Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16707 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az Aobának a torpedói túl hátul vannak, összességében erősebb a Furutakánál, de kevésbé mozgékony, nagyobb testű hajó. Megvan hosszú ideje, de a dokkban pihen, kevésszer veszem elő, Myokora még nem gyúrok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16708 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A legtöbb citadellát cirkálóknál lőttem és mind AP-vel, a Königsberg ebben abszolút ász, legalábbis nálam. Igaz, inkasszált is be párszor citadellákat.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16724 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Lassan lassan barátkozom az Aobával. Nem rossz hajó ez. A killek elég hektikusak, de a sebzés kezd állandósulni. Aztán ha az RNG is úgy akarja, majd jönnek a süllyesztések is. A legutóbbi meccsen, ha nem foglalunk be, akkor kinyírtam volna azt a Pensacolát, aki ellen nyolcszor megvédtem a bázist. :evil:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16728 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ahogy nézem a szovjet cirkálók statjait az ágyújuk messzebre lő, mint a japánoké, de többnyire kisebb kaliberű. HP ügyileg pariban vannak a többi cirkálóval, kivéve a T10 Moszkvát, mert az durván OP. A concealment nyilván rosszabb, mint a japánoknál. Lehet, hogy én most nem rpülök rá erre az ágra, inkább húzom tovább a japánt. Aztán ha majd lecsillapodik az őrület, akkor rápróbálok. Ja, és a rudder shift time is rosszabb, mint a japánoknál.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 1 hónapja #16730 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Ahogy nézem a szovjet cirkálók statjait az ágyújuk messzebre lő, mint a japánoké, de többnyire kisebb kaliberű. HP ügyileg pariban vannak a többi cirkálóval, kivéve a T10 Moszkvát, mert az durván OP. A concealment nyilván rosszabb, mint a japánoknál. Lehet, hogy én most nem rpülök rá erre az ágra, inkább húzom tovább a japánt. Aztán ha majd lecsillapodik az őrület, akkor rápróbálok. Ja, és a rudder shift time is rosszabb, mint a japánoknál.

Hol látod a HP értéküket?

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16732 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Lőttem egy Mogamit:)

p.coldline.hu/2016/03/09/2160201-20160309-ydLlVv.jpg

Hát,mit mondjak,mellbevágó volt szembesülni a száraz adatokkal:)Mi az a 13km-es lőtáv? :lol: meg aza toronyforgás? :P Második csata után free xp-ből felraktama lőtávnövelőt...még az a 15km is soványka...A leggagyibb hajó alapállapotban amit eddig láttam :) A tűzereje azért durva,de 13km-ről nem lövöldöztem sokáig a Yamatókat,meg Baltimoreokat:)Remélem olyan jó haver lesz.mint a Myoko,vagy az Aoba:)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.