Japán cirkálók

Több
9 éve 4 hete #17499 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt? ;)

nekem nincs. se kapitányom, se helyem :)

ugyanakkor a Myokot értelmetlen lenne megtartani, részben mert hetes, részben mert ott az ARP.

Van igazságod, megértelek, sőt egyet is értek Veled, hosszabb távon legalábbis! Egyelőre azonban nekem könnyebbség a Myokót és ARP-s társát váltogatnom a 3K-s küldetés miatt. Ha elérek egyszer, a távoli jövőben a tier VIII-ba a japán cirkáló ágon, szívfájdalom nélkül cserélem le a Myokót magam is, ám a kérdés eredetije a tier VI-os Aobára vonatkozott... azt viszont akkor is megtartom... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hete #17501 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Szete58 írta:

vonKurz írta:

leopardusz írta: Üdv. Kérdésem az lenne, h megtartottátok az Aobát, vagy amint lehetett léptetek tovább a Myoko felé, a kapitánnyal együtt? ;)

nekem nincs. se kapitányom, se helyem :)

ugyanakkor a Myokot értelmetlen lenne megtartani, részben mert hetes, részben mert ott az ARP.

Van igazságod, megértelek, sőt egyet is értek Veled, hosszabb távon legalábbis! Egyelőre azonban nekem könnyebbség a Myokót és ARP-s társát váltogatnom a 3K-s küldetés miatt. Ha elérek egyszer, a távoli jövőben a tier VIII-ba a japán cirkáló ágon, szívfájdalom nélkül cserélem le a Myokót magam is, ám a kérdés eredetije a tier VI-os Aobára vonatkozott... azt viszont akkor is megtartom... :)

mint ahogy a válasz eredetije se rád vonatkozott, bármily fájdalmas :D

úgyértettem, hogy mindent felesleges megtartani, és ha a Furu/Aoba/Myoko felmerul közepes tierben, akkor Aoba...

nem mellesleg az Aoba jó hajó, a Myoko toronyforgása meg expert marksman nélkül használhatatlan...

Több
9 éve 4 hete #17503 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta: mint ahogy a válasz eredetije se rád vonatkozott, bármily fájdalmas :D

Ja, tényleg! :blink:

Több
9 éve 4 hete #17506 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Egyik mogami meccs:

3 nap után (kb 12 emccs) rendes győzelem (volt egy kifagyással t9örtént, ahol be se tudtam lépni)

Légvédelmet az amcsiknál keressem? Ugyan nincs meg az 5. skill sorból az aa-t segítő skill, de boosttal együtt se érzem jónak így :S

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #17509 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszönöm, asszem értem, vagyis akkor az Aoba megtartós, a kapitány mehet felfelé...
Tier6-ban az Aoba a legjobbak közt lenne akkor szerintetek? :) S ja igen, a német 5ös cirkáló nagyon jónak tűnik, a 6os milyen? jobb-e véletlenül az Aobánál?

S még egy kérdés, szerintetek a japán cirkáló ágra milyen kapitányi skillek amelyek létfontosságúak, valamint melyek amelyek még jó ha megvannak (szeretnék már végre rájönni ezeknek a mikéntjére)...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete leopardusz által.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete #17513 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Hihíjj, megvan a Myoko! Nagyon komoly vas, bár pict amolyan csatahajós az érzés:) Még megtartottam volna az Aobát, de a St. Patrik napi cucc miatt a +1 kikötő helyet meg akartam csinálni és úgy okoskodtam, hogy 5 ágyúval csak nagyobbat lehet odadörgölni, mint hárommal. Minden esetre könnyebben indul a barátság, mint a Furutakával és az Aobával (amiből mindkettőt nagyon megszerettem a végére).

(Írom ezt annak ellenére, hogy volt reggel két meccsem ahol összesen 9.000 dmg-t sikerült produkálnom... de ott mindkétszer a pilóta volt a hibás, aki megszegte a hármas szabályt, amely kimondja hogy ne indulj csatába mielőtt kávéztál volna)

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.