer, a távoli jövőben a tier VIII-ba a japán cirkáló ágon, szívfájdalom nélkül cserélem le a Myokót magam is, ám a kérdés eredetije a tier VI-os Aobára vonatkozott... azt viszont akkor is megtartom...
vonKurz írta: mint ahogy a válasz eredetije se rád vonatkozott, bármily fájdalmas
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.